Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erin (Nicole Kidman) kdysi pracovala s kolegou Chrisem jako policistka v utajení a jejich snaha odhalit plány losangeleského gangu skončila tragédií. Když se o mnoho let později v jejím životě znovu objeví hlavní boss, musí se vydat na cestu a bojovat s démony, kteří jí zničili život. Dokáže se od nich definitivně osvobodit? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

DAPDO 

všechny recenze uživatele

To je tak strašně utahaný, že to snad natáčeli v Utahu. Filmu nepomohlo ani přeskakování z minulosti do současnosti. A linka s neposlušnou dcerou úplně zbytečná. Kidman je tak dobře namaskovaná, že spíš uvěříte, že si není schopná ostříhat nehty na nohách, než že je nějáká ničitelka. I když udělat rukou do minuty bembelína odkázanýho na lůžko ji šlo dobře. 40%. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava je velice nesympatické stvoření s naprosto nelogickým chováním a slovníkem hodným posledního dlaždiče, těžko s ní soucítit. Hopsání z přítomnosti do minulosti, sem tam, sem tam, mi tentokrát vůbec nesedlo a celkový dojem mizerný. Táhlo se to šíleně a měla jsem problém vydržet do konce. Když má v hlavě prázdno filmová postava, je to smutné, když tentýž problém mají scénáristé, je to tragické. Navíc se nemůžu zbavit pocitu, že si ten potácející zombík zpackal svůj život sám a nikoho k tomu vlastně nepotřeboval. P.S. Pokud ženu nepřiměje začít znovu žít ani narození vlastního dítěte, něco není v pořádku. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nicole jako jediná celý film táhne sama. Byť je její postava silně nesympatická od pohledu, věřím, že to tak mělo působit a že to byl záměr. Postupem filmem totiž její postava získává na lidskosti a divákovi je jí alespoň na konci trochu líto. Makeup Nicole byl tedy dokonalý, vždy jsem jí vídala pouze v rolích, kdy byla krásná nebo obstojná, ale takhle ošklivou jsem jí snad ještě v žádném filmu neviděla. Bohužel příběhově je to hodně slabé a dost se to táhne, až je to nudné. Jedinou akční scénou, která za to stojí je přestřelka v bance, škoda, že Nicole nedali více akce, věřím, že by to zvládla a mohlo to být zajímavější. Musím ale říct, že konec mě překvapil a vůbec jsem ho nečekala. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Trocha mi to pripomenulo Monštrum s Charlize Theron, kde tiež "klasická" hollywoodska kráska podstúpila brutálne maskovanie, čo jej tak nejak automaticky prisypalo body k dobru za silný a kvalitný herecký výkon, hoci v zásade ide len o dobrú masku a smutné, psie oči. No nič, nevadí, Nicole Kidman je napriek tomuto môjmu skeptickému prístupu k danej problematike OK a v pohode. Nie je to excelentný herecký koncert, ale zničenú policajtku s traumou som jej veril. Oceniť musím aj zaujímavo riešený koniec, ktorý ma dosť prekvapil. Páčila sa mi i pochmúrna atmosféra veľkomesta, ktoré Boh dávno opustil, ak v ňom teda niekedy vôbec bol. Trocha rozpaky som cítil z ústredného Silasa, ktorý je líčený ako démon démonov a nakoniec mi pripadal ako radový, bežný pošuk (a Toby Kebbell je v úlohe nechcene smiešny). Scenár je každopádne veľmi priemerný, dĺžka dvoch hodín prehnaná, tempo sa vlečie, miestami vyložene spí. Okej, jasné, nie je a ani to nemal byť svižný akčný film... ale toto bolo miestami predsa len už až príliš. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na tak nízke hodnotenie som skôr očakával mumlajúcu Kidmanku zdeptanú niekde na posteli v dlhých, nič neriešiacich záberoch. Ale máme tu naopak svižné krimi, ktoré nad priemer dostávajú dve kvalitne nakrútené lúpeže banky. Na druhú stranu ale nechronologické rozprávanie zase film mierne brzdí, namiesto toho, aby ho robilo ešte zaujímavejším, čo bol určite aj zámer tvorcov. Ničiteľka ale aj napriek kvalitám nie je ten typ filmu, k akému by ste sa radi vracali, čo je vzhľadom na žáner tak trochu sklamanie. Ale určite by som si Ničiteľku rád pozrel v kine, kde by určite vynikla lepšie aj tá atmosféra LA. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Nicole Kidman sa priznala, že počas natáčania bola hrozne prechladnutá, dokonca povedala, že pri natáčaní posledných scén nevládala stáť na nohách. (Astonko)
  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama