Reklama

Reklama

VOD (1)

Po manželčině smrti pozve otec svou novou přítelkyni, aby se nastěhovala k němu a jeho dvěma dcerám. Oběma dívkám však činí potíže si na tuto změnu zvyknout. Věci ale naberou děsivý spád, když náhrdelník vyvolá sled nevysvětlitelných událostí a vyjde najevo, že jejich matku před smrtí cosi záhadného trýznilo. Ve snaze najít vysvětlení incidentů spojených s náhrdelníkem, narazí jedna z dcer na knihu o "totemech," fyzických objektech, které propojují duchy se skutečným světem, a hledá způsob, jak prostřednictvím náhrdelníku ovládat přízraky v jejich domě. (HBO Europe)

(více)

Recenze (37)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda byl děsivější dům, nebo ty herečky... Starší dcera - strašně hnusná tlama. A stará, rádoby umělkyně, natahala do baráku takové krámy ... no hrůza. Hned bych ji vyfakoval z baráku! ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Odkedy si fotrík privedie do domu novú ženskú, začne sa peklo. V dome totiž začne strašiť. Pri tomto horore som mal pocit, že trvá 3 hodiny. Režisér totiž nedokáže vytvoriť absolútne žiadnu atmosféru a nezmohol sa dokopy na nič iné, ako na búchanie dverí či padanie predmetov. A duch? Akási priesvitná silueta. Takže sme sa vrátili 50 rokov v čase. Záver síce úplne debilný, ale na druhej strane mi to pripadalo lepšie ako držať sa celú stopáž v tej nudnej duchárskej rovine. Herci boli fajn, zahrali čo mohli, iné plusy som žiaľ nenašiel. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Od smrti jeho manželky prešlo už dlhé obdobie, takže sa James (James Tupper) rozhodne vstúpiť do nového vzťahu. Jeho dve dcéry z jeho rozhodnutia nie sú nadšené, ale napriek tomu sa rozhodne svoju novú spoločníčku priviesť do domu a pokúsiť sa vytvoriť novú rodinu. To zo začiatku funguje, ale len do chvíle, keď sa v dome začnú odohrávať tajuplné úkazy, ktoré má na svedomí neznáma entita. Je možné, že sa ich matka vrátila zo záhrobia, a chce im ukázať, že príchod Robin (Ahna O'Reilly) nebol dobrým nápadom? - Horory s českým dabingom pozerám približne raz za rok a aj u tohto som čakal, že sa tak maximálne dobre pobavím na tom, aké je to úbohé, ale nakoniec musím uznať, že sa to Marcelovi celkom podarilo a dokonca ma to dosť bavilo. Ide to síce v podstate stále v systematických kolajach tohto hororového subžánru, ale postavy boli celkom príjemné a to záverečné odhalenie mňa osobne prekvapilo, takže som spokojný. Samozrejme nejde o nič prevratné, ale aspoň to nie je nejaký nezmysel s digitálnymi monštrami, ktoré majú zvyčajne premiéru na televíznych obrazovkách a potom sa tu pohybujú v čiernych číslach. + herec z Nothing Left to Fear + herec z Digging Up the Marrow ()

juta 

všechny recenze uživatele

Poněkud podivné rozuzlení a trochu na palici, ale pokud to ta holka nemá v hlavě v pořádku, tak to potom chápu. :D ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Televizní produkce už vyplodila mnohem lepší horory. O to víc jsem čekal od hororového velestudia Blumhouse, které se podílelo i na tomto a které kdysi i s "ušmudlaným" 1,5 milionem dolarů natočilo famózní Insidious a vytřískalo na tom skoro 100 mega. A to je jen špička ledovce, takových zářných příkladů má toto studio desítky. Televize ale zůstane zřejmě jen televize, takže jsem i s hodnocením vcelku shovívavý. Totem působí jako příjemné hororové béčko zhruba hodinu, kdy se toho moc neděje, jakmile ale přijde hlavní rozuzlení a pár vypjatějších scén, režie to začne těžce nedávat a z pohodového koukání se stává šílená fraška, na kterou se skoro nedá dívat. Naštěstí to pak na poslední chvíli trochu zachraňuje úplný závěr a pocit zklamání lehce odeznívá. Tak či onak, čekal jsem trochu víc. Ale alespoň na ty herečky se celou dobu dobře kouká. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Smrt jednoho z rodičů se v dětství může nehezky podepsat na dalším životě dětí, mnohdy však závisí, jak se k tomu postaví zbývající rodič a blízké okolí. Zdejší otec se snaží pro své dcery dělat, co jen může, ale i on si přece zaslouží najít novou lásku. Pak už zase záleží, jak se k tomu postaví jeho děcka. Asi by mě taky trochu nasralo, kdyby se k nám do bytu (baráku) nastěhovala nová ženská a hned začala všechno předělávat. Mnohem horší by však bylo, kdyby se od té chvíle začaly dít podivné věci. Věci, které jsou nad rámec normálního chování a to je vděčné téma mnoha tvůrců. Marcel Sarmiento však nepřišel s ničím novým a pro diváky si připravil již mnohokrát vyvařený duchařský čajíček, který na kolena asi nikoho nedostane. Podivné zvuky, bouchání dveří, zavírání oken a rozmazaná entita – to už dneska vyděsí leda tak pěti-šesti letá děcka. Atmosféra téměř hodinu dost stagnovala, takže se nejspíš dost lidí bude u sledování tohoto filmu nudit. Potom se lehce přitvrdilo a napovrch začnou vyplouvat rádoby děsivá odhalení, že ne všichni zúčastnění mají čisté svědomí. Wau tohle jsme už taky tolikrát viděli, že to už prostě nikoho nemůže ani překvapit. Snaží se duch lidi v domě před někým varovat, nebo se prostě jen naštval, že jeho místo zaujal někdo jiný? Závěrečná cca patnáctiminutovka přinese nejen (ne)šokující odhalení, ale i trošku té krvavé podívané. No a já musím říct, že bylo konečně na čase, protože jsem měl chuť tento kousek hodit celou dobu rovnou do odpadu. 30% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vztah dédyho a jeho starší dcery Kellie byl na první pohled poněkud... řekněme nezdravý. Opravdu se mi ulevilo, že si domů hned zkraje filmu přitáhl dospělou babu - trochu mě totiž děsilo, kam až by mohlo jednoho dne zajít jeho postelové sledování TV spolu s dcerkami... Tak dost, konec srandy. Být trochu slabší povahy, film nejpozději po půlhodině vypnu a hodím do koše. Protože sledovat tu afektovanou, nesnesitelnou a ošklivou kravku Kellie bylo mučení, stejně jako scénáristická telenovelická zápletka. Proklel jsem několikrát celý filmový štáb i sebe, že jsem si takovou srajdu pouštěl. Musel jsem vydržet až do sedmdesáté minuty, kdy věci nabraly nečekaný (pro mě) spád a rázem jsem si film začal docela užívat. Ale moje předchozí divácké utrpení bylo přespříliš dlouhé a traumatizující. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sarmiento mi utkvěl v paměti díky poměrně originální Deadgirl, ale tady se mu moc nezadařilo. Na poli duchařském selhává takřka ve všech ohledech. Není tu atmosféra, samotné strašidlo se v drtivé většině prezentuje povlávajícími záclonami či bouchajícími dveřmi a pokusy o lekačky končily tragicky. A nevyšel ani casting. Vedlejší postavy jsem jakž takž rozkousal, ale Kerris Dorsey, jakkoliv mi jako dcera Raye Donovana sedí, byla v tomto případě šlápnutím vedle. Každopádně co mě překvapilo a zároveň potěšilo, byl zvrat, který hodil celý příběh úplně jinam, ale zároveň o to víc zamrzelo, že to bylo celé takhle zpackané. 30% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

To byl horor? Mě to přišlo jako díl z "VéKáVéček" :-D Děj byl šíleně dlouhý a po své polovině už nudil. Kdyby se na konci něco neudálo, tak bych nemilosrdně hodnotil odpadem! 30% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zase tak špatný. Celkem v pohodě všichni herci a i celkem pěkná starší dcera. Dějově klasická duchařina, která má přece jen trochu zvláštní pointu. Která vlastně ani není pořádně objasněna, kdo byl teda ten duch? ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film,který se 3/4 tváří jako klasická duchařina ve stylu něco je v domě a může nás to zabít,aby se nakonec z toho stalo něco ve stylu neopětovaná láska. V prvních 3/4 se skoro nic nestane kromě toho, že umře kočka a jakási ženská se nejprve pořeže o sklenku a pak objeví ve své hubě pavučinu a ten zbytek je klasický thriller ve stylu, že někdo někoho nahání,aby ho zabil. Ten konec to hodně zachraňuje takže 60 procent. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Po převážnou většinu se Totem tváří jako typický televizní průměrný horor. Závěrečná pointa mě však překvapila a nadchla. Opravdu jsem toto rozuzlení nečekal. Závěr se mi zdál dokonce tak dobrý, že nejen, že jsem u sebe hodnocení povýšil na 3 hvězdy, ale jedná se o hraniční tři hvězdy, kdy, kdyby byl tento film ještě o chloupek lepší, tak bych neváhal dát 4*. Doporučuji vydržet a shlédnou film celý. ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Než jsem si film pouštěla, bylo mi divné, že je u něj tak málo komentářů. Ale jak skončila poslední scéna, bylo mi všechno jasné. Hororu se to příliš nepodobá. Jede se nelekne, ani kdyby se o to snažil a kdybych o Totemu napsala cokoliv jiného, vlastně bych vyzradila pointu. A to už by pak nemělo ani smysl se na ten film dívat. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Duchařina bez atmosféry, která jede od začátku v ospalém tempu a jako bonus nechává herce odříkávat fakt smrtící dialogy. Hvězda za nečekaný závěr. Pachuť z té hodiny před ním to ale nepřebilo. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Rutinná záležitosť, kde hlavne druhá polovica je intenzívnejší. Skromné herecké výkony Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Slabsi priemerny hororik aj ked o horore by som v tomto pripade nehovorila, nazvyme ho skor thiller. Podobne filmy su uz okukane nemaju cim prekvapit, lakacky ziadne, koniec u mna zabodoval, ten fakt prekvapil. To je asi tak vsetko. Ale mne sa film pacil ani neviem preco, mozno preto ze bol piatok vecer a rano som nemusela do prace a kvalitne vinko do toho....... aj zo slabsieho filmu robi divy ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Finále se snaží být něčím originálnějším než jen další obyčejnou duchařinou. Ve finále to je ale přesně jen další podprůměrný thriller s lehce duchařskou zápletkou, která se tváří jako hlavní linie, ve výsledku je ale nepřítel někdo úplně jiný. Herci jsou příšerní, scénář klišoidní, film je bez sebemenší snahy o něco originálního. Kravina. ()

Reklama

Reklama