Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (355)

silentname 

všechny recenze uživatele

A to som si myslel, že to bude aspoň trochu fungovať.Ale reálne mám pocit, že "Bajkeři" toho neponúkajú moc. Vlastne je toho dosť málo. Nie je tu veľa dobrých postáv a väčšinou sú neskutočne divné. Keď si vezmem aj spätne staré komédie ako boli "Rafťáci" alebo "Snowboarďáci" nebol ten výsledný efekt nakoniec tak zlý. Pár dobrých gagov, nepôsobilo to tak umelo a celkovo som mal pocit, že tí chalani aj reálne chceli nejaký život s tými babami. V tomto filme som ten pocit nemal skoro vôbec. A plus musím povedať, že niektoré veci sú viac divné, než sexy. Ako napríklad spájanie Adama Mišíka s Hanou Vagnerovou. Celý čas som mal pocit, že je mi najsympatickejšou postavou, no potom sa to rozhodli spraviť takto a ostal som z toho skutočne vyvalený. Plus je tu ešte aj zbytočná bočná dejová línia otcov našich chalanov, ktoré je úplne zbytočná a nasilu. Vyzerať to nevyzerá najhoršie, myslím si, že Saša je celkom okey a asi aj postava, ktorá na mňa pôsobí najviac reálne. Dialógom často chýba uveriteľnosť a charizma a je to absolútne nemastné, neslané. Ideme z bodu A do bodu B a človek z toho ani nemá nejaký výrazne letný alebo prázdninový feeling. Čo by tomu skutočne veľmi pomohlo. Neviem čo viac povedať, je to proste zlé. Myslím si, že ak chcete lepšiu prázdninovú komédiu, tak si čeknite "Špunti Na Vodě".Netvrdím, že ide o super film, ale má oveľa lepší prázdninový feeling a lepšiu atmosféru. Tento film toho moc nemá. A čo sa týka Celeste Buckingham... pekná a talentovaná speváčka. Ale ako herečka mi akosi nepasuje. Hodnotenie: D+ ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl neovlivněn zdejším hodnocením a vcelku mne překvapilo, že je to koukatelné a několikrát jsem se i zasmál povedeným vtípkům. Kluci jsou s nadsázkou vykresleni jako jako pěkní truhlíci, holky zase jako správňačky, ale příliš hereckého prostoru nedostaly a režisér si neopominul natočit s děvčaty alespoň pár krátkých lechtivých záběrů pro diváka. Teenagerovská komedie, která vám mnoho nedá (Snowboarďáci i Rafťáci jsou o několik levelů lepší, a některé zdejší výkony, např. Mišík, jsou naopak dost bídné), ale slupnete ji pravděpodobně bez obtíží. slabších 60% (viděl jsem: 1x tv) ()

Reklama

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Já teda nevím, na jakém filmu byl zbytek zdejších uživatelů, že dávají tak nízké hodnocení, ale proti gustu... Je možné, že se mi tahle komedie prostě jenom trefila do divácké nálady, ale ukamenujte mě - já se fakt bavila a po dlouhé době si myslím, že jde o opravdu dobrou českou komedii. S přítelem jsme se smáli od začátku do konce a chlámal se i zbytek kinosálu. Na film jsem šla s dost smíšeným očekáváním, protože nenávidím Mišíka, ale jinak mám ráda zbytek obsazených herců. Nesmíte od toho čekat žádné převratné filmařské umění a neříkám - konec byl tragický přeplácaný pathos a kýč, ale jinak... jsem se prostě bavila a některé hlášky byly vážně na roztrhání bránice. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Matka psycholožka, kterou skvěle zahrála Vanda Hybnerová stála za to. To bylo dílo, přímo učebnicový příklad. Vůbec to tady měli všichni jasně rozdané. Ale lidé nesjou statistické tabulky a ani být nechtějí. Tahle cyklistická komedie si ani na nic hlubokomyslného nehraje a ani tím nechce být. Je to jen prostá letní oddechovka. I takové jsou po tom všem valcujícím marastu potřeba. Takže proč ne. Kola jsou přece v kurzu. Příště něco o běhání. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Od prvního kilometru jedou Bajkeři spolu nanicovatými panici a eskapádami Rendyho a Klína gruppetto. V sérii defektů humoru a spadlých řetězů děje občas pomůže ze servisního vozu Kolečkův sportovní joke, ale jinak je to obří krize, při které si řidič sběrného autobusu užívá se sadismem ředitele Cobrama Mišíkovo herecké trápení. A já se při jeho závěrečné „sexuální“ scéně s Vágnerovou vyblil do bidonu.. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (15)

  • Kola na kolovou byla zapůjčena z TJ Sokol v Praze. (Duoscop)
  • Za celé natáčení došlo celkem k 5ti pádům z kola, které se obešly kromě odřenin a jednoho vymknutého kotníku, bez většího zranění. (Zdroj: Falcon)
  • Film se natáčel 22 dní. Točilo se v Telči na Panském dvoře a na hradu Roštejn. [Zdroj: iPrima.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama