Reklama

Reklama

Moje tlustá řecká svatba 2

  • USA My Big Fat Greek Wedding 2 (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Toula, Ian a jejich rodina se vracejí, aby si v pokračování nejlepší romantické komedie všech dob užili ještě více smíchu, jídla a především další velké řecké svatby! (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (74)

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

Asi to nesahá na kvality prvního dílu, ale rozhodně nám to dokazuje, že hlavní hrdinové, kteří mají na konci prvního filmu šťastný konec, nemusejí procházet v díle druhém peklem, aby se na konci mohli zase dát šťastně dohromady, jako to dělá většina romantických komedií. Některé myšlenky jsou možná přímočaré, ale je důležité si je připomínat. A navíc Nia Vardalos je umí skvěle napsat a napasovat do námi známých oblíbených charakterů. ()

Brenda.Ch 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné a milé vidět zase všechny pohromadě a zjistit, že se vůbec nezměnili. Pořád jsou to ufrflaní řekové, kteří se snaží přehnaně pořád někomu organizovat život a pokud možno řešit všechny problémy někoho jiného, nicméně rodinka držící pohromadě, kde i pubertou fackovaná Paris musí uznat, že není nic lepšího než milující a fungující rodina. Moc milé, podařené, občas jsou tam hluchá místa, kde se rodina baví v podstatě o ničem, ale je tam dost momentů na zamyšlení a po shlédnutí musím konstatovat, že ač jsem se zdaleka tak nepobavila, jak u jedničky, zanechal mi film velmi hřejivý pocit u srdíčka. I to někdy stačí. :-) ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Už jako děti školou povinní jsme s oblibou kontrovali: "opakovaný vtip, není vtipem". Kouzlo řeckého řádění již dávno opustilo rodinný dům Nii Vardalos a vrátilo se šmahem zpět na Balkánský poloostrov. Všechno to Hujerství, řeckost, léčení Okenou, baklava a další atributy, které udělali z První svatby jednu z nejvýnosnějších romantických komedií dějin, už jednoduše nefungují. A to, že svou romantickou hru rozjede rovnou na tři generační strany už beru jenom jako takové chytání se stébla, které má zakrýt fakt, že scénář nepřišel z žádnou nosnou zápletkou. A tak slavíme, ženíme se, hlučíme a jsme Řekové.....a není to málo, Antone Pavloviči? ()

Faila 

všechny recenze uživatele

MIluju, když podle hodnocení a komentářů tady na csfd očekávám nějakou srajdu a nakonec se z dotyčného filmu vyklube docela příjemná záležitost. 2. tlustá řecká svatba nebyla úžasně zábavná ani dojemná a jistě se najde mnoho jiných současných podobně žánrově zařazených filmů, které ji o dost předčí. Ale MTŘS 2 je rozhodně pohodový snímek, který nenaštve a neurazí, možná jen nezaujme. ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Pokračování nejvýdělečnější romantické komedie všech dob se v nudné a tupé režii Kirka Jonese nese v duchu útrpné přehlídky nepodařených vtipů (udělat po každé potenciálně vtipné hlášce střih na někoho, kdo se kření, chytá za hlavu nebo vyvaluje bulvy, ji spolehlivě zadupe do země) a praštěných postaviček, které se pod heslem "víc křiku, víc smíchu" změnili z roztomile svérázných řeckých podivínů v nesympatické hysterické idioty. Příběh se tentokrát soustředí nikoli na Toulu a jejího manžela Iana, nýbrž na její rodiče (nechybí scénka s nahým důchodcem zaseklým ve vaně) a na její dceru, která si hledá vysokou školu (zoufalá snaha celé rodiny přesvědčit třicetiletou hlavní hrdinku, že by si co nejdřív měla najít ženicha, měla v prvním filmu své opodstatnění, ale když se nyní snaží do toho samého natlačit osmnáctiletou studentku, tak už je to jen a jen divné). Děj ale často stojí bez hnutí na místě a celkově Moje tlustá řecká svatba 2 působí jako epizoda nějakého průměrného půlhodinového sitkomu, roztaženého na devadesát minut. Delší recenze ZDE. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama