Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V post-apokalyptickém světě ovládaném nemilosrdnými gangy, jsou manželé Mark (Tyler Hoechlin) a Nina (Kate Bosworth) nuceni najít dávno ztracenou náklonnost a spojit své síly, aby dokázali přežít ve zvráceném světě plném násilí a nenávisti. Oba postupně zjišťují, že ani na první pohled přátelští lidé nemusí mít vždy dobré úmysly. (Hernycztek)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (53)

castor 

všechny recenze uživatele

Předtím než režisér Mike P. Nelson představil jakousi novou verzi původní ulítlé šestidílné série Wrong Turn, tak nás vzal do budoucnosti, ve které nemá nikdo na růžích ustláno. Ostatně nikdo nečekal už to, co se odehrálo. Ti šťastnější zemřeli okamžitě. Ostatní, imunní vůči černému jedu, se museli rozhodnout. Protože pokud chtěli přežít, museli zapomenout na svůj předchozí způsob života a stát se divochy nové (morálně chatrné) doby. V té se snaží zorientovat i manželský pár, který k sobě hledá znovu cestu. Ačkoliv nás výsledek nevezme nikam, kde jsme ještě nebyli, tak to celkově nechutná úplně špatně. Někteří členové maskovaných krvežíznivých gangů jsou solidně ulítlí, pár scén stojí za pozornost, i když na dřeň tvůrci prakticky nejdou (třeba v případě toho, že ženy mají cenu zlata). Taková dietní anarchie. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Béčková “post-apo” akčná zábava bez nápadu, ktorá do horor žánru zabrdla v menšom rozsahu, ako mak do Tescáckej štrúdle. Človek sa ale nijak mimoriadne nenudí, takmer neustále sa niečo deje /nie v pravom slova zmysle, zas netreba očakávať Ramba 6-tku/, a tak to priemerné hodnotenie si “Domestics” zrejme aj zaslúži /u niekoho/ .. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, který by mi ale více seděl jako seriál, než jako film. Docela utahaný děj, který má zajimavý průběh, ale bohužel je tu málo času na probádání tohoto světa, takže nezbývá nic jinýho, než že to upadne do průměrného světa zapomnění, což je možná škoda, protože jako seriál by to rozhodně mělo šanci. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Road movie odstreľovačka. Párik putuje z jedného miesta na druhé a narážajú na ozbrojené gangy. Väčšinou len jazdia, stretávajú nové postavy (väčšinou negatívne) a snažia sa prežiť. Horor to nie je ani omylom. Priemerný akčný thriller. A síce ma to dokopy ničím nezaujalo, akcie a mŕtvych je dostatok, takže to aspoň nenudí. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Postapo mám rád v podobě minimalistické i akční. Tohle je spíše ta druhá varianta. Road movie, kdy se Mark a Nina vydávají za jejími rodiči, se mění v noční můru a cestu peklem. Manželství před krachem tak nemůže stmelit lépe nic jiného, než boj o holý život. A těch momentů, kdy mohou oba zařvat zvlášť nebo současně, je opravdu dost. Připomínka na jedné straně Mad Maxe, na druhé podobných italských šíleností z 80. let. Mrtvol nepočítaně, dojde i na kanibalismus, ruskou ruletu, válku na předměstí a naše dvojka také zjistí, že sex v autě není dvakrát bezpečný. Účty si vyřizuje i samozvaná mstitelka s kulometem. Tedy chvílemi to vypadá, že hlavní akci vedou jen ženy.... ovšem Wanda by mohla zabíjet vlastními zbrojními pasy! Rychlé a smrtící. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama