Reklama

Reklama

Charlotte Fieldová (Charlize Theron) je jednou z nejvlivnějších žen na světě. Chytrá, rafinovaná a všestranně schopná vůdčí osobnost s obrovským nadáním, která má ve svém životě všechno pod kontrolou. Fred Flarsky (Seth Rogen) je talentovaný novinář, hipster a potížista, který se nejlépe cítí ve své šusťákovce, kapsáčích a teniskách. Nemají nic společného – kromě toho, že ona mu kdysi dělala „chůvu“ a byla jeho první platonickou láskou. Když na sebe Fred a Charlotte jako dospělí nečekaně opět narazí, Charlotte se právě připravuje na kandidaturu na prezidentský úřad a ke zděšení svých poradců si jako autora svých budoucích projevů impulzivně najímá Freda. Fred tak do Charlottina oslnivého světa společenské smetánky vtrhne jako uragán a o skandály rázem není nouze. Když zprvu nenápadné jiskření mezi Fredem a Charlotte přeroste v milostný poměr, můžete si byt jisti, že tak zvláštní pár svět ještě neviděl. A to ještě nikdo netuší, co přijde, až to rozjetí milenci teprve pořádně roztočí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (292)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy s produkcie Goldebrg / Rogen a tento krát sa k ním pripojila aj Charlize, ktorú mám tiež celkom rád. Čakal som ďalšiu blbinu ako je od Rogena zvykom, ale nakoniec som bol celkom milo prekvapení serióznymi postavami a príbehom. Medzi Rogenom a Theron to celkom klapalo, vtipne scény nechýbajú a celkovo sa jedna o pohodový film, na ktorý sa veľmi príjemne pozerá. Jeden s tých filmov ktorý nie je výborný, ale ponuka skvelé postavy a hercov, ktorý nenudia a zabavia. 75% - 4* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Medzi Sethom Rogenom a Charlize Theron je skvelá chémia, lebo sú výborne vybratí do rolí nadriadenej političky a drzého novinára, je to celkom dosť humoru, aj solídna romantika, ale aj slabých miest. Škoda tej nevyrovnanosti, bol tu potenciál na jednu z najlepších romantických komédií desaťročia. Stačilo len viac vybrúsiť scenár. 7/10 ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Otravná nudná komedie. Theronová je samozřejmě super (a řekl bych, že její aura je důvod, proč je hodnocení v červených číslech, protože zastřela pánům divákům zdravý úsudek), ale bohužel vzala roli v komedii, kde je řada otravných dialogů plných popkulturních odkazů, které jsou mi ukradené. Humor je až absurdně nadsazený a často mě chování Rogenovy postavy otravovalo. Problém je vlastně i ten paradox, že je to prostředím spíš komedie pro dospělé, ale spíš je tam dementní humor v teenagerském stylu. Promarněný čas. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

No neviem, dost priemerna komedia, i ked parkrat som sa v tej kinosale aj nahlas zasmiala. Charlize Theron uveritelna, jej herecky kolega sympaticky, ale ich romanticky vztah som im akosi neuverila. Cely film posobi velmi nerealne, az prehnane a prave to ho trosku kazi...60%. Kino Zriedlo, Bardejovske Kupele. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Film se dá celkem pohodlně hodnotit na třech rovinnách - té romantické, té komediální, té politické. Romantiky tu sice bylo dost, film mě ale o hloubce vztahu ani chemii mezi hlavními hrdiny nepřesvědčil. Co se týče průběhu a konce je to naprosto bez překvapení, což pro někoho je plus, pro mě mínus. Netoužím po tvrdých subverzích a depresivních koncích. Jen trochu povzbudit zvědavost. Komediální stránka je hlavní věc, která film v mých očích drží nad vodou. I když se film drží klasického "Rogenovského" humoru (což je trefné, protože Rogen hraje svoji tradiční postavu), dokáže nabídnout i univerzálně zábavné situace a dialogy. Politicky je to nedokončené. Ne v tom smyslu, že by to mělo špatné nebo nedotažené myšlenky, ale, stejně jako u romantické části, nezbyl prostor rozvést to víc, ani přes na romantickou komedii úctyhodnou délku více než dvou hodin. Technicky to pak byl ještě větší průměr, na který jsem bohužel už u moderního Hollywoodu zvyklý - pár kýčovitě nostalgických písní, práce se střihy a kamerou tak obyčejná, že kdyby to byla audiokniha, o moc by se nepřišlo. ()

Galerie (142)

Zajímavosti (4)

  • Fred (Seth Rogen) spomenie, že Charlotte (Charlize Theron) kandidovala do školskej rady v roku 1991, keď mala 16 rokov a on 13 rokov. Na základe tohto tvrdenia má v prítomnosti Charlotte 44 a Fred 41 rokov. (dwdb)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama