Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka Vlasáková hraje v romantické komedii Jak se zbavit nevěsty moderní dynamickou ženu Evu, která vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem s tváří Davida Matáska má skvělý vztah a jak, říká její kamarádka „nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady". A pak se málem políbí a následuje pozvání na drahou večeři při svíčkách, kde se Honza konečně vyjádří. Opravdu se znovu zamiloval a přemýšlí o svatbě . . . . . s někým jiným! S krásnou, sympatickou a chytrou klavíristkou Lindou! A ještě chtějí upéct svatební dort. To je něco pro svéráznou Evinu maminku. Nikdy nevzdává, vždy si ví rady a zničit cizí svatbu je ta správná výzva. S bojovnou maminkou v zádech jede Eva na společný výlet se šťastnými snoubenci. A do toho rodinná regata, závod, bratrský souboj o místo přednosty zubařské kliniky, zlovolná švagrová a jeden potrhlý operní pěvec. Třešničkou na zábavném dortu je pak fotbalový trenér v podání Matěje Rupperta. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (204)

iN 

všechny recenze uživatele

Naprosto, ale NAPROSTO zbytečný snímek. Lence Vlasákové to u mě zatím ještě prošlo, ale na Davida Matáska a ty stále stejné typy jeho postav jsem už vysloveně alergický. A vůbec, co to je za příběh? Než jsem pochopil, kdo s kým má jaké dítě a kdo je koho bejvalá, tak už začala rodinná fregata. Ve vlnách vyšších vrstev českých oligarchů je asi normální rozhodovat o nástupníkovi na trůn v rodinné fregatě – ten závod mi přišel nejtrapnější z celého filmu. No dobře, dortová bitva tomu nasadila korunu:-) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasická česká romantická blbina, kde se někteří herci snaží, což je jim ke cti, ale z toho příběhu stejně nic moc velkého vytřískat nedokážou. Matásek a Vlasáková jsou super dvojice, finále je už ale celkem bizarní, a to i s groteskní dortovou scénou, která byla pro mě spíše nadbytečná. Podprůměrná romance i komedie. ()

Reklama

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Řekněme, že ten film byl teoreticky koukatelný, samozřejmě že ve smyslu, ze to hnedka nepřepnete jinam... I když si co chvilku říkáte, co to safra?!!? Tak ten závěr Vas pak odrovná jako nic jiného 😆 Opravdu těžký bizár z mega vyčerpaného tématu. Opravdu už se u nás neumí točit filmy o jiných tématech než tohle? ()

castor 

všechny recenze uživatele

Je smutné, že tuzemské snímky nedokážou vycházet alespoň z nějaké reality. Když mnohé situace nepíše život, ale scénárista po úrazu hlavy nebo jednoduše s nutkáním nacpat divákům story vycucanou z prstu, je to průšvih. S hlavní energickou hrdinkou téhle komedie se to přitom chvíli daří. Má fajn práci, nadstandardní vztah s bývalým manželem, fungující zbytek rodiny (syn, sebevědomá matka), včetně té od bývalého muže. A tak nějak si na svého ex brousí zuby, páč prostě stará láska nerezaví. Tvůrci nám ovšem zatajují, proč bychom to celé měli sledovat a jaký smysl mají nadcházející situace, kterým chybí motivace i jakákoliv hloubka. Prostě těm všem peripetiím nevěříme, mít líbivou hudbu, dobře postavenou kameru nebo poměrně kvalitní herce úplně nestačí. Romantika ano, šťastné konce ano, jenže tak nějak je ten smysluplný základ potřeba. Jana Švandová tak trochu variuje postavu Elišky Balzerové z Žen v pokušení, Jana Stryková se vesměs jen pitvoří. Jaroslav Plesl je trestuhodně nevyužitý, Matěj Ruppert v miniroličce potěší. Ústřední duo zvládlo občas násilné dialogy s noblesou, Andrea Kerestešová je k sežrání. Dortovou bitvu raději nekomentuju. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já tě mám rád i poblitou." Tak to je skutečné vyznání lásky zubaře ke klavíristce. Mně tedy více sedí spojení zubař - cukrářka, protože má takové ty styčné body, ale tady se o lásku bude bojovat. Sice se přiznám k tomu, že nerozumím chvíli, kdy se rozvedení dávají zase dohromady nebo když mužské pozvání na večeři donutí ženu, aby se celá přelakovala a překytovala, ale jsem jen prostý trubec, tak si snad mohu dovolit nechápat. Nakonec pro mne bylo poměrně obtížné hledání důvodů udělení hvězdiček, protože pozitiva tohoto snímku se nenacházejí snadno, ale dokázal jsem je vyšťourat - závistivá švagrová, smradlavý fotbalový trenér a zejména vynikající operní pěvec Vlastimil Horský. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení filmu provázely i jisté nepříjemnosti. Andrea Kerestešová například skončila v nemocnici po těžké alergické reakci na vosí bodnutí. Následně byl převezen do nemocnice i osmiletý herec Matyáš Bystroň, který hrál hlavní roli. Ten zkolaboval přímo na place během natáčení na základní škole. Zvracel, dostal vysokou horečku a musel být převezen do nemocnice. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)
  • David Matásek na tom byl v čase natáčení stejně jako jeho filmová postava. Byl také rozvedený a následně se oženil. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)
  • Během regaty, cca 52. minuta filmu, si švagrová (Jana Stryková) stěžuje, že je druhá loď před nimi. Přední plachtu ale mají nastavenou tak, aby pracovala proti druhé plachtě a loď stála na místě (tzv. naluvovaná plachta). (Jarek572)

Reklama

Reklama