Reklama

Reklama

Bojovka

  • USA Ruin Me
Trailer

Alexandra se neochotně vydává na extrémní akci "Slasher Sleepout", kempovacího výletu, strašidelné párty a únikové hry v jednom. Když se ale zábava stane vražednou, Alex se musí v zájmu vlastního přežití zapojit do hry... Snímek "Bojovka" vypráví příběh šesti cizích lidí, kteří se zúčastní hry inspirované slasher hororem, během níž jsou vysazeni v lese a pronásledováni maniakem s nožem v ruce. Když však lidé začnou skutečně umírat, Alexandra, jediná účastnice, která nikdy neviděla žádný horor, musí odhalit, kdo je za to zodpovědný, pokud chce tohle utrpení přežít. (Cinemax)

(více)

Recenze (33)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tohle je tu dost podhodnocené. První půlka solidně zabaví zvlášť fanoušky různých venkovních bojovek nebo hororových únikových her. Takže třeba mne. Poté ale Ruin Me zvážní, nabídne dost WTF zvrat a navíc dospěje k smysluplnému a překvapivému závěru. Což není v dnešních žánrových vodách zas tak běžné, řekl bych. Určití odpadní členové zdejšího osazenstva jsou dokladem, že pro řadu diváků je kontraproduktivní točit nápadité filmy. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já moc tyhle typy filmů nevyhledávám, protože mě přijdou na jedno brdo, ale přiznávám že Bojovka mě docela bavila. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V rámci podobných hororů docela slušnej úlet, kterej z těhlech teambuildingovejch akcí vymáčknul maximum a ještě docela dobře pobavil. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha, co to jako bylo? Děsné ne-herecké obsazení, na hovno příběh a ke všemu ten trapný konec. To byl pokus o film. Bohužel, dneska točí filmy kdejaká pizda! ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Na lesné naháňačky a vyvražďovačky nedám dopustiť, takže v úvode som bol nadšený, pretože skupinka ľudí v lesoch bojujúca o prežitie, ešte aj pri dobrodružnej "hre", ktorá je viac ako reálna, je ako stvorená pre kvalitný survival. Na druhej strane žiaľ nemám rád horory o prijebaných feťáckych kravách, ktoré nevedia rozlíšiť pojem a dojem. Ak by to bola čistokrvná naháňačka po lese, bol by som omnoho spokojnejší, načo to zase zbytočne komplikovať takýmito hlúposťami, že. Takže začiatok nádejný, postupom času sa to menilo na predvídateľnú kravinu a baviť ma to prestávalo, v úplnom závere sa to opäť aspoň trochu pozviechalo. Takže áno, na jedno pozretie je to znesiteľné. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Šestica odvážlivcov sa vydáva okúsiť Slasher Sleepout, kde majú 36 hodín na prežitie v lesoch a plnenie rôznych úloh, pričom sú strašení organizátormi. Postupom času sa hra začína dostávať do extrémov, a keď prídu prvé úmrtia, začína byť jasné, že už nejde o nevinnú hru, ale skupina sa stala obeťou zvrátených maniakov. - Podarený horor, ktorý si dokáže udržať pozornosť a slušnú úroveň aj napriek chýbajúcim finančným prostriedkom. Je poznať, že tvorcovia majú žáner radi, aj keď na odkazoch na klasiky mohli pridať, pretože jedna hláška z Carrie, narážka na Jasona Voorheesa a diskusia o oblúbených hororoch je trochu málo. Akcie je dostatok, hra sa často obracia do neočakávanej roviny a prekvapuje, úmrtí je tiež dosť, a naviac sa to nesie zrovna v tom duchu, ktorý je pre lesné vyvražďovačky charakteristický, takže jedno zhliadnutie sa tomu oplatí obetovať. + herec z Mega Shark vs. Mecha Shark ()

*CARNIFEX* odpad!

všechny recenze uživatele

Skutočne neviem nájsť akékoľvek dôvody, začo by som mal "Ruin Me", udeliť čo i len dve hviezdy. Za mňa absolútne nedostatočné. Príbeh otrepaný, bez nápadu. Herecké obsadenie zas pripomína "Hviezdnu rotu" z ČS má talent. Každopádne, čo je horšie, z hororového hľadiska: žiadne GORE, pričom skutočne nechápem, o čom inom by mal byť lesný "survival", keď nie o vypadnutých črevách, odťatých rukách, či odseknutých hlavách. Takúto amatérsku kokotinu na sobotný podvečer, som si mohol odpustiť, pričom predpoklad vyššej kvality, možno očakávať aj od 89 pokračovania "Wrong Turn". P.S.: To, že niekto niekoho v nejakom filme pichne nožom do brucha, ešte neznamená, že divák sleduje horor. To by ním bola aj: "To je vražda, napsala", nebo "4 vraždy stačí, drahoušku". ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tak to je teda smrtící vostuda, že sem během sledování schopnej vymyslet minimálně tři lepší konce, než s jakým nakonec přijdou sami tvůrci! Absolutně nesympatická (=fakt ošklivá) hlavní hrdinka hodnocení taky nepomůže, no a tentokrát hvězdičku výjimečně nepřidám ani za ty pěkný dvojky, co se tam objevily. Dobrý kozy holt špatnej horor nezachráněj... a to je první půlhodina celkem vpoho. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Vidím mrtvé lidi. UÁÁÁÁ!" Samozřejmě žádná sláva, ale v rámci levné béčkové produkce to ujde. Hlavně já mám slabost pro les a kombinace slasheru a survivalu mě baví. Alexandra není sice žádná kočka a v hlavě se jí honí bůhví co, přesto jsem ji dal šanci. Klidně bych vyhodil zbytečné rozhovory ve stanu a podobně, když se však utíká, film se rozjede. Pokud divák pochopí při sledování scény na pláži, že něco není v pořádku, tak Alexandře to dle scénáře nedochází ještě hodně dlouho. V závěru naopak divák zjistí, proč chybělo patřičně šťavnaté gore, kde by v přímém záběru létaly hlavy, ruce a došlo na střeva ven. Jako oddechovka na deštivý podvečer ucházející. Z 2,5* zaokrouhlím tedy na slabší 3*. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Když to vezmu obecně, tak jde o velmi slušný a překvapivý snímek, který kombinuje divácky hravé a poutavé prvky únikovky, bojovky a hry o přežití v lese. Po celou stopáž si film drží divákovu pozornost, postavy jsou "oukej", akce i napětí je dostatek a celkově je to vlastně zábava sledovat. Jakmile se ale film začně blížit do samotného závěru, začíná být trochu překombinovaný, čitelný a předvídatelný a ve finále se ubírá celkem zbytečně na jinou cestu, než jakou bych si přál. I tak jde ale o nadstandartní zábavu, u které se nebojím dát solidní trojhvězdu, jelikož v tomhle slasher/escape room subžánru toho bohužel moc nevzniká, a tak je třeba si vážit každého nového přírustku. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Přeživáni v lese bylo dost slabé protože herci se k filmu postavily dost špatně a konec tomu dvakrát nepomohl, opět velká škoda námětu na film. Málo napětí a pořadné maniacké akce jsem postrádal. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Partička lidí se zúčastní slasherové bojovky, aby záhy zjistila, že nejde jen o hru. Jednoduchý koncept, jehož vyústění člověk trochu očekává, ale není si jím tak docela jist. To mě na tom bavilo. Sedlo mi i tempo vyprávění a i přes zjevné nedostatky mě neuráželo ani herecké obsazení. No a nakonec potěšila i perlička nakonec. Mínusem je vizuál a ne úplně vymakaná charakteristika hlavní hrdinky. Ale i tak se jedná o solidní debut. 65% ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Chlap chce píchat, holka je ale unavená, přesto s láskou a ochotně (!) nabídne chlápkovi alespoň dlaňovku. To byl jeden z nejdojemnějších okamžiků, které jsem kdy ve filmu spatřil. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film ma svoje chyby, ale určite to nezhrniem do jednej poj.....j vety. Divák musí troska rozmýslať, je to len hra alebo je to zámer na niekoho pobavenie? Dlho som váhal , čosi mam o tomto filme myslieť a až zaver ukázal smer. Je tu niekoľko zvratov a herecky to tiež nebolo najhoršie, silne 3*. Ale takýmto filmom viac dať nemôžem. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Bojovka“ v sobě má skvělý potenciál, vlastně není ani moc špatně natočený, i když to není rozhodně nijak drahá produkce, není to ani špatně zahrané. Ale konec filmu, ten zvrat na zvrat mi tu prostě neseděly. Ne že mi neseděly, mně to zkazilo celý zážitek. Ten závěr byl tak zbytečně překombinovaný, tak moc chtěli tvůrci zaujmout, až mě to odradilo. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak to není, ale atmoféra funguje, byl jsem nedočkavý, jak to celé dopadne a všechno celkem rychle odsýpá. Taková jednohubka, na kterou rychle zapomenete, ale která na jeden večer zasytí. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zhruba 60 - 70 minut je úplně v klidu parta lidí hraje hru a nahání je tam starý dědek s nožem. Někdo umře někdo to vzdá a postupně se jejich počet zmenšuje pak si, ale režisér řekl a nyní s diváky vymrdám a dal tam neočekávaný závěr tak ho tam dal a šlo to do háje pak ho to asi trklo a řekl s tohle už tu, ale bylo s tím díru do světa neudělám tak nahodím jiný závěr. Na odpad to není chtěl jsem dat i 4 hvězdy, ale za ten konec jedna dole. ()

Reklama

Reklama