Reklama

Reklama

Hřbitov domácích zvířátek

  • Česko Hřbitov domácích zvířat (více)
Trailer

Obsahy(1)

Se snem o lepším životě se mladý lékař Louis Creed se svou rodinou – manželkou Rachel, dcerou Ellie a tříletým synkem Gagem – přestěhují do nového domova ve venkovské městečku Ludlow ve státě Maine, znepokojivě blízko rušné dálnice. Když Rachel přijde při nehodě o milovaného kocoura, zoufalý Louis neochotně poslechne radu svého přátelského souseda, aby kocoura pohřbil na starém mikmackém hřbitově – tajemném pohřebišti s oživující mocí. Navzdory hrozným výsledkům a neustálým varováním od nedávno zesnulých se Louis zasažený tragédií musí na indiánský hřbitov vrátit a doufá, že tentokrát to bude jiné. Ale mohou se mrtví opravdu vrátit z hrobu? (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (320)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Film poslouží jako ta nejlepší antikoncepce, páč po tomhle si už nikdo uvědomělej nemůže pořídit žádný zatrachtilý bejbátko, když se tu na otce zakladatele (zombíků) vrhá se skalpelem v tej svojej malej pracičce... Brrr, never! :-) Njn, typická Kingovina, i když určitě jedna z těch lepších, už jen díky tomu skvělýmu námětu, co byl později nejednou zopakován, příp. zparodován. A do toho duch s půlkou mozku venku, nasraná čičinta, to vše za zvuků The Ramones- epic! :-) ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Podle Stevena Kinga knihy a musím uznat, že tento snímek je jeden z nejpovedenějších, které jsem doposud viděl. Atmosféra je naprosto famózní a děj od začátku zajímavý. Bohužel herecké výkony nebyly dostačující a opět mi nevyhovovaly. Podle mého ty lidé, kteří vybírají herce nemají vkus.. 7/10 = 75% ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

"Ja sa k tebe vrátim." "Chcem ti pomôcť Louisi, pretože ty si chcel pomôcť mne." Režisérka Mary Lambertová, známa svojou epizodou k Tales from the Crypt (Season 1, Episode 6 Collection Complete) sa predviedla s Pet Sematary dosť kvalitne, atmosféra na nás dýcha z každej strany až po cintorín, napätie funguje a vzťahy rodiny trošku odlišne, pretože sa Midkiff raz tvári veselo, raz smutne a raz akokeby ani nechcel hrať. U ostatných zúčastnených to je normálne, hudba je výborná až desivá (myslím tú pesničku od Ramones), objaví sa tu aj sám Stephen King v roli farára ale len na chvíľu 80 percent. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedená záležitost. Knihy se drží prakticky doslovně (však scénář napsal sám Stephen King), ale nemohl jsem se zbavit dojmu, že se všechno děje až moc překotně. Delší stopáž by možná nebyla na škodu. Takhle jde povětšinou jen o dost rutinní ukazování obrázků z knihy, bez jakýchkoliv osvěžujících detailů a nápadů. Odstraněna byla role Judovy manželky, naopak Victor Pascow je na očích trochu víc. Plusem pořád zůstává sám příběh (byť byl jeho vývoj dost předvídatelný už v knize), výborný výběr lokací a potom to, co rovněž zdobilo knihu - solidní atmosféra, která hlavně v závěru pořádně zhoustne. Práce s ní byla v knize podstatně lepší, hlavně přechod z prakticky idylické první poloviny do napjaté a děsivé druhé, ale i tak je o co stát. P.S. Kocour Churchill je ztělesnění zla. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Stephen King je opravdový nositel svého jména. Je to mistr Horor. Ale ne vše by se mělo točit. Zvlášť když je Vám z toho spíš špatně, něž že byste pociťovali strach. To mě dost mrzí. Jedna věc je něco číst a nechat svoji hlavu cenzurovat vše, jak vy potřebujete a druhá je sdílet tuto představu s panem Lambertem. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (28)

  • Stephen King si zde zahrál cameo kněze na pohřbu. (-Bomba-)
  • Mačky v úlohe Churcha boli špeciálne trénované. (rador)
  • Ve scéně, kde Ellie (Blaze Berdahl) spadne z houpačky, si můžeme všimnout, že Louis (Dale Midkiff) během kotrolovaní Ellie má na sobě bílé tričko. V další scéně má najednou na sobě pruhované tričko a brýle. V následující scéně potom na sobě má znovu bílé tričko a brýle na sobě nemá. (Raichu.Cz)

Související novinky

Návrat Kingových zombie zvířátek

Návrat Kingových zombie zvířátek

01.11.2013

Nová Carrie nebyla dvakrát dobře přijata ani kritiky, ani diváky (komerční výsledky prozatím nejsou nijak oslnivé), ale přesto se připravuje další remake / nová adaptace klasiky Stephena Kinga.… (více)

Von Trier vyvolává Ďábla

Von Trier vyvolává Ďábla

19.04.2008

Lars von Trier a horor? Kdo viděl jeho seriál Království, ten ví, že na tom vztahu není nic nového ani neobvyklého. Tentokrát do toho ale dánský svéráz praští v celovečerní formě. Už letos v létě se… (více)

Reklama

Reklama