Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef (Saša Rašilov) a Miluška (Lenka Vlasáková) jsou manželé už snad celou věčnost. Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství, spolu s Josefovým krachujícím nakladatelstvím, se pomalu řítí do záhuby. Na záchranu přijíždí teta Marta (Vilma Cibulková), která má šílený plán, jak krachující manželství i nakladatelství Josefa zachránit. Jako zkušená psycholožka pracující v manželské poradně naordinuje manželům nevěru – musí se přistihnout in flagranti. Bláznivá hra může začít. (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

notozjano 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem film před tím, než jsem se podíval na hodnocení a jsem trochu v šoku. 24% je fakt málo, podle mě si film zaslouží víc. Těžko říct čím to je. Cibulková je tam skvělá, Vlasáková taky, roli exekutora jsem se smál a Pavel Kříž tam úplně zazářil. Jasné, jestli někdo šel na tohle do kina a nechal tam jenom za sebe pětikilo, tak se to pak odrazí na hodnocení. No, hlavně buďme objektivní. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Pane Bože, proč někdo vytváří takovéhle filmy? Měl jsem dojem, že nic trapnějšího než Zoufalé ženy tenhle rok nebude, jenže jo, může být hůř. Tohle je jedna velká, maximálně trapná nuda, amatérsky natočená (a to Cieslar má za sebou už několik filmů) a špatně zahraná. Lábus přehrává, Rašilov přehrává a se zbytkem to taky není dobré. A navíc ty mikrorole, třeba těch lidí v hotelu, to jsou taky příšerní herci. Má to být komedie, problém je v tom, že je to absolutně trapné, žádné hlášky nefungují a sem tam je ještě něco okopírované ze stovek různých komedií! Děj je taky něco, ty vole - manželům chce exekutor zabavit jejich přepychovou vilu, ve vile jim pracuje zahradník, v minulosti spisovatel a těm manželům krachuje manželství, tak se ho snaží zachránit absurdním způsobem. Hm. Super zápletka. Abych to nějak shrnul, kvalita českého filmu klesá hlouběji a hlouběji a to jsem ještě neviděl ty tři geniality od Jána Nováka (Dukátová skála, Pepa, Teambuilding). Já doufám, že horší už to nebude, ale mám takový strach, že to může být ještě horší. Příště někdo natočí komedii, která bude natočená mobilem a celou dobu tam bude někdo prdět a to bude komediální vložka filmu. Hlouběji by to pak snad ani jít nemohlo... Odpad, zcela bez plusových bodů. ()

Reklama

Mouzon odpad!

všechny recenze uživatele

filmový ekvivalent klystýru... v podstatě jde o zastřený postapokalyptický snímek, v němž místo vody / zdravého ovzduší / surovin / občanské vybavenosti apod. absentuje morálka a jakékoli distinktivní rysy, které by nám umožňovaly domnívat se, že jsme účastni vyprávění o lidských bytostech, nikoli o opicích v říji... Cieslara a Míku ale podobné starosti pouze brzdí v rozletu, proto je hned po startu odhazují jako nepotřebnou zátěž a s elegancí vrchních z Café de Paris nám servírují vybrané menu, na němž jedna krmě je lepší než druhá, od premisy v jádru vyprávění, přes herecké výkony a “vývoj” postav, až po eponymní píseň, která je třešničkou na vrchním patře několikaposchoďového dortu___kopii této “věci” bychom po sobě měli zanechat v černé skříňce, aby budoucí objevitelé naší padlé civilizace lépe pochopili, proč lidstvo vlastně vyhynulo ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tohle by neprošlo ani jako malá televizní domů, ale ono se to prodává jako celovečerák. Kde nic není, není moc o čem. Opět se tu akorát tak v komentáři můžeme potkat v partě s těmi, kteří sledujeme vývoj českého filmu a nestačíme se divit. Teoreticky se sešla vcelku slušná herecká parta, akorát nikdo z nich neměl co hrát. Xindl, Jícha, Míka a Cieslar se podepsali pod něco, co by kdokoli soudný odmítl. Ale zároveň neudělali nic, aby z mála vykřesali alespoň průměr. ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku jsem udělil za Lábuse, Kříže a holky Germani a Sandevu. Nebýt nich, byl by to čistokrevný odpad. Režijní vedení herců mně přišlo jako od Trošky, jen pitvoření se, občasné přehrávání a křeč. P.S. Jestli ještě jednou zjistím, že v českém filmu jede někdo k moři, budu se mu vyhýbat obloukem až do smrti... ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • Kapela, která hraje na zahrádkářském plese ve filmu, se ve skutečnosti jmenuje Smeč a je z Prahy. Funguje více než dvacet let a hraje především na plesech a svatbách. (Yardak)
  • Část scén se natáčela v hotelu Pod šikmou věží, který se nachází asi 200 metrů od vstupu do Prachovských skal. (pornogrind)

Reklama

Reklama