Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (274)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Už v Addamsově rodině si z ultranihilistické stylizace dělali legraci, v South Parku mají zase goth kids. I tady jsem čekal, kdy někdo mrkne do kamery, aby dal najevo, že si uvědomuje, jak to je hloupý - ale bojím se, že to tvůrci myslí víceméně vážně. Bohužel nejsem patnáctiletý rozervaný beatník, takže mi je z toho jen trapně. Ale asi chápu, že pubertální děcka (ať už věkem, nebo myslí) v tom najdou útěchu v tomhle krutém konformistickém světě, co drtí jejich křehké a jedinečné duše. Holt od Harolda a Maude už se k tomuhle námětu nad rámec komedie/parodie nikomu nepodařilo přiblížit bez spálení. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Prvý diel je tak skvelo urobený namotávák, že si dvojica James a Alyssa okamžite získa Vašu pozornosť. Vďaka nim si užijete netradičnú lovestory, ktorá je odvyprávaná prostredníctvom pošahanej road movie. Od zmeny barvy vlasov a uvoľnenia pôvodných charakterov išla kvalita dole. Nevadí. Zažil som niečo netradičnejšie, videl zopár zaujímavých scén a vďaka ultra prívetivej minutáži som nemohol stihnúť na nič pizdiť. Druhá séria už bola slabšia. Lepšie povedané zbytočná. Bavil ma len prvý diel, ktorý predstavoval Bonnie. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

on si myslí,že je psychopat,ona nejde daleko pro sprosté slovo a je označována jako nymfomanka.Realita je ale úplně jiná a oba hlavní hrdinové jsem pořád spíš ještě děti hledající a v určitém slova smyslu nacházející sami sebe.Těch 8 dílů je fajn,utečou jako voda,ale že bych si z nich v rámci netflix tvorby sednul na zadek se říct nedá.Není to první ani poslední kousek o problémovém dospívání...60% ()

Lischai 

všechny recenze uživatele

Je to past. Trailer seriálu je jako první díl: nadupaný, sexy, nekorektní, bezstarostný a vtipný. Ale s každým dalším dílem se seriál posunuje od černé komedie k sociálnímu dramatu, všechno je smutnější, realističtější, bezvýchodnější. Čím víc se mají hrdinové rádi, tím je všechno temnější a víc nahouby... a na konci, na konci se mají hodně rádi. Na stupnici smutku dávám osm Hačiko z desíti možných. ()

Tucqa 

všechny recenze uživatele

Tenhle temný kousek je velmi příjemné překvapení. Už jsem si říkala, že mě rok 2018 ochudí o mou pravidelnou dávku kvalitních britských seriálů (hlavně v podobě Game of Thrones), ale hned první týden mě přesvědčil o opaku. A co si o The End Of The Fu***ing World myslet? Divné? Možná... Zábavné? Určitě. Zaručeně to stojí za zhlédnutí, i když už má divák svá teenagerovská léta za sebou. Každý díl má okolo dvaceti minut, doporučuju kouknout na všechny najednou. :) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Na rozdíl od ostatních seriálů, které používají filtry ke zvýraznění a odlišení vzpomínek, jsou zde vzpomínky vyobrazeny v poměru stran 4:3. (ČSFD)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama