Reklama

Reklama

Charlotte Fieldová (Charlize Theron) je jednou z nejvlivnějších žen na světě. Chytrá, rafinovaná a všestranně schopná vůdčí osobnost s obrovským nadáním, která má ve svém životě všechno pod kontrolou. Fred Flarsky (Seth Rogen) je talentovaný novinář, hipster a potížista, který se nejlépe cítí ve své šusťákovce, kapsáčích a teniskách. Nemají nic společného – kromě toho, že ona mu kdysi dělala „chůvu“ a byla jeho první platonickou láskou. Když na sebe Fred a Charlotte jako dospělí nečekaně opět narazí, Charlotte se právě připravuje na kandidaturu na prezidentský úřad a ke zděšení svých poradců si jako autora svých budoucích projevů impulzivně najímá Freda. Fred tak do Charlottina oslnivého světa společenské smetánky vtrhne jako uragán a o skandály rázem není nouze. Když zprvu nenápadné jiskření mezi Fredem a Charlotte přeroste v milostný poměr, můžete si byt jisti, že tak zvláštní pár svět ještě neviděl. A to ještě nikdo netuší, co přijde, až to rozjetí milenci teprve pořádně roztočí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (292)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Srážka s láskou mi místy velice okatě připomínala převrácenou verzi Pretty Woman - ať už to bylo skrze píseň It Must Have Been Love od Roxette nebo čistě kvůli titulní dvojici, která si akorát oproti PW vyměnila jistým způsobem role, aby ve filmu vynikla ženská emancipace. Jak Theron, tak i Rogen to zahráli pěkně, byla mezi nimi chemie a při některých scénách či fyzických gazích jsem se upřímně zasmál - nejvíce mě dostala sekvence s "Molly". Celou dobu mi však přišlo, že tomu chybělo něco zásadního, co by mě přinutilo, abych si na film vzpomněl i za týden. Nicméně jako milá, sympaticky natočená oddychovka na odpoledne je tento snímek ideální. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Zajímá mě, jak lidé vnímají moje úspěchy.“ - „Víte, my se nezaměřujeme na konkrétní politické kroky…hlavně proto, že to lidi nezajímá.“ Ministryně zahraničí, budoucí kandidátka na prezidentku musí dávat na názory amerického lidu, a to i ohledně svého potencionálního partnera, který je jistě na hony vzdálený nezaměstnanému, „vymóděnému“, obtloustlému, brýlatému, vousatému a židovskému novináři se špatným mířením…Srážka je fajn. Jde o sice naivní, ale jinak moc příjemnou a úsměvnou oddechovku (ne, o modernější Notting Hill se opravdu nejedná). Romantika místy překvapivě dost funguje (nejvíc v momentech, při kterých hrají Roxette), snad jen toho humoru by mohlo být více (ve stylu „vyprazdňování kapes“) a úměrně s tím i méně scén, ve kterých žvaní nevtipný Lance (v o rok starší Dokonalé loupeži mi O’Shea Jackson sednul lépe). Překvapila mě karikatura amerického prezidenta, s koncem to ovšem bylo přesně naopak (osobně bych to střihnul už při scéně před Fredovým bytem). Celkově to vidím na slušné 4*. ()

Reklama

Garson 

všechny recenze uživatele

Takhle pozitivní komedii už jsem dlouho neviděl.Fred(Seth Rogen) a Charlotte(Charlize Theron) dokázali filmově přetavit romantiku na úplně něco jiného a proto bych film Srážka s láskou označil jako neromantickou komedii kde nemohly vedle sebe stát větší protiklady.Fred pracuje jako novinář,ale dá výpověď jakmile zjistí,že agenturu koupil mecenáš proti kterému celou kariéru svými články bojoval.Trochu ho to sebere a tak ho kamarád pozve na párty aby se odreagoval a na té společenské akci potká svou bývalou o 3 roky starší chůvu Charlotte která byla kdysi zároveň i jeho platonickou láskou ze které je teď ministryně zahraničí.Poznají se,proberou staré časy a Charlotte mu pak nabídne práci,aby jí psal projevy na prezidentskou kandidaturu.Spojuje je zároveň mnoho věcí včetně ekologie.Když jim všechno celkem vychází začnou na Charlize Theronovou tlačit bohatí byznysmeni,aby ubrala plyn ze svých ekologických aktivit.Charlotte nechce moc Freda vytahovat na veřejnost,aby jí neklesly politické preference a po Fredovi chce,aby se choval jako taková mužská verze Evy Braunové a byl veřejně spíš v pozadí.Nakonec před lidmi řekne co skutečně cítí a politicky jí to vůbec neublíží.Seth Rogen hrál přesně chlápka do kterého by nikdo neřekl,že si v lásce zvolí nejvyšší metu a i bez schodů na ní dosáhne.Charlize Theron byla dokonalá jako vždycky a její asistentka herečka June Diane Raphael je všechny skvěle herecky doplňovala.Na míň jak 4 hvězdy tato komedie opravdu není. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

V životě by mě nenapadlo, že typický "záchodový" humor Setha Rogena se bude skvěle vyjímat v romantické komedii. Tohle jsou prostě dvě zcela odlišné složky, které byste vážně v souhře neočekávali. Nicméně, režisér Jonathan Levine tyto atributy uchopil tím nejlepším možným způsobem, jelikož Long Shot je skvěle napsanou záležitostí, v níž se zdánlivě neslučitelné slučuje a vytváří perfektně střiženou filmovou jednohubku plnou broušených gagů a skvěle vypointovaných scén. Lví podíl na tom má rovněž i hlavní herecké duo s mimikrami neuvěřitelně sexy Charlize Theron a klasicky božího Setha Rogena, jejichž vzájemná chemie je patrná hned z prvního společného záběru. Snímek Long Shot se zkrátka moc povedl a Vy byste si ho rozhodně neměli nechat ujít! Skvělá práce! PS: Pomyslnou třešničkou na dortu, vyjma několika popkulturních odkazů, je i neodolatelně šišlající kanadský premiér v podání Alexandera Skarsgårda! „I've never been so scared in my entire life. And I was in an elevator with Saddam Hussein.“ ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Nějak mě to nedokázalo úplně chytit, ale přičítám to dubbingu, nic ve zlém, ale Rogenův hlas a styl toho, jak mluví já znám, a tento dabér k němu vůbec neseděl. Ovšem koukat znovu v originále mi přijde už zbytečné. Místy dobré fóry, místy dost ujeté, úplně to celkově nesedí do sebe. Ale na jedno zkouknutí... Proč ne hele ()

Galerie (142)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskom meste Montreal a v severokolumbijskom prístavnom meste Cartagena. (MikaelSVK)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama