Reklama

Reklama

Epizody(6)

Recenze (6)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

První série seriálu podle stejnojmenného filmu je za mnou a já jsem spokojený. A kdybych nevěděl, že je druhá série tak bych klidně byl spokojený s tím jak to je teď. V seriálu se toho dělo dost a docela to tempo jelo. Dozvíme se o hlavním záporákovi více než ve dvou filmech a to je dobře. Režisér je stejný jako ve filmu a to i hlavní záporná postava. Drsná Austrálie tu je taky furt a hlavní představitelka si s touhle rolí docela poradila. Ano některé chování postav je pitomé ale zase to není nijak světoborný seriál takže to neřeším. Má to pouze 6 dílů což je pohodička a rychle to máte odbyté. Seriál určitě doporučuji jen pro fanoušky snímku a hororů obecně ale i jako pohodičku na jednu deštivou neděli. Kdo neviděl filmy určitě si je dožeňte. První série 70% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výrazný posun dál. Seriál dává šanci vyniknout charakteristice postav a určitému vývoji, což se tady jen potvrdilo. Více postav, více událostí, sem tam nějaká ta dějová odbočka, které být nemusely, ale nijak tomu neuškodily. Razantnost a temná atmosféra je po vzoru předchozích snímku ponechána, což je jediné dobře, neb tohle zrovna nebývá zvykem. Námětová novinka o náctileté dívce není špatná, jen v mnoha aspektech značně kýčovitá. Pomalejší tempo může leckomu vadit, ale je to naopak přínosem právě v ohledu pro srozumitelnější vývoj děje. Kamera a scenérie se dokonce zdají být o nějaký ten ždibec naturalističtější, což je také jediné dobře. Za filmy to nezaostává a naopak se je ani nesnaží překonat. Na seriálové zpracování, kdy se dokonce o zabijákovi retrospektivou něco i dozvíme, se dá tento počin považovat za plné přijatelný. ()

LindaVa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl skvělý. Jako pilot opravdu perfektní. Naladil mě na maximum a očekávala jsem hodně. Ostatní díly mě pomalu zklamávaly, jeden za druhým víc a víc. Ke konci to byla nuda k uzoufání. Už sem ani nevěděla kdo je kdo, ani mě to nezajímalo, moje pozornost se prostě nedala udržet, radši sem šla mýt nádobí. Jako fanynka tohoto filmu (ne seriálu) musím bohužel hodnotit podprůměrně. ()

draxxi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nahoda strida nahodu, magor magora a mlada petibojarka unika z jedne bezvychodne situace za druhou jak slizkej uhor... Neni to zadna akcni jizda, ale neni to nuda. Dal jsem vsech sest dilu v kuse a neusnul jsem... 11/5/2020 66% ()

Reklama

Reklama