Reklama

Reklama

Stěhování není nikdy snadné. Zvlášť když chodíte na střední školu v Kalifornii a stěhujete se na opačnou stranu Ameriky. Kyle Moore (Ross Lynch) o tom ví po rozchodu rodičů své. V nové škole na východním pobřeží je úplným outsiderem, navíc hned první den přijde o telefon. Když ale v obchodním domě od podivného prodejce dostane nový telefon s tajemnou aplikací, začnou se mu plnit všechna jeho přání. Může být vším, čím kdy chtěl být. Přinese mu to ale štěstí? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jako komedie to moc nefunguje jelikož jsem se zasmál tak jednou, ale jako romantický film je to jeden z lepších co vyšly. Hlavní herec je sympaťák (mě byl jaksi povědomý a on je to Austin z Austin a Ally) a ta blondýna je též kočka (není to žádná zmalovaná štětka s tunou make upu na sobě).Plusové body navíc za to, že zde není ani jedna scéna s fekálním humorem (což se rovná v těchto komediích zázraku) a celkově romantika působí reálným dojmem není to vyloženě něco vynuceného a člověk jim to věří. Mínusy naopak za to, že to chvílema moc nedává smysl máme zde kluka co zpívá a tančí podobně jako Bruno Mars a hraje hokej na profesionální úrovni a kromě jednoho homosexuála (neurážím sám se tak ve filmu pojmenoval) to nikomu nepřijde divné a za jeho sestru, která tam je vyloženě na silu a zbytečná. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Místy trochu až moc Disney Channel. Relikt, který jako kdyby ležel 10 let někde v šuplíku a najednou se z ničeho nic zjevil v roce 2018. Ale což, jako jednoduchý relaxační vypínák koukatelný. Docela obstojná variace na středoškolské muzikály, na který se ale dívat optikou dospělého příliš nelze. Pokud bych ho tedy nechtěl sestřelit. ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Je potřeba k tomu přistupovat, že to je komedie hlavně pro puberťaky. Proto sem byl velmi mile překvapený, že jsem od toho moc nečekal a přitom se bavil. Dokonce sem se párkrát i od srdce zasmál, což se mi už dlouho nestalo. Jasně, že tam jsou i hluchý místa a klišé, ale to jsem neřešil. Nevadila mi ani výchovná stránka, která byla podobná, jako u Klik-život na dálkové ovládání. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se tak dívám na hodnocení ostatních uživatelů, budu tady za černou ovci, ale nenadělám nic. Absolutně jsem se u filmu nebavil, nezdál se mi být vtipný, když zrovna nebyl trapný, byl zoufalý a ve chvíli, kdy jsem si řekl, že už to horší být nemůže, přišel důkaz toho, jak hodně jsem se mýlil. Mám dojem, že tvůrci v tomto snímku použili všechna ohraná klišé, drželi se i typické šablony studentských komedií, takže nemohli ničím překvapit a já jsem byl velmi vděčný za tlačítko ffw (hlavně u příšerných hudebních vstupů). ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Já tyhle romantické filmy z prostředí americké střední školy prostě miluju. Opět velice hezký romantický příběh, který zahřeje u srdce. Ovšem tento film je doplněn navíc o fantasy prvek a to ho dělá ještě zajímavějším. Jediná věc, která mi vadila, byl ten gay, ty jeho scény byly opravdu trapné. Ale jinak se jedná o opravdu kvalitní počin a rád se na to někdy v budoucnu znovu podívám. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Film měl dobrý scénář, ale herci měli svobodu improvizovat. Což je také vidět v některých scénách. (kellne)
  • Při vstupu na led má Kyle Moore (Ross Lynch) hokejové brusle, ovšem když trenérovi ukazuje krasobruslení, má na nohou krasobruslařské brusle. (mcredd)
  • Natáčelo se od 13. června do 19. července 2016 ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama