Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 6

Recenze (246)

maddy 

všechny recenze uživatele

Škoda tej dvojhodinovej stopáže, ktorú hlavne v druhej polovici nie je veľmi čím vyplniť a tak začína haprovať tempo. Inak prekvapivo slušná komédia, s prekvapivo až priveľmi dobre natočenou akciou, prekvapivou občasnou brutalitou a neprekvapivo zohratou dvojicou Mila Kunis a Kate McKinnon. Keby Susanna Fogel nechala v strižni takú polhodinu materiálu, kde je Kate McKinnon až zbytočne nasilu trapná, než vtipná, mohla z toho vzniknúť svižná. nadpriemerná deväťdesiat minútová akčná komédia a jedno z prekvapení roku. Pri tejto dvojhodinovej stopáži a niekoľkých zbytočných scénach však len o niečo málo lepší priemer. 3* (6/10) ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ďalší kus do rady špionských komédií. Klasická zápletka. Dievča netuší, že jej pán Dokonalý je v skutočnosti vrah/agent. Niečo ako napríklad Vrahouni (Ashton Kutcher). Tu na "obzvláštnenie" je dievča sprevádzané, v boji o život, najlepšou kamarátkou. Kate McKinnon mi svojim prejavom naozaj nesedí. Pôsobí ako ženská biela verzia čiernych teatrálnych komikov. Myslím, že české a slovenské televízie našli pecku pre svoje opakované vysielania. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Spy Who Dumped Me" v zásade neprináša absolútne nič nové. Tento film sme už videli a myslím si, že do podobnej akcie sa dostala naposledy aj Mellisa McCarthy vo filme "Spy". Takže ak sa príbehom nikam moc nedostaneme, je to potrebné postaviť na iných veciach. V prvom rade humor. Nakoľko ide o komédiu. No... tam to podľa mňa moc nevyšlo. Sem-tam som sa zasmial, ale film by si zaslúžil vtipných momentiek oveľa viac. Potom je tu vzťah medzi Audrey a Morgan. Ten je podľa mňa celkom dobrý a obe baby si to užívajú. Aspoň ja mám ten pocit. Kate McKinnon sa miestami snaží trošku moc, no celkom sa jej darí presadiť. Scénka na hrazde je podľa mňa super. A potom si povedzme pár vecí. Nemáme tu žiadne nejaké super hračky. Škoda. Niektoré postavy sú veľmi priehľadné. Najmä naša dvojica MI6 agentov. Myslím si, že nebudete mať problém odhadnúť ich role a trafiť sa. Je to veľmi jednoznačné. Záver to všetko ešte viac podtrháva a nerobí veľmi originálne. Tento zvrat sme už videli a je starý. Aspoň podľa mňa. Ale čo vo filme funguje fantasticky je akcia a naháňačky. Tie sú skutočne veľmi dobré a zaujímavo spracované. Plus aj fakt, že sa do filmu zapojí Edward Snowden ma pobavilo. Film podľa mňa funguje. Možno je trošku neoriginálny a zabudnuteľný, ale akcia, ruská zabijacká gymnastka a akrobatické scénky na hrazde a naháňačka vo Viedni sú podľa mňa hodné času to vidieť aspoň raz. Zvážte si a čeknite si to. Alebo aj nie. Hodnotenie: B- ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Je celkem logické, že potom co ji špion ojel, ji špion dal kopačky, ale že z ní udělá špionku, to asi nečekal. A já nečekal, že tohle bude takový nářez, né opravdu po zhlédnutí, tady tohole filmu, mám sto chutí jít a snížit hodnocení Mission: Impossible - Fallout, proč ? Nechte mně to vysvětlit. Co jste očekávali od Mission: Impossible - Fallout a nedostalo se vám, tenhle film to má. Chcete suprové akční scény, kde se střílí, lámou se kosti a honičky sou plné adrenalinu, tenhle film je má, bitka v restauraci a následná honička, neměli chybu. Chcete špionský film, ve kterém se nedá nikomu věřit, i to tady je a že ta důvěra, je tady fakt vzácná. Chcete hláškující hrdinky, kdy jedna z nich, je hlasem rozumu Mila Kunis, zatímco ta druhá je hlasem drzosti a ukecanosti Kate McKinnon (byla vynikající) i to tady je. Mimo jiné se dost cestuje po světě a taková Praha, ta je, ta je hodně. Tenhle film, mi hodně připomíná loňského The Hitman's Bodyguard,i tenhle film umí překvapit a získat si vás, je to hlavně tím, že pořádně nevíte co čekat a tak dostanete to nejlepší. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Flash disk, po kterém jdou všichni agenti světa, ukryje Mila Kunis na místě, kde smí jen gynekolog a pan Kutcher. Rozsviťte světlo s nápisem Applause! Dvě věci mě odradily. Přepálený herecký projev Kate McKinnon, kterou klidně mohla nahradit Schumer a bylo by to šumák a pak ta podivná ignorace násilných činů, kdy třeba před očima těch dvou prostřelí hlavu řidiči taxi a ony se chovají, jako by byly ve filmu.. Snažím se nemyslet na to, kam by tu flashku na jejich místě dala Melissa McCarthy.. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Zhruba ve 36. minutě přijdou hlavní hrdinky na vlakové nádraží, kde se snaží přečíst jízdní řád. Zazní zde mimo jiné „Nové Hodějovice, Ústí nad Labem a Praha“. (Lukoboss)
  • Ve 40. minutě nasedá modelka Ukrajinka Naděžda (Ivanna Sachno) do luxusního auta, které má českou SPZ. (UNK.Cory)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama