Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rycroft "Philo" Philostrate vyšetřuje "Zlovolného Jacka", tajemného útočníka, který nenávidí víly. Vignette Stonemossová z Tirnanocu stěží vyvázne živá a dorazí do Burgue, aby začala nový život. Imogen Spurnroseová se seznámí se svým novým sousedem. V parlamentu sílí hádky ohledně stvůr. (Prime Video)

Recenze (15)

pencho 

všechny recenze uživatele

Toto je jeden z těch případů, kdy příběh, který by za jiných okolností mohl být slavný jako GoT nebo Pán prstenů, je prostě jen podivnou podívanou a zřejmě se jen snaží těžit z nedávno proslavenými komcepty založenými na fantazy. Pořádně se do něj nelze vcítit a i přes poměrně slibné fantazy pozadí, které sice sám nedokáži plnohodnotně ocenit, ale jsem si vědom, že tam je, mi z toho dílu připadalo, že to bude nekonečný hon z jedné záhady na druhou - zkrátka ‘ umění’ řízeno pěnězmi. Ani fakt, že tam dali ‘charyzmatickou’ modelku a poměrně zkrachovalého Blooma, neznamená, že by tento seriál měl prorazit. Jiný příběh, ale stejná forma, které už mám poměrně plné zuby a pokud vy ne tak se na to můžete podívat v mnohem lepším provedením. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prva cast navnadila. Vobec neposobi lacno. Naopak, masky, kostymy a cela vyprava vyzera nakladne a naviac je zasadena do spinaveho "Anglicka", ktore uz samo o sebe ma cim zaujat a dokreslit atmosferu. Dostatok ustrednych postav na pozadi rasoveho i vojnoveho konfliktu dava moznost, aby sa dej rozvinul mnohymi smermi. Naviac dvojka z roznych svetov je nemenej pritazliva a divaka si moze ziskat. Som zvedavy, co prinesie dalsi diel, nasliapnute to celkom ma. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice je to zahalené do pěkného fantasy kabátku s atraktivní viktoriánskou kulisou, ale zavání to agitkou na téma práv pro minoritní skupiny a přistěhovalce. Jinak je zatím příběh mdlý, tak jak by člověk čekal od fantasy, které nemá kvalitní předlohu v podobě knihy, nebo aspoń časem prověřeného komixu. Je fajn vidět, že je Bloom v kondici (vypadá velmi dobře...už žádný otylý slizák). Kvituji s povděkem, že se někdo pustil do fantasy pro dospělé, ale pilot mě zatím nenadchl. Nicméně nebyl ani tak špatný, abych se nepodíval na další díly. ()

FildasCZ 

všechny recenze uživatele

Nejlepší je, když nevíte, co od toho čekat. Začátek vypadal brutálně řežba víly a lidi mě docela zajímala, ale ono to jen tak vypadalo. Vlastně se jedná o utlačování "menšiny"  zvířecí.  Dost mě zaujal bordel víl a ta erotická scéna. To bylo udělané pěkně. Překvapilo mě, že v takovém seriálu hraje Orlando Bloom. Uvidíme, co nám další díly přinesou. Zatím takový střed. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Univerzum, v ktorom vedľa seba žijú ľudia, víly, fauni atď. je striedavo bizarné a wtf a striedavo zaujímavé a atraktívne. Orlando Bloom a Cara Delevingne sú OK, ale je tu málo akcie. Čo by nevadilo, keby bola nahradená niečím atraktívnym. To však akosi nie a nie prísť a zatiaľ nevidím dostatok dôvodov na pozretie si ďalších dielov. Síce to s aspoň pár z nich ešte skúsim, ale problém je v tom, že v prvých dieloch seriálov by mali byť naznačené záhady a nastolené otázky, na ktoré chceme poznať odpovede. Tu však nič z toho nie je. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama