Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(32)

Lovec upírů se snaží zachránit město obležené armádou příšer, které velí sám hrabě Drákula. (Netflix)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (6)

Kouzelná láhev (2017) (S01E01) 

Potřeboval jsem po delší době zase nějaký půlhodinový seriál k snídani a večeři, Castlevania už na mě pomrkávala nějaký ten pátek a hned pilot mě takhle uchvátil. Snad mě bude seriál takhle bavit po celou svou délku. ()

Nekropolis (2017) (S01E02) 

Sice musím hned v druhé epce valit za tři, protože mě na ní kromě počáteční scény nic příliš nezaujalo, to temné období rumunského středověku mě ale láká hodně a určitě budu u dalšího dění. ()

Labyrint (2017) (S01E03) 

Po průměrnější druhé epce už mi to všecko zase dává větší smysl a minimálně se kochám skvělým mixem akce a zběsilé animace. ()

Monument (2017) (S01E04) 

V rámci nulových servítek a kompromisů je tahle jízda fakt esencí akčního animovaného seriálu. Takhle jsem se naposledy kochal u filmového Zaklínače. ()

Válečný koncil (2018) (S02E01) 

Nebudu lhát, Castlevania není nejlehčím půlhodinovým animákem ke sledování, takže si ji nemůžu po vzoru SImpsonových nebo Futuramy pouštět ke každému jídlu, ale o to více se vám pak odmění, když už si ji opravdu pustíte. Snad se jí od teď budu věnovat trochu víc. ()

Staré domovy (2018) (S02E02) 

S tolika rozkoukanými seriály už mám zase vsutku guláš v postavách a bude mi zase chvilku trvat se tady zorientovat. Ale animace a akční pasáže jsou prostě skvěle udělané. ()

Reklama

Reklama