Reklama

Reklama

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) se probírá z kómatu po brutálním útoku na její rodinu, při kterém jí zabili manžela a dceru. Když vrahy nikdo nepotrestá, Riley vezme spravedlnost do vlastních rukou. Svou frustraci a hněv promění v motivaci, a roky v úkrytu trénuje mysl i tělo. Stane se z ní neporazitelná mstitelka, která uniká polici, FBI i losangeleskému podsvětí. Riley má vlastní pojetí spravedlnosti. A nikdo mu neunikne. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hallmark Entertainment uvadza zensku variaciu Punishera. Hlavnej hrdinke, putke v domacnosti, zabiju rodinu a tak sa naserie a vystriela cely drogovy kartel. Zatialco pri sudnom procese s identifikovanymi pachatelmi hra vsetko proti nej a pachatelov samozrejme oslobodia, tak v akcnych scenach hra vsetko v jej prospech a bez najmensieho problemu kosi jedneho drsniaka za druhym. A aj ked ma byt znicena a na dne, tak pri tom nezabudne hlaskovat. Finalnym happyendom je to, ze za svoje ciny nebude pykat a cela stastna zdrhne prec. Do toho sa spusti pohodova hudba. Cele jej martyrium je zabudnute a divak ide domov s usmevom na tvari. Minimalne od vsetkych tych chujovin, ktore si pribeh pripravil urcite. Dokonca sa nezabudne ani na pomstu neprijemnej susedke. To som sa fakt rozosmial aj ked som tusil, ze to behom filmu pride. Scenaristi nesklamali. Vysledkom je tupy akcniak pre zeny, ktorym sa paci typ filmov Enough s Jennifer Lopez, v ktorych zenska zoberie spravodlivost do svojich ruk, nech uz je to akokolvek pritiahnute za vlasy. Sice tomu nerozumiem, ale holt my chlapi mame Komando, ktore je tiez absurdne a nechapu ho zeny. 3/10. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Největším (vlastně asi jediným) tahákem na tuhle extrémně šablonovitou slabomyslnost je samozřejmě neslavně proslulá nestárnoucí neherečka Jennifer Garner, dříve dvojitá agentka z Alias pověstná svými holmesovsky rafinovanými převleky, nyní nelítostná mstitelka své povražděné rodiny, postrach drogových gangů, noční můra policejních vyšetřovatelů, ale i zastánkyně zanedbávaných dětí, ochránkyně zneužívaných žen a miláček obecného lidu alias 'Anděl ze Skid Row'. Jinak je zbytečný k filmu i o filmu cokoliv psát, všechno je jasný už z anotace. Pepperminta lze s čistým svědomím doporučit leda někomu s IQ <80 nebo tomu, komu se Jennifer líbí. Já osobně jí sleduju rád, s takovou zvláštní směsicí pobavení i zalíbení. Mám zatraceně silný tušení, že je to android, no a pro pěkný hubený androidky já mám velkou slabost. ()

Reklama

pilarius 

všechny recenze uživatele

Já tyhle revenge movies prostě můžu. V tomhle si vypravěči trochu pohráli se skoky v čase a pro mě to celkově bylo na poměry žánru dost uvěřitelné. Hodně tomu bohužel ubírá chabý a nevykreslený záporák, přitom když se tam mihla jeho dcerka, bylo to slibné. Celkem lepší průměr, tady přidávám hvězdu, aby se to trochu vytáhlo, protože pod 60 to nepatří. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Kde su tie casy, ked symposka Jenniferka hrala v Alias-ovy? Toto je slabucke B-cko, s neuveritelnym prerodom, ale tak trochu jej divak fandi a ona tak kosi vsetko, co jej stoji v ceste. Vypnut mozog a da sa na to pozriet. Stale velka kocka. :) Pre nas, co si ju pamatame z jej mladsich roli, prijemna nostalgia. Snad si ju uzijeme v kvalitnejsich kuskoch ako toto. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Akcia celkom slušná, stále sa niečo deje, ale ten príbeh ... Jennifer v tomto filme ale mohla zúročiť všetky tie role dokonalých matiek a samozrejme aj rolu bitkárky Sydney Bristow. Ja na jej mieste by som sa tiež zmenila na anjela pomsty. Jednu malú pepermintovú poprosím. 2,5* ()

Galerie (97)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Zbraně použité ve filmu byly pistole Glock 19, Colt 1911 a revolver S&W.38. Dále útočná puška M4, AK 47, MP 5, UZI, MAC 10 a brokovnice UTAS. (K98)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno