Reklama

Reklama

Stěhování není nikdy snadné. Zvlášť když chodíte na střední školu v Kalifornii a stěhujete se na opačnou stranu Ameriky. Kyle Moore (Ross Lynch) o tom ví po rozchodu rodičů své. V nové škole na východním pobřeží je úplným outsiderem, navíc hned první den přijde o telefon. Když ale v obchodním domě od podivného prodejce dostane nový telefon s tajemnou aplikací, začnou se mu plnit všechna jeho přání. Může být vším, čím kdy chtěl být. Přinese mu to ale štěstí? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Je potřeba k tomu přistupovat, že to je komedie hlavně pro puberťaky. Proto sem byl velmi mile překvapený, že jsem od toho moc nečekal a přitom se bavil. Dokonce sem se párkrát i od srdce zasmál, což se mi už dlouho nestalo. Jasně, že tam jsou i hluchý místa a klišé, ale to jsem neřešil. Nevadila mi ani výchovná stránka, která byla podobná, jako u Klik-život na dálkové ovládání. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tato sitkomová epizoda si zaslouží shlédnutí na telefonu teenagerama. Masáž o tom "být svůj". Začíná to zábavně, ale pak se z toho stane školní cvičení na filmové škole o deja vu pro ty, kteří studovali na vysoké škole. Cenný je film jako inspirace o sociálních médiích. Na 50% film vytáhne pár vtipných hlášek ("Udělal jsem to rychleji než trvá jeden chat na netu"). ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Většinou mi jsou filmy - rádoby komedie - s teen debilama ukradený, a přijdou mi spíš debilní, než vtipný ... ovšem toto bylo příjemné překvapení ... vtipné, ne trapné, sympatické postavy a děj byl zábavný a ne přehnaný ... jen ta Famke Janssen už má lepší léta za sebou ... tady jí to nesedlo a bylo to na ní vidět ... ta ženská byla hezká jen jako mladá ... hold není jako víno ... jako ty šťastnější ženy jsou ... zabavilo, neurazilo ... ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Status Update" je síce absolútne starý film, ale na druhú stranu sa v ňom nájde pár dobrých fórov, ktoré dokážu pobaviť. Najlepší asi je moment,kde sa Kyle prvýkrát chce preukázať ako hokejista. Nebudem hovoriť, čo sa stane, ale to bol moment, kedy som sa skoro váľal na zemi od smiechu. Inak mám pocit, že je to film, kde sa nič nové nedozvieme. Nepoznáme nové postavy, nie sú tam žiadne nové motivácie, ani nejaké nové rozuzlenia ani nič. Preto tvrdím, že je to starý film. Je tu pár dobrých fórov a pár okey postáv, ale je to vyslovene skôr oddychový film, ktorý neurazí ani nič nové neukáže. Čo by ste vy spravili, keby ste mali aplikáciu, ktorá vám splní všetko, čo napíšete? Povedzte si to takto a budete presne vedieť od začiatku do konca, čo sa vo filme asi stane. Ak vám to neprekáža, že ide o staré známe veci, myslím si, že za jedno pozretie to stojí. Ak nie, toto rozhodne nie je film pre vás. Hodnotenie: C+ ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Konečně je nějaká ta mobilní aplikace i užitečná, tedy v rámci osobnostního růstu. Jednomu středoškolákovi jedna taková kouzelná apka zásadně vylepší život a postavení na nové střední škole. Objeví, že prostřednictvím jeho napsaných statusů se záhadným způsobem plní každé jeho přání. Může se stát hokejovou hvězdou školního týmu, bezkonkurenčním zpěvákem, pomýšlejícím na vítězství v místní pěvecké soutěži a žádná ze školních krasavic nebude dělat okolky se stažením svých kalhotek. Prsty v tom celém má záhadný stánkař s mobilními telefony. Je evidentní, že film neměl k dispozici horentní rozpočet. Chybějící finance musela nahradit scenáristická a režijní invence. A správně zvolený casting. Pokud jde o svěžest a dobrou stavbu scénáře, to celé si vzal na starost ostřílený Jason Filardi, který umí pro cílovou skupinu 13+ psát inteligentní scénáře, a pro Scotta Speera, který se také poslední dobou orientuje na obdobnou cílovou skupinu diváků, už nebyl problém vdechnout psanému slovu energičnost a chytlavost originálního rozměru. A coby někdejší režisér videoklipů si dal i pár "cvičných" hudebních čísel. Celé jejich tažení završila relativně neznámá. ovšem schopná a sympatická mladá herecká garda, která hladce vklouzla do svých rolí a byla dostatečně zábavná. Na čele blonďák Ross Lynch, který byl v permanentním obležení pěvecké hvězdičky Olivie Holt a na přehlídkové molo ho vzala australská modelka Courtney Eaton. A každý správný školní outsider má mít k ruce ještě většího zoufalce, funkci otylého a obrýleného outsidera do puntíku splnil Harvey Guillén. Na jejich cestě je vyprovázeli i ti z řad "služebně" starších herců - Rob Riggle, John Michael Higgins a Famke Janssen. Tvůrci si dali záležet i na tom, aby závěr nesklouzl do tenat laciného prozření hrdiny, takže to vyústění na mě působilo přijatelně. Na světě je zábavný film, který sice má námětovou konkurenci v hororovém žánru, ale to mu vůbec nevadí. 9/10 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Film měl dobrý scénář, ale herci měli svobodu improvizovat. Což je také vidět v některých scénách. (kellne)
  • Natáčelo se od 13. června do 19. července 2016 ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama