Reklama

Reklama

Pátrání

  • USA Searching (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Když Davidovi Kimovi (John Cho) zmizí šestnáctiletá dcera, policie se pouští do vyšetřování. O 37 hodin později ale nemá žádnou stopu a David se rozhodne prohledat jediné místo, kam se ještě nikdo nepodíval: její laptop. V supermoderním thrilleru, jehož vyprávění se odvíjí prostřednictvím zařízení, která používáme ke každodenní komunikaci, musí David nalézt digitální stopy jeho dcery dřív, než nadobro zmizí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (465)

Flego 

všechny recenze uživatele

Najnezvyčajnejší film aký som videl. Celý film sú len screeny displejov, monitorov a televíznych správ a celý príbeh vnímame len cez média. Aj tie najbanálnejšie dialógy otca a dcéry sú vedené cez textové správy, takže z tohto pohľadu je snímok značne účelový a tvorcovia sa všemožne snažili o originalitu. Nech im je odpustené, nikdy by som neveril, že takýto film bude napokon prínosný ( uvedomenie si myšlienky, o čo nás virtualita oberá ), zaujímavý ( koncepcia filmu ) a aj riadne napínavý ( tu by som už spojleroval ). ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Zmizení šestnáctileté Margot rozjede nevšední podívanou prostřednictvím mobilů, počítačů, strýčka Gugla a sociálních sítí. Zoufalý otec použije dceřin notebook, aby se o ní dozvěděl to, o čem s ním nemluvila a zjistil, s kým komunikovala... Tuším, že nebezpečí moderních technologií je tu jasně a přímo pojmenováno aneb o dobrém sluhovi, zlém pánovi. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ja nemel ani paru, na co to lezu. Muj progres vypadal asi takhle: "ty vole, co to je? - Aha, to byl jen uvod... - Ne, moment, co to sakra je? - To je ale hodne dlouhej uvod. - Hele, ono to docela ujde. - Ono je to vlastne fajn. - Pecka!" Uplne mi nesedel az ten posledni uzel, jinak vsechny ostatni dejovy smycky byly skvely a bylo na nich videt, ze nekdo musel krome googlu pouzit i vlastni hlavu. Kdo se odprosti od formatu, ten si tohle uzije. (Vancouver, Kanada) ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Hodně křičím po originalitě a tohle k ní velmi patří. O filmu jsem nevěděl nic, jen jedno doporučení. A ejhle. Skvělý thriller na večer. Co je největší překvapení, tak je celý film snímaný formou obrazovky. Což jsem nevěděl. Není to jen úvodní prolog. Ale celý film se skládá z okýnek chatu, messengeru, facebooku, youtube, windows, google a i televizních zpráv či google map. Originální? Velmi. Funguje to? No ano. Zápletka ztracené dcery je napínavá až do konce. Scénář je napsaný precizně a já na konci kývu hlavou, že dobrý. Finále jsem nečekal a o to více potěšilo. Líbí se mi, že film neztrácí atmosféru ani šťávu do finále. Poctivý thriller se vším všudy. Hledáte thriller na páteční večer? Berte Searching všema deseti! (75 %) ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Originálně pojaté moderní kriminální pátrání ve světě sociálních sítí. Neotřele natočené, kdy standardní filmový záběr není ani jeden - vše se odehrává přes kamery na mobilním telefonu a přes displej počítače.  Povedený kriminální thriller s překvapivou zápletkou (tak si to nepokažte, nekoukejte na fotky ani ukázky a rovnou si to pusťte). 4,5 hvězdy 85% (viděl jsem 1x, titulky) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (52)

  • Príslušník zákonných síl by si pravdepodobne nevybral zverejnenie tváre svojich detí na sociálnych médiách, z obavy pred následkami. (Pat.Ko)
  • V skutočnosti neexistuje jazero ani roklina s názvom Barbosa blízko Gilroy, Kalifornia. Cesta 152 má tiež iný smer než ten zobrazený na Google Maps vo filme. (Pat.Ko)
  • Veškeré počítačové operační systémy, programy a převážně webové stránky, byly pro film znovu vytvořeny a animovány v počítači. (Dr Lizal)

Související novinky

Režisér Wanted chystá vertikální blockbuster

Režisér Wanted chystá vertikální blockbuster

14.02.2020

Pokud jste si právě přečetli nadpis novinky a netušíte, co si pod pojmem vertikální blockbuster představit, pak nemějte strach, to zatím totiž nikdo. Režisér a producent Timur Bekmambetov (Wanted,… (více)

Reklama

Reklama