Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (246)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nedávný (a povedený) Spy ukázal,v rámci soudobé komedie neokoukanou cestu a Spy who dumped me z ní dost těží.Vlastně se tu ve spoustě věcí dost kopíruje.Ani tady se tvůrci nebojí "vážnějšího" tématu,celkem dost se tu umírá,stejně jako se kopíruje zapojení civilistů do špionské hry a vlastně i hlavní padouch.Přesto ovšem tento špión zůstane ve stínu toho předešlého.Vinu na tom nesou jednak nepříliš fungující humor a druhak obě hlavní představitelky.Mila Kunis se snaží,ale rozhodně umí být lepší.Kate McKinnon je pak kapitolou sama pro sebe.Je to pro ní sice nejnormálnější role ve které sem jí viděl,ale tím jak se snaží krást scény pro sebe tím že zběsilé přehrává do trapnosti kladné body nezískává.Osobně budu radši když se bude držet SNL,kde jí to sedí mnohem víc...60% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Na to, jaká to je konina, mě velice překvapilo, jak tvůrci přistupují k akčním scénám a jak mají pečlivě zvládnutou choreografii. Pořád to samozřejmě není Leitch se Stahelskim a Špion, co odkopl Milu Kunis je primárně komedie, a jak už víme z trailerů, toho nejjednoduššího rázu. U spousty gagů jsem facepalmoval, ovšem několikrát jsem se od srdce zasmál a leckteré fóry přecejenom pobavily (potěšily české lokace a na to navazující hlášky v nesrozumitelné mluvě, viz “Ústí nad Labem”) Navíc mám rád Milu, takže dvojku bych si z fleku dal. McKinnon už o dost méně, ale je tu ještě celkem snesitelná. Neškodné za tři. ()

Reklama

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Špion byl taková nouzovka při výběru toho, na co zajít. Měla to být tuctová výplň jednoho večera. ALE! Mila a Kate už v prvních minutách ukazují, že jim společné fungování bude sedět a tak při cestě po Evropě (včetně Prahy) padá jedna hláška za druhou a stejně jako hlavní hrdinky nevěříte vůbec nikomu. Špiónská tématika může být už pro někoho ohraná, ale ve spojení s bandou hlášek ze strany Kate a flashek v pi*i to prostě funguje. No a co si budeme nalhávat, Mila je prostě kus a uvěříte jí všechno. Zkráceno a podtrženo - Nečekal jsem nic a dostal jsem docela nabušenou akční komedii, která potěšila po všech stránkách. 70%. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Zábavná akčně komediální oddechovka, bavil jsem se dobře i přes poměrně dlouhou stopáž. Ačkoli mám moc rád Milu Kunis a je to pořádně sexy herečka, tak je třeba uznat, že tento film si pro sebe ukradla Kate McKinnon. Září od začátku do konce. Líbilo se mi klasické pendlování po evropských metropolích, mezi nimiž nechyběla Praha. A dost jsem se pobavil nad vlaky směřujícími z Vídně do Prahy a nad českými SPZ. Je to na tři a půl hvězdičky, mám dobrou náladu, zvedám směrem nahoru. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Nikterak nadprůměrná komedie ale bavil jsem se. Je to spíše akční komedie ale dost scén bylo fakt dobrých a i jsem se několikrát zasmál a taky potěšila Praha a dokonce i česká písnička. Mila Kunis je top a já si film užil. Jako jednohubka na kterou si už asi nepodívám musím říct, že to opravdu šlo. 60% ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • V kavárně, kdy Sebastian (Sam Heughan) zabije člověka v hrnci s fondue, tak je to narážka na film Casino Royale (2006), kde Bond zabije muže v umyvadle. (kellne)
  • Zhruba ve 36. minutě přijdou hlavní hrdinky na vlakové nádraží, kde se snaží přečíst jízdní řád. Zazní zde mimo jiné „Nové Hodějovice, Ústí nad Labem a Praha“. (Lukoboss)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama