Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 6

Recenze (246)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Překvapivě tahle komedie fakt funguje, i když zkrátit ji tak o půl hodiny by rozhodně filmu prospělo a třeba i dalo tu pátou hvězdičku. Dobře jsem se u toho pobavil, několikrát zasmál nahlas (což je co říct, komedií, kde bych se smál nahlas je málo), i ten příběh byl fajn, hlavní hrdinky dokonce ani nebyly tak otravné, jak jsem se obával... Fakt, takovéhle příjemné překvapení jsem nečekal. A rozhodně mi to zvedlo náladu. I ta akce je natočená celkem dobře, soundtrack (když je), tak tam pasuje dobře, fakt, jsem spokojený. A část v Praze byla taky super, i když Nové Hodějovice taky super, i když jim film věnoval sotva vteřinu. 4* ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Objektivně je to za tři, ale hvězdu přihodím za Prahu. Negativa: je to zbytečně dlouhé a má víc než dost hluchých míst. Pozitiva: Naštěstí těch zhruba 60 % stopáže, což je pořád nadpoloviční většina, to výborně šlape, hlášky jsou husté, parodie na gymnastku Nadiu Comanecieuovou dokonalá (a ono se tam objeví víc narážek na jiné filmy / osobnosti - a to nejen na Snowdena/ situace / filmy / písničky / politiku / cirkus / plakáty...), není to až tak blbé, jak by člověk od filmu se dvěma bláznivýma holkama v hlavní roli čekal, akce je natočená velmi slušně a nepředvídatelně, že skutečně jsem se bavil a připomněl si staré, zlaté časy Jamese Bonda. Některé nápady (využití rtěnky na palec) nebo situace ("Cílem jsou dvě přitroublé Američanky) bych zařadil po bok toho nejlepšího, co v oblasti špionážní parodie vzniklo. Navíc Morgan mi trochu připomíná mou sestru Anitu, takže pro mne měl film ještě nečekaný druhý plán. Celkově až na ty zbytečné scény skvělá a nadprůměrná zábava. ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Škoda tej dvojhodinovej stopáže, ktorú hlavne v druhej polovici nie je veľmi čím vyplniť a tak začína haprovať tempo. Inak prekvapivo slušná komédia, s prekvapivo až priveľmi dobre natočenou akciou, prekvapivou občasnou brutalitou a neprekvapivo zohratou dvojicou Mila Kunis a Kate McKinnon. Keby Susanna Fogel nechala v strižni takú polhodinu materiálu, kde je Kate McKinnon až zbytočne nasilu trapná, než vtipná, mohla z toho vzniknúť svižná. nadpriemerná deväťdesiat minútová akčná komédia a jedno z prekvapení roku. Pri tejto dvojhodinovej stopáži a niekoľkých zbytočných scénach však len o niečo málo lepší priemer. 3* (6/10) ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Nikterak nadprůměrná komedie ale bavil jsem se. Je to spíše akční komedie ale dost scén bylo fakt dobrých a i jsem se několikrát zasmál a taky potěšila Praha a dokonce i česká písnička. Mila Kunis je top a já si film užil. Jako jednohubka na kterou si už asi nepodívám musím říct, že to opravdu šlo. 60% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dvě hodiny jsou pro lehkou komedii (a špionážní thriller) moc. Je to ženský film (hlavní hrdinka, natočila ho žena...). Tedy šíří poselství o velkých ženských schopnostech a vůli. Zároveň jsou hrdinky stylizovány do role stupidních Američanek. V drahé luxusní restauraci dostanou záchvat průjmu. Tato parodie na špionážní filmy ale nefunguje, protože nemá pořádnou zápletku. Také humoru je málo. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • V kavárně, kdy Sebastian (Sam Heughan) zabije člověka v hrnci s fondue, tak je to narážka na film Casino Royale (2006), kde Bond zabije muže v umyvadle. (kellne)
  • Skladba, ktorá zaznie v úvode filmu, je "Wind Of Change" od skupiny Scorpions. (figis20)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama