Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po úspěchu satirické komedie o divoké tenisové rivalitě "7 dní v pekle" se HBO a trio tvůrců tohoto speciálu – představitel hlavní role Andy Samberg, scénárista Murray Miller a režisér Jake Szymanski – znovu spojili ke spolupráci, tentokrát na parodickém dokumentu o dopingu v cyklistice. V "Tour de doping" je Sambergův a Millerův specifický smysl pro humor zasazen do prostředí profesionální cyklistiky a pozornost se soustřeďuje na rozbujelý doping ve sportu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (91)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Už jsem začínal věřit, že nějaká inkontinence v mém případě nehrozí, ale co mi tvůrci naservírovali - to bylo něco fantastického. Znovu se zopakuji. Žasnu nad tím, jaké tváře se podařilo k účasti ukecat. Zejména jsem byl příjemně zaskočen z "anonymního" infromátora, který neměl nejmenší chybu. Jsem rád, že tvůrci nezkopírovali koncept předchozího výtečného dílu, nýbrž se vydali novou cestou, která byla snad ještě o chlup lepší. Znovu koňská dávka parádního a trefného humoru, který nikdy neomrzí. Moc děkuji za prodloužení života a rozkmitání bránice a budu se moc těšit na další díl. Vhodných sportů je nekonečné množství. [91 %] ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Niekedy ľutujem, že som si pred sledovaním filmu nič o ňom neprečítal. Toto je presne ten prípad. Mám rád humor každého druhu, mám rád paródie. U paródií chcem iba málo, aby sa tá tenká čiara medzi paródiou a trápnosťou neprekračovala. V tomto prípade bola za čiarou takmer trvalo. Ani neviem za čo som tomuto odpadovému filmu dal jednu hviezdičku. Najskôr za to, že moje trápenie sa bolo po 39 minútach ukončené. A na Szymanského si dám v budúcnosti veľký pozor. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Hodně dobře jsem se bavil. Mám rád Sambergův humor a on samotný mě dost bavil v 7 dní v pekle. A zde se jede na stejné vlně, jen se vyměnil tenis za cyklistiku. Je to šíleně ujeté, meta humor a hlavně je to parádní satyra, kterou podtrhuje účast člověka, který tomuto sportu zasadil velmi silný úder pod pás. Herci si užívají šílené role a královsky se baví a já se bavil s nimi. A na ploše čtyřiceti minut to funguje skoro dokonale. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi vydarená paródia, v podstate zaujímavejšie než čokoľvek z reálnej Tour de France, na ktorej sa dá obdivovať len záverečný špurt po 5 hodinách (ak k nemu vôbec príde) a potom francúzske hrady. Bez nich je to najnudnejší šport na svete. Ak by bol takýto ako v tomto vymyslenom dokumente, určite by ma prilákal k obrazovke. A veľmi potešila účasť Lancea Armstronga, ktorý dokázal, že to už má všetko na háku. ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Kdo už viděl 7 dní v pekle, od těchto kluků taškářů a má rád tenhle mix absurdního, dementního a zároveň inteligentního humoru, ten ví, co má čekat, nebude překvapen....a bohužel ani mile. Je to v podstatě to samý, ale předchozí sportovní počin ze stáje SMS mi přišel vyladěnější a víc konzistentní. Tohle je pouze smršť absurdních scének, někdy geniálních, jindy méně. ()

Galerie (66)

Reklama

Reklama