Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis) je soukromý vyšetřovatel z předměstí Los Angeles. Jeho profesní a soukromý svět se spolu střetnou poté, co přijde o svého milovaného psa Buddyho. Buddy je ukraden nechvalně proslulým gangem. Po řadě bláznivých situací začíná Steve s gangem vyjednávat. Současně je pronásledován dvěma pomstychtivými samojskými bratry, osobními strážci jednoho lichváře a několika dalšími podivnými týpky. Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka, a Steve dokazuje, jak daleko je člověk ochoten zajít, aby Buddyho získal zpět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (162)

Morholt 

všechny recenze uživatele

První polovina byla naprosto úděsná a vzhledem k tomu, jaká měli filmaři k dispozici jména, je to ostuda. Nehledě na to, že mě neskutečně štvala psotava vypravěče v podání Thomase Middleditche. V druhé části se začalo konečně něco dít a sem tam se člověk může i pousmát, ale pořád to není nic, co by splňovalo mojí představu akční komedie. Z mého pohledu další ze záležitostí, na kterou by měl Willis raději zapomenout. 25% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Dobrej úlet. Stačí jen trocha lehkých narkotik, a jak se pak vesele točí 8D. Zajímalo by mě, kdo při natáčení této ptákoviny nebyl zhulenej, protože takovou smaženici jsem už dlouho neviděl. Ale vážně, odepsaný Bruce zaimprovizoval a zkousli vsadit na novou kartu, která by ho mohla, zřejmě zamýšleno díky divácké nostalgii, alespoň na moment zas vrátit do první ligy, a ačkoliv jde tedy o pokus více než smělý, tak i když to tentokrát zas asi až tolik ze všech stran neschytá, tak stejně to ani na maličký comeback nestačilo. Jak vlastně tuto jízdu charakterizovat? Žánrově jde o hodně uvolněnou, zamotanou, komediální gangsterku, ale ne toho Ritchieovského typu, vlastně to není podobné ani Tarantinovce, je tu prostě strašně moc praštěnýho humoru, až moc odlehčených postaviček, navíc to je prakticky bez mrtvol a násilí, všichni jsou tu proti všem a přitom se zároveň mají i v podstatě rádi, nevím, prostě divočinka, která sice chvílemi baví, ale spíš jen v jednotlivostech, než jako celek. Zápletka je pak ptákovina první třídy, na kterou se sice opět pěkně kouká, má to i poměrně slušný spád, a rozhodně nenudí, nicméně ve výsledku je to ukrutně o hovně, takže tam kde to začne, tam to zas i skončí, což je fakt strašně smysluplný. Co se pestrého obsazení týče, Willis dělá pořád ty samý ksichty, ať už hraje cokoliv, naštěstí ty jeho pokusy o to být pořád strašně moc cool a nad věcí se sem ovšem hodí víc než kdy jindy, takže pohoda, stoupající hvězda Jason Momoova tu ale naopak působí dost přehrávajícím způsobem, Goodman si to zde očividně užíval, Middleditch je pak, ostatně jako vždy, na pěst od prvního okamžiku, to jeho antiherectví a nesympatičnost je vážně neskutečný, no a zbytek byl jednoduše zhulenej kompars. Ovšem až likvidačním způsobem zamrzí absence jakékoliv stylovosti, či navození atmosféry, které by film posunuly do úplně jiných vod, což je ovšem především chyba nevyzrálého bratrského režijního dua, které se s tím ani trochu nedokázalo poprat. Zkrátka, Bruce Willis si na stará kolena zkoušel prostřednictvím tohoto úletu krapet zablbnout a zařádit, a i když tedy nelze tvrdit, že ve výsledku poměrně slušně nepobavil, za nic dvakrát důstojného se tato podívaná též považovat nedá. ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tady se asi budu hodně rozcházet s názory lidí, kteří se na tenhle film podívají ale mě to bavilo a Willis hrál docela dobře. Stejně tak Goodman nebo Momoa. Byla to docela sranda a vidět Willise jak jezdí nahej na skejtu po Venice a nebo jak ho mučí transexuál bylo fakt vtipný. Detektivní, vtipný příběh kde se neustále něco dělo. Párkrát jsem se zasmál fakt pořádně. Mě to bavilo. 60% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NIKDY SI NEZAHRÁVEJTE S NĚČÍM PSEM…“ /// Tak jo… děděk Willis vopíchá fajnovou Jessicu Gomes a pak nahatej na skejtu prosviští městem, aby ukradl v garáži auťák nejdrsnějšího gegstra v okolí, čímž rozvíří sled událostí, který zadělaj spoustě lidem na dost blbej den… Ten film je tak jednoduše hloupej, až je vlastně docela zábavnej – v mezích normy, samozřejmě. Steve potřebuje prachy (kdo kurva ne, že?) a jen tak (mírnix týrnix) se mu nabízej kšefty… trochu jako v tý pohádce o kohotkovi a slepičce. Trochu… Z plnění úkolů vyplívaj „zvláštní“ situace, který, když přivřu bulvu, smrdí ftipem. Ftipný ale fakt je, jak ze sebe „khal Drogo“ umí (a chce) dělat kreténa. Neortodoxní příběh, na jehož konci jsou všichni spokojení. Teda… no… prostě je to neortodoxní. Po X letech koukatelnej Willisův film. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ukradli mně psa. 2.) Myslel jsem, že je Willis mrtvej. Teda aspoň od pasu dolu. 3.) Thx za titule „samo133“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Pecka. Devadesát minut akční zábavy. Nahý Bruce Willis (a vůbec všechny jeho hlášky a chování a eskapády), drsňácký gangster Momoa, zkouřený Goodman, nohatý mexikánky, kamarádský běloruský lichvář, grafity s krásně vystínovanýma koulema nebo setkání závislých na sexu. Ano, film je hodně sexistický. A díky tomu je skvělý. Vtipy o židech? No a? I akční řešení všech trampot hlavního hrdiny je podáno hodně vtipně. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Cca v čase 1:15:00 při záběru na noční město je vidět, že se světla aut, respektive auta, pohybují pozpátku. (J.Cobra)
  • Natáčení začalo 29. června 2015. Natáčelo se v Los Angeles v Kalifornii. (Varan)
  • Dave (John Goodman), sediaci v kresle, má na tričku fľaky od zmrzliny, ktoré po niekoľkých sekundách zmiznú. (figis20)

Reklama

Reklama