Reklama

Reklama

Charlotte Fieldová (Charlize Theron) je jednou z nejvlivnějších žen na světě. Chytrá, rafinovaná a všestranně schopná vůdčí osobnost s obrovským nadáním, která má ve svém životě všechno pod kontrolou. Fred Flarsky (Seth Rogen) je talentovaný novinář, hipster a potížista, který se nejlépe cítí ve své šusťákovce, kapsáčích a teniskách. Nemají nic společného – kromě toho, že ona mu kdysi dělala „chůvu“ a byla jeho první platonickou láskou. Když na sebe Fred a Charlotte jako dospělí nečekaně opět narazí, Charlotte se právě připravuje na kandidaturu na prezidentský úřad a ke zděšení svých poradců si jako autora svých budoucích projevů impulzivně najímá Freda. Fred tak do Charlottina oslnivého světa společenské smetánky vtrhne jako uragán a o skandály rázem není nouze. Když zprvu nenápadné jiskření mezi Fredem a Charlotte přeroste v milostný poměr, můžete si byt jisti, že tak zvláštní pár svět ještě neviděl. A to ještě nikdo netuší, co přijde, až to rozjetí milenci teprve pořádně roztočí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (292)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Hodne plany film, navyse o tom, jak ona jemu kedysi "delala chuvu" a po X rokoch sa on akoze zamiluje do nej ? No a dalej co ? Pretty Woman /viem, ze sa to tu nehodi, ale nic lepsie ma nenapadlo/ bola aspon originalny fillm - ona bola stetka, zamilovala sa do princa a ten tiez sa buchol do nej. . Tuto nic take nie je, len ze Theronova je jednou z najvplyvnejsich zien na svete - a na zaklade coho, doprdele ? To obavam sa netusi nielen Theronova, ba ani samotny scenarista! Proste sa obavam toho, ze ten mnohobodovy uzivatel, ktoreho komentare vidno na poprednych miestach ma pravdu s tym, ze je to "umělohmotná, po sté recyklovaná, ftaláty napumpovaná, nudná a zoufale nevtipná pásová pičovina". Nerad pouzivam vulgarne vyrazy, fakt len raz za cas /castym pouzivanim straca vulgarita svoju silu/, mno ale toto je extremne plany podpriemer - : 20 % ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Nějak mě to nedokázalo úplně chytit, ale přičítám to dubbingu, nic ve zlém, ale Rogenův hlas a styl toho, jak mluví já znám, a tento dabér k němu vůbec neseděl. Ovšem koukat znovu v originále mi přijde už zbytečné. Místy dobré fóry, místy dost ujeté, úplně to celkově nesedí do sebe. Ale na jedno zkouknutí... Proč ne hele ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $30,316,271Tržby Celosvetovo $53,459,009Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Nooo však Seth Rogen v šuštákovej 90.tkovej bunde a nemôžu chýbať jeho zvrhlé uchylárny, honička musí byť. Dobre ináč to aj tak celkom drží po kope, aj keď to je zas šablóna ako hrom a minutáž je troška zdĺhavá. Charlize Theron je stále šmrnz. /50%/ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Šablonovitá romanťárna, která sází především na chemii mezi Rogenem a Charlize Theron, což se jí daří. Byť se nepodařilo naplnit politický potenciál, je se čemu zasmát a odpustit se dají i nezbytné sexuální narážky, bez kterých by se asi komedie s Rogenem neobešla, což platí i o určité uřvanosti. Sice jsem čekal trochu víc, ale zklamaný nejsem, 70% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Romantický žáner je pre mňa porno bez sexu, v rámci ktorého na miesto silikónových koz a úprimného úsmevu počas dvojitého análu na diváka útočí iná zbierka nereálností. Srážka s láskou našťastie ponúka postavy medzi ktorými vzniká podivná chémia pripomínajúca skutočný vzťah. Dospelý, nadržaný, vulgárny, úprimný, navzájom sa doplňujúci a s potlačeným pocitom, že sa to určite musí posrať, ale keď sa to neposerie hneď dnes, tak je všetko v pohode. Nečakajte komédiu v pravom slova zmysle. Vtip je však prítomný. Dostanete klasiku naopak. Teda krásna, chytrá, úspešná a k nej debil s potenciálom. Ja som im fandil, čo viac chcieť? P.S.: Tá politická kulisa, kde tvorcovia hrajú na eko, gender a antitrumpovskú strunu, tak tá mi zážitok nekazila, pretože mi to vynahradila prekvapivá sympatickosť nevhodného páru. ()

Galerie (142)

Zajímavosti (4)

  • Fred (Seth Rogen) spomenie, že Charlotte (Charlize Theron) kandidovala do školskej rady v roku 1991, keď mala 16 rokov a on 13 rokov. Na základe tohto tvrdenia má v prítomnosti Charlotte 44 a Fred 41 rokov. (dwdb)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama