Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Když se ovdovělému chirurgovi ztratí dospívající dcera, začne odkrývat temná tajemství sousedů z bohaté čtvrti, kde žije. (Netflix)

Recenze (74)

pavcas 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na Dextera! Michael C. Hall je zpět v plné parádě v týhle napínavý miniserii od Netflixu, tentokrát v roli starostlivého otce, který se jednoho dne probudí a zjistí že jeho náctiletá dcera, která před 2 lety přišla o matku (jeho manželku) nejen že nespala doma,ale doslova se po ní slehla zem a poslední místo kde byla viděna byla divoká párty se spolužáky, na kterou ani netušil, že šla. Samozřejmě zburcuje policii,ale zároveň pátrá na vlastní pěst, aby zjistil, že svou dceru poslední měsíce ani pořádně neznal a čím víc jejích tajemství odkrývá, tím víc na povrch vyplouvají i tajemství ostatních lidí v sousedství. Protože řekněme si to na rovinu, každý něco skrývá a v tomhle případě to budou nejen mrtvoly v mrazáku. A místo, kde se všichni cítili v bezpečí a vzájemně se znali a viděli si pomalu do talíře najednou tak bezpečně nevypadá. Vlastně vůbec. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Nic světoborného se zde nekoná,ale baví mě, když vypadá, že je podezřelým může být kdokoliv a tady jsem ten pocit měla. S každým dílem vyplouvá na povrch něco nového a pomalinku se vše rozplétá. Michael C Halla vidím opět ráda,ale Dexter byl prostě jeho žvotní role a tady na mě působil nechci říct směšně(spíše komicky). Dexterovi však odpustím vše:) ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez přestávky to jede až do konce, pořád to odhaluje nové souvislosti a tajemství. Boží! Jinak všechno bylo v posledním díle vysvětleno. Pokud bude 2. série, tak o něčem jiném. A od stejného autora bych uvítal plno dalších věcí, protože Safe je geniální. Určitě by si to zasloužilo větší pozornost. Jsem zhnusený z toho, že nějaký Most s 90% anebo Killing (který mě bavil) jsou oproti tomuhle strašně roztahované, ale o tolik lépe hodnocené. ()

JoSte 

všechny recenze uživatele

Zprvu sympatické, ale časem nerealistické, plné prapodivných zvratů a prazvláštního chování postav. ()

edie sedgwic 

všechny recenze uživatele

Tvrdim to stale: Michael Hall je mizerny herec a vobec by hercom nemal byt. Trochu to zachranuje prostredie malomestskeho Anglicka a neopozeranych tvari. Zasadny problem mam ale v extremnej dynamickosti a neprirodzene castych a obcas aj zufalych zvratov. Presne taky ten bordel, ktory ma akoze divaka udrzat v neustalom napati, namiesto toho ho ale znechuti. Odpustam niektore nedostatky a som rada, ze to je len jednoseriova zalezitost. ()

Marpe 

všechny recenze uživatele

Seriál mě velmi překvapil a hlavně byl od začátku, až do konce velice napínavý, Nejlepší na tom bylo to, že už mám Michaela Halla zafixovaného jako Dextra, tak jsem jenom čekal, kdo bude jeho první obeť :D. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Všichni mají nějaké tajemství a někteří i "kostlivce ve skříni". A všichni chtějí jen chránit svoje děti. To je moto celé minisérie, která zaujme dobrým výkonem Michaela C. Halla i jiných. Mnoho let stará tragická událost se vrací i do přítomnosti a viníky té události dostihuje. Mám jen dvě připomínky. Moc mi neseděla tragikomická rodina Sii Marshalové a pak nevím, jestli by poměrně subtilní žena (byť policistka) přeprala mladého devatenáctiletého kluka (byť ožralého a zhuleného). Jinak ovšem velká spokojenost a lehce překvapivý zvrat na konci dává tu třešničku nahoru k ještě větší spokojenosti. ()

Charlie84 

všechny recenze uživatele

Nebýt tam M. C. Hall, stěží za tři. Potenciální spoiler alert. Je to fakt hodně klasický příběh o zlé události, která se kdysi přihodila, nikdo o ni nemluví a všechny dožene. Hodně klišé. Co považuju za obzvláště neuvážené, že podstatu této události prozradí již úvodní (!) titulky a pro méně chápavé je tato událost jmenována hned v druhé polovině první (první!) epizody. A je zmíněna tak okatě ledabyle, že to dojde každému, kdo má trochu nakoukáno. Ano, nevíme přesně, kudy se cestičky charakterů před společným vyvrcholením vydají, ale nejde o nic natolik zajímavého, aby napětí vydrželo osm dílů. Natočit to schopný režisér s vizí jako film, tak ano. Jako minisérie využívající zcela standardní filmařské postupy spíše nuda a drží to akorát ten Hall. I tak ale za čtyři. Pokud jste filmů, seriálů na podobné téma neviděli tolik jako já, neměl by vás Safe zklamat. Přes všechny výtky je totiž úroveň řemesla více než slušná. ()

mazic 

všechny recenze uživatele

tak tohle se netflixu nepovedlo. herci se předhánějí, kdo z nich předvede větší neherecký výkon, případně nelogický krok ve svém jednání. bylo tam tolik nelogických nedostatků, že nevím, kterým bych začal dřív. a mega šokující závěr - no málem jsem pukl smíchy. budiž ti odpuštěno drahý netflixi ()

BarMaja 

všechny recenze uživatele

Napětí a nejistota až do posledních minut posledního dílu. Takhle si představuju dobrou mini sérii. Bravo Netflix! ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Solidní seriál o vyšetřování vraždy a zmizení, kdy vypluje na povrch mnoho dalších věcí z minulosti. Zajímavé postavy: Emma Castle, Neil Chahal, Pete Mayfield, Jojo Marshall, Zoe Chahal. ()

Don82 

všechny recenze uživatele

Jak moc znáte lidi kolem sebe? Své přátele, blízké, rodinu...? Safe si zakládá na prověřených tématech, vybírá si z různých dramat to nejpříhodnější a balí to do zajímavého vyprávění, kdy sledujeme postupné pátrání po nových odhaleních. Divák je záměrně veden do různých příběhových odboček a slepých míst ale rozhodně jsem neměl pocit, že by si scénárista nevěděl s postavami rady a různě si navymýšlel kličky, ze kterých by nebylo úniku. Vyšetřování je napínavé od začátku do konce a nabízí nejedno nečekané překvapení. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

75% - komentář 20ti slovy: Takové "klasické""maloměšťácké" drama o hledání vraha mezi sousedy. Obstojná zápletka, každý je podezřelý a rozzuzlení zajimavé, ale né už tak šokující. +++ SPOILER 20ti slovy: Dcera "uteče", protože zjistí strašnou minulost své matky a jejich kamarádů...ale kamarádi zahlazují stopy přes mrtvoly...ikdyž má pomáhat a chránit. ()

Reklama

Reklama