Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka Vlasáková hraje v romantické komedii Jak se zbavit nevěsty moderní dynamickou ženu Evu, která vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem s tváří Davida Matáska má skvělý vztah a jak, říká její kamarádka „nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady". A pak se málem políbí a následuje pozvání na drahou večeři při svíčkách, kde se Honza konečně vyjádří. Opravdu se znovu zamiloval a přemýšlí o svatbě . . . . . s někým jiným! S krásnou, sympatickou a chytrou klavíristkou Lindou! A ještě chtějí upéct svatební dort. To je něco pro svéráznou Evinu maminku. Nikdy nevzdává, vždy si ví rady a zničit cizí svatbu je ta správná výzva. S bojovnou maminkou v zádech jede Eva na společný výlet se šťastnými snoubenci. A do toho rodinná regata, závod, bratrský souboj o místo přednosty zubařské kliniky, zlovolná švagrová a jeden potrhlý operní pěvec. Třešničkou na zábavném dortu je pak fotbalový trenér v podání Matěje Rupperta. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (203)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Dobře mi tak, šel jsem do toho dobrovolně. Po celou dobu jsem měl dojem, že se dívám na nějaký delší díl Bakalářů. Ovšem vyčáchlý a bez vtipu. Bohužel to není ani komedie, ani romantika. Symfonická hudba provázející téměř celý film rozhodně navodila veselou atmosféru. Snažil jsem se, ale nepomohly ani tři sklenky burčáku. Rejžo: Hodinový manžel byl jaksi lepší. Vysvětlení asi najdeme pohledem na to, kdo napsal scénář. Bystroň, který spatlal dva Kameňáky a potom nějaký film: "Po hlavě ... do prdele!" Sice jsem jej neviděl, ale možná to mělo být pokračování s názvem: "Už jsme tam ...!" ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bylo moc příjemné na obrazovce vidět herce, kteří se v telce každý den nevyskytují. Lenka Vlasáková hrála pěkně bláznivou ženskou, která chce za každou cenu zvládnout všechno. Se zástěrou jsem ještě po ulici nepobíhala. Z ordinace zubaře jsem odešla s galošemi na nohou a projela s nimi půl Prahy. Babička Jany Švandové neměla chybu. Dávala skutečné rady do života. Natočit dortovou bitvu zpomaleně považuju za dobrý nápad. Jen ti herci přivírali oči už napřed. Úvodní píseň Hany Hegerové se sem přesně hodila. Je to taková hollywoodská pohádka. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Když dělají Češi remake několika amerických romantických filmů, měli by si možná uvědomit, že stačí málo a z jejich filmu bude pohádka na druhou. Že všichni nežijeme ve velkých bytech a nemáme velké platy a ne všichni mají na jachtu a tak. K tomu ta přeslazená kamera, laděná do sluníčkových barev a scény, které chtějí být víc cool než všechny přdlohy, od nichž opisuje - třeba zpomalené záběry dortové bitvy za doprovodu písničky, která se k tomu moc nehodí, jsou po dvou, třech minutách už jen trapné. Vidět herečku, která dopředu čeká, až ji zasáhne dort, přitom má být překvapená, protože kuchtík před ní má nečekaně uhnout - uff, tomu říkám amatérismus nejhrubšího zrna. A Polášek s tím křovím na bradě, jak zpívá hlasem Pavarottiho? Ufff. Přišlo mi to nevtipné - leda by že bych v sobě tři flašky vodky, pak možná. ()

cherita 

všechny recenze uživatele

Snaží se to být českou variací na Svatbu mého nejlepšího přítele, a kdyby se to bývalo povedlo, tak s tím nebudu mít problém, ale ve výsledku je z toho jen takový luxusnější Kameňák. /Ten film má několik zásadních nedostatků. Tak především není téměř vůbec vtipný. Je tam pár momentů (asi tak dva nebo tři), kterým by se teoreticky dalo zasmát, kdyby si s nimi někdo dal tu práci a režijně je trochu ukočíroval, což se stejně nestalo. Jinak tvůrci zřejmě spoléhají na to, že po zbytek filmu postačí jako zdroj humoru konfrontace mezi sympatickou hlavní hrdinkou a její mladší a ve všech ohledech dokonalejší sokyní, ale ani z téhle komediálně vděčné situace se moc vtipu vytěžit nepodařilo./ Film naštěstí není dlouhý, ale když polovinu stopáže zabere expozice, tak je to problém. Takhle se celou první půlku těšíte, až tvůrci svedou hlavní postavy dohromady a konečně začne pořádná sranda. Jenomže když se to stane, děj nemá šanci se ani pořádně rozjet a už je konec (který je mimochodem pěkně odbytý). /Celý film se odehrává v takovém tom luxusním bezčasí, na které se my diváci hrozně rádi díváme, protože nemá vůbec nic společného s naší každodenní realitou. Nikdo (ani matka samoživitelka) tam neřeší finanční potíže, všichni jezdí v bavorácích nebo Mini Cooperech, důchodkyně létají do Indie za duchovním poznáním a všichni tam mají nějaké honosně znějící povolání (lékař na soukromé klinice, klavírní virtuoska)./ Lenku Vlasákovou mám ráda, ale tady ji vizážisti zohyzdili tak, že není pod tím nánosem make-upu a samoopalovacího krému skoro vůbec poznat./ Hudba je strašná. Zní to jako kompilace toho nejhoršího z Rosamundy Pilcherové a dokonale zabíjí veškerý pokus o vtip. ()

carl.oesch odpad!

všechny recenze uživatele

Skončil jsem cca ve dvacáté minutě, tedy o dost později, než jsem třeba u Teorie tygra zjistil (překvapeně), že se jedná o dobrý film. Tady jsem pochopil, že se jedná o další totální rádobykomediální sračku. Jako vždy dost trapný Matásek (jediná role, kde jsem ho bral byli Básníci, ale tam byl protiváhou Pavlu Křížovi), čím dál tím nesympatičtější Vlasáková, vlezlá Kolesárová (vzpomněl jsme si na Poldu, kde s Matáskem "excelovali") a celé to nezachránila ani Andrejka Kerestešová. Zajímalo by mně, co si o těchto výtvorech jejich autoři myslí a hlavně, jestli jim není trapné vyhazovat prachy na podobné pokleslé hovadiny, za které by se snad styděl i Soukup z TV Barrandov. Inu - to je ten systém financování českého (a nejen českého) filmu... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • David Matásek na tom byl v čase natáčení stejně jako jeho filmová postava. Byl také rozvedený a následně se oženil. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)
  • Videoklip k filmu natočila Dara Rolins, a to na písničku „Wild world“, kterou přezpívala právě pro tento snímek. Na soundtracku se podílel i hudebník David Kraus s hitem „Překrásná“. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama