Reklama

Reklama

Zlý časy v El Royale

  • USA Bad Times at the El Royale (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hotel El Royale leží nedaleko jezera Tahoe a prochází skrz něj hranice dvou amerických států, Nevady a Kalifornie. Hosté si tak můžou vybrat pokoj v různých státech unie a porušovat či dodržovat zákony jednoho nebo druhého. Teď už je tento hollywoodskými celebritami kdysi oblíbený hotel za zenitem. Jeho slávu připomínají jen černobílé fotky slavných hostů na zdech, chátrající luxusní interiér, velký jukebox se starými šlágry a neurotický zaměstnanec, který sám vše udržuje v chodu. Když se v jednom dni v hotelu sejde pět hostů, je to podezřelé. Kněz, soulová zpěvačka, dvě dívky a někdo, kdo na první pohled vypadá jako obchodní cestující. Podezřelý je i hotel El Royale, který nejen ve svých stěnách a pod podlahou skrývá mnohá tajemství. S příchodem noci a dalších nezvaných hostů bude mít každý z přítomných v El Royale aspoň jednu šanci na vlastní vykoupení. Než se vše odebere do horoucích pekel. (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (525)

Marze 

všechny recenze uživatele

Film není nějakou velkou událostí, ale nikdy nenudí příliš. Všechny části skládačky do sebe hladce zapadají, přesto má člověk pocit, že něco důležitého chybí. Princip všech tří titulů zůstává týž: rozvíjí se tradiční modelová situace v uzavřeném prostoru, odkud málokdo vyjde živý.Jeff Bridges má milou sebeironii. Vedle špinavých tajemství zvráceného hotelu odhalují jeho návštěvníci své vlastní úchylky, člověk začne být vděčný, že jich nepřijelo víc. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prvá hodina je skoro na spánok, máločo sa udeje. Jedine zapamätateľný je otravný spev tej černošky, čo sa opakuje až do konca. Ale aspoň máme ale možnosť porovnať vyvíjajúce sa herecké výkony, kde jasne vyčnieva Jeff Bridges. Na druhej strane Dakota Johnson stále dokazuje, že herecké gény ostali niekde na pol ceste medzi opuchnutými varlatami Dona Johnsona a ďalším psychickým zrútením Melanie Griffith. Jej najlepším hereckým výkonom aj naďalej ostáva opaľovanie sa hore bez na nejakej pláži v Malibu. Druhá časť je už thrillerovejšia, ale nepokakal som sa z toho. ()

Reklama

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Jako ten pseudo Tarantinovský styl a forma mi ze začátku sedla a celkem mě to i bavilo, ale později to přešlo do neskutečně ukecané nudy. S příchodem Hemswortha už jsem usínal. samozřejmě všichni herecky na výborné úrovni a odvedli skvělý výkon, ale s každou další minutou už jsem proklínal čas, protože film se zdá být nekonečný, a protože nemám rád většinu Tarantinovek, tak tohle nedopadlo o nic lépe... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

První půlhodina navnadí tarantinovskou atmosférou. Ani poté to není zlé, ovšem jakmile se na scéně objeví Thor, tak film upadá. Prostě zpočátku je ten koncept tajemného odlehlého hotelu s partou návštěvníků, kteří nejsou ani náhodou těmi za které se vydávají fajn. Škoda že to Goddard nedotáhl celé lépe. 60% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Beru jako pitomost o Zlých časech v El Royale hovořit jako o tarantinovce. To, že je film koncipován jako památné Historky z podsvětí z něj tuto škatulku nedělá. Zároveň se nejedná o příliš přístupný film, jelikož jde krom závěru o silnou a veeelmi dlouhou konverzačku, která mě naštěstí už od začátku chytla (uznávám, že hlavně proto, že můžu Jona Hamma a Jeffa Bridgese) a takřka už nepustila. Pár minut bych pokrátil ale jinak poctivá sedmička. Kéž by takových filmů neubývalo. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (13)

  • Hotel El Royale je inspirovaný slavným resortem a kasínem Cal Neva, který vlastnil Frank Sinatra. (NiWi)

Související novinky

Pátý Matrix je v přípravách

Pátý Matrix je v přípravách

03.04.2024

Bylo to takřka nevyhnutelné. Velké filmové značky jen tak nekončí a s Matrixem tomu u Warner Bros. nebude jinak. Hollywoodské studio totiž nově oznámilo, že v přípravách je aktuálně pátý díl. Zatím… (více)

Týmovka X-Force nikam nespěchá

Týmovka X-Force nikam nespěchá

30.06.2018

Deadpool 2 už si v kinech řekl své, nyní se tak oči upírají k chystané týmovce X-Force od režiséra Drew Goddarda (Chata v horách). Ten momentálně dokončuje svůj teprve druhý režijní pokus Zlý časy v… (více)

Hemsworth, Bridges a hotelové trápení

Hemsworth, Bridges a hotelové trápení

25.08.2017

Scenárista Drew Goddard (Monstrum, Světová válka Z) natočil Chatu v lesích a od té doby už se za kameru nedostal. Režii Marťana totiž předal Ridleymu Scottovi poté, co se rozhodl věnovat čas… (více)

Reklama

Reklama