Reklama

Reklama

Recenze (34)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Vôbec netuším kto je to Barbora Poláková. Nemám ani potuchy z ktorej prdele sa vyhrabala. Na jej videoklip ku skladbe s mimoriadne hlúpym názvom "Nafrnená" som natrafil celkom náhodou. No a nestačil som sa čudovať koľko kyslých frigidných feministických kúnd sa v ňom objavilo. To sa fakt len tak nevidí. Sprosté kravy a hnusné šeredy, ktoré sa predbiehali v trapnosti. Vôbec to nebolo vtipné. Bolo to odporné, odpudivé a mrzké. Hnus. Odpad! ()

Nonna 

všechny recenze uživatele

Písnička celkem nijaká, ale klip a jeho myšlenka mě fakt zaujala. Tak nějak shrnuje realitu dané skupiny paní a slečen. Co mě ale dostalo do kolen, byly taneční kreace Marty Issové. Ta by se hodila do filmu Kouř panu Cabanovi a mohla s ním směle střihnout Je to fajn! Na klip koukám převážně kvůli ní. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem se opravdu bavila přepychově! Bára je neuvěřitelný přírodní úkaz. Je skutečně skvělá, SKVĚLÁ! :-) Zpěvačka a komediální herečka jak víno, jenž si dokáže bez sebemenších problémů dělat prdel sama ze sebe. Ovšem do mých artrotických kolen mě dostala i taková Martha Issová a její tanec svatého Víta, který předvedla na parketu. Luxusní videoklip. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Perfektně si při pouštění tohoto klipu zlepším náladu a hrozně se těším na nějaké další klipy od Barbory Polákové. Chybělo mi tady v ČR něco podobně zábavně kreativního :-). Je pravda, že písnička perfektně vystihuje ženské drby a celkově ženský kolektiv. V práci to mám úplně na stejně brdo. Ale než z toho být špatná, tak si raději pustím tuto super písničku a hned je mi hej :-). ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý, téměř čistě feminní klip, který se bohužel stal hojně napodobovaným (ouvej) evergreenem na youtube. Z hudebního hlediska je ovšem chyba soudit celé album podle této písně, ostatní písně jsou mnohem komplexnější a obsahově i hudebně sdílnější, na desce figuruje převážně klavír a bářin křehký hlas. Jak desce tak i tomuto klipu dávám ale povinně pět. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama