Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jake se při svém pokusu o zachránění Harryho rodiny seznámil s Billem Turcottem, jehož přesvědčil, že sám přišel z budoucnosti, aby zabránil atentátu na Johna F. Kennedyho. Bill se k němu rozhodne přidat, usadí se spolu v malém městě Jodie, kde si Jake najde místo učitele, a očekávají návrat Leeho Harveyho Oswalda z Ruska. Mezitím se ve stejné škole objeví jako knihovnice i slečna Sadie, jíž kdysi Jake potkal v Dallasu a s níž má nyní dělat dozor na maturitním plese. Ve stejný den však chtějí s Billem do bytu navrátilce Leeho a jeho ženy Mariny namontovat štěnice, aby je mohli z protějšího bytu odposlouchávat... (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to už dost plytké, jde to strašně po povrchu, je to šíleně rychlé. Ten Eppingův parťák mi tam strašně vadí, vůbec to není podle předlohy. Celkově je knížka o dost víc naturalistická. Lee Harvey Oswald i Marina se chovají úplně jinak, mají vlastně pohodové manželství a Sadie má být kus ženské, a ne panenka Barbie. Zatímco v knížce se vztah Jakea a Sadie vyvíjí postupně a přirozeně, tady je to příšerně umělohmotný. Vlastně asi stejně, jako James Franco, když důvodem k jeho obsazení byl asi hlavně fakt, že je producentem minisérie. Je velmi otravné, když nejhorší herec ze všech je ten v hlavní roli. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda - 3 hviezdičky, ( pričom chvíľu som uvažoval o tom, že budem tak hnusný, hm... asi znížim na „dostatočný” , aby som si tým pádom nebral žiadnu servítku pred ústa, nekontroloval sa, a takto všetkých ponížiť ? ). Je to veľmi ironické, ale je to tak a našťastie prišiel Oswald, a koniec bol presne taký dynamický a strhujúci, že jeho herecký predstaviteľ Daniel Webber, náramne zatienil „PATA a MATA” , bohužiaľ, musím skonštatovať, že Jim Franco mi tak pripadal, a to ani nechcem hovoriť o jeho „dobovom kamarátovi” Billovi ( barmanovi ), ktorý je tak zhruba o level nižšie, ako jeho „kamoš z budúcnosti” . Hlavná postava Jake Epping, pardon Amberson, potrebuje z niečoho žiť, a tak si vyskúša prácu učiteľa v ospalom mestečku Jodie, kde sa jednak zamiluje do SEXY knihovníčky Sadie Dunhill, zakúsi na vlastnej koži, aké je to byť klasicky segregovaný, jednej sympatickej černoške pomôže v istom pomykove, alebo trebárs dostanú sa do nepriameho kontaktu s hlavným podozrivým z atentátu, “Lee H. Oswaldom” , kde budú bývať oproti nemu, a tak je jasné, že mu nainštalujú do bytu samé ploštice, aby mali prehľad, čo sa u neho doma deje ? „Zoznámim sa i s Jackom Rubym, ktorý sa môže s niečim zaujímavým, neskôr pochváliť” . V mnohých ohľadoch tejto časti som si veľa - krát pripadal, že boli jeho tvorcovia extrémne lajdácki, darební, neogabaní... Vidieť to najmä v jednotlivých sekvenciách, ktoré sú presne v takomto duchu. „To máte, ako keď majster murár zabudne dať do miešačky v prvom rade C-E-M-E-N-T, pridáva iba piesok a vodu, a tak si vezmite, že tá výsledná podoba hotového b-e-t-ó-n-u, bude stáť za kravské h-o-v-n-o” ! Definoval som presne to, čo som zažil pri sledovaní konkrétnej epizódy seriálu 11.22.63, z produkčnej dielne BAD ROBOT, tú zvučku jednoducho stále a naveky - MILUJEM ! ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to taková dost jasná předzvěst toho, že tvůrcům nevystačil scénář ani na těch 8 epizod, takže ten děj budou roztahaný co nejvíc to jen jde, ale tady jsem s tím ještě neměl moc problém. Atmosféra slušná, některé scény jsou dost napínavé a někam se to taky posunulo, takže ani nemám problém s těmi vatodními scénami typu maturitní ples. Jen se hodně obávám toho, že teď kvalita půjde dost dolů, ale třeba budu příjemně překvapen... Slabé 4* ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám moc velký problém s postavou Sadie, protože knižní předlohu jsem nečetl, ale její modernější pojetí světa trochu nezapadá do konceptu 60tých let. A hlavně po této epizodě už jen očekávám, že umí mluvit rusky a zapojí se do záchrany Kennedyho. .. Jinak celkově byl tento díl o ošklivých rasistických a homofobních klišé a dotoho přišel H. L. Oswald + J. Ruby což ze všeho udělalo nekonzistentní mix.... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama