Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílný seriál natočený podle scénáře Petry Soukupové vychází z populárního blogu herečky Marie Doležalové. Stejně jako ve svých deníkových zápiscích v něm s nadhledem a upřímností zasvětí diváky do nepsaných pravidel hereckého podsvětí a soukromí a umožní jim nahlédnout do soukromí herců, jejichž každodenním chlebem jsou role v nekonečných seriálech, přebíhání mezi papundeklovými ateliéry a špatně placenými kšefty, natáčení tolik nenáviděných milostných scén nebo boj o role, kvůli kterým jsou nuceni hubnout, přibírat, stříhat si vlasy nebo se jinak ztrapňovat. Co dělají herečky, když je nevidíte, prozradí internetová televize Stream.cz. (Stream.cz)

(více)

Recenze (33)

swinevenca 

všechny recenze uživatele

Mám pro tvůrce 7 zpráv, 3 dobré a 4 špatné. Ty dobré: Dodesetiminutový formát je pro mě momentálně maximálně vítaný, sonda do hereckého zákulisí nezní vůbec špatně a Marfuška je hezké děvče. Ty špatné: Marfuška není dobrá herečka/zde hraje nesmyslně afektovaně, s Vágnerovou mám ještě větší problém, hlubší sondu zvládnu i krumpáčem do skály a za čtvrté bude moje klení u toho vtipnější a přirozenější než tenhle projekt. Ten chce být komedie/životopisný/dokumentární/erotický a přitom působí jako loutkový. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Minimalizace autorského podílu Doležalové na seriálu je znát i mně, který od ní nepřečetl ani řádku. Schématičnost a klišoidnost zde dalece přesahuje míru nutnou pro nosnou tématickou karikaturnost a ve své neinvenčnosti vrcholí nyní scénkou s autogramy na výměnu, která pamatuje už nejméňě 3 generace. Xxmartinxxova kritika je i jinak jistě na místě. Ale já tady dostávám přesně to, co chci od Saši, která vyhrála spisovatelskou cenu a o níž se málo ví, že má větší prsa než Iva. Takže dovolíte, abych hodnotil neobjektivně a neřešil takové zbytečnosti, jako je herecké umění. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* na Streamu jsem narazil nedávno na tuto krátkou sérii, která mě první dílem příjemně pobavila a tak jsem ji v průběhu vycházení jednotlivých dílů zkouknul. Určitě to není nic světoborného a jednotlivé díly či bonusy jsou často kvalitativně nevyrovnané, ale ve výsledku je to jemné osvěžení většinou hloupých či podbízivých internetových pořadů. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Teron 

všechny recenze uživatele

Když jsem na to narazil, trochu jsem si odfrkl ve stylu "zase Doležalová". Ne, že bych proti ni něco měl, ale v krátké době třtí podobá původního tématu je trochu moc. Pravdou ale je, že jsem z původního blogu četl asi dva články a knihu neměl v ruce vůbec, takže jsem si po drobné úvaze vyplněné prvním dílem řekl proč ne. Hele, ono to není vůbec marný...první díl je možná trochu nejistý, ale Steindler je super a závěrečný dueů s Vagnerovou je jednoduše nádhera. Tandem těch dvou holek funguje i nadále, takže zatím spokojenost. ()

rottencom 

všechny recenze uživatele

Soudě podle zatím odvysílaných dílů jde o nepříliš povedenou, i na těch pár minut zbytečně rozvláčnou a nenápaditou adaptaci Mariiny předlohy, která je oproti tomu čtivá a zábavná. Ale největší slabina je to její drmolení: "dbrýdenjmnujisemriedležalváajsmherčka..." - twl, kéž ji předabuje Přeučil, ten aspoň umí otevírat hubu a intonovat! Jestli se to stane, tak nechávám tři z pěti. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama