Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pepan Novák, bývalý policista a nyní starosta Kameňákova, opožděně přihlásí své městečko do celostátní soutěže o Pozitivní město roku. V ní vítěz obdrží od ministerstva 100 milionů korun. Soutěžící města musí splnit řadu kritérií, která jsou pro Kameňákov takřka nesplnitelná. A tak má zastupitelstvo před sebou nelehkou výzvu. Pepan ve výhře vidí jedinou možnost, jak opět naplnit prázdnou městskou kasu a zaplatit dluhy. Domů se k němu z Austrálie vrací dcera Julie, která si s sebou přivádí snoubence Ládíka. Manželka Vilma však v Austrálii zůstává a chce se na dálku rozvést. To učitelku Vlastu ještě víc povzbudí v úsilí získat starostu jen pro sebe. A zatímco se na radnici pokoušejí vymyslet, jak v soutěži uspět, je přepadena místní benzinka. Policisté mají za vzor Chucka Norrise. Budou nekompromisní jako on? (TV Nova)

(více)

Recenze (43)

WolfHigh odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kameňák jedna ok, kameňák dvě dá se i když trapnost místama byla, kameňák 3 beru jako zakončení triologie, ostatní už je jen absolutní odpad! Tento seriál ani neměl vzniknout! Nevím,proč někdo jako pan Novák vůbec existuje a jak mohl vystudovat filmovou školu? Nechápu ani proč si televize vydržuje někoho,kdo nikdy nevytvořil nic,co by bylo zajímavý, vtipný natož dobrý? A založit seriál se zoufalýma vyhaslíma hercema,kteří svým způsobem ani nejsou herci nebo jsou to špatný herci a nikdy v ničem kvalitním nehráli jako je Noha, Vydra,Novotný, Žilková,Krejčí a v neposlední řadě Krampol, které v dobrém filmu nikdy neuvidíte a celé to stojí na trapným opakovaným 30let starým humoru,který nebyl vtipný ani tenkrát, mi přijde absurdní! Nemá to hlavu,ani patu, je to o lidech,kteří hrajou dementy a říkají trapný hlášky o Chucku Norisovi. S otevřenou pusou jsem sledoval zbytečnou hodinu,která byla tak zoufalá, že jsem si říkal jedno slovo... Proč? Proč to vzniklo? Proč za tohle někdo platí? A proč někdo chce být tváří takového humusu? Odpověď je prachy. Zajímal by mě rozpočet na tento serál a kdo tomuhle odpadu dal zelenou? Pokud se najde někdo,kdo tohle hodnotí dobře jako trol pan honajz a dokáže se na tuhle absurdní pí*ovinu koukat, tak se nedivím, že česká kinematografie je v takové prdeli! Pane Novák, jděte prosím do prdele a už nikdy nic nevytvářejte, nejde vám to a jste úplně zbytečný člověk,který nic neumí! ()

zdenny

všechny recenze uživatele

Proč se na to díváte, když víte, že tomu dáte odpad? To fakt máte tolik času, abyste jím mrhali? Ještě čekám na odpadního idiota, který napíše komentář, jaká že to je sračka. Jen proto, aby byl první a velice důležitý, že Kameňáku dal odpad. PS: Jinak ten svůj komentář co nevidět smažu. Jen jsem chtěl zdejším chytráčkům dát vědět, aby svůj čas využili lépe. Jo, a určitě má zásadní validitu hodocení hned během první reklamy. ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Původní tři Kameňáky celkem beru. Není to nikterak inteligentní zábava, ale ač vysoce absurdní, scénář dává relativně smysl. Tady se stupňovaně opakuje standard, jaký nám nastolily poslední Kameňáky. Nepřetržitá a bezduchá kadence vtipů, které opravdu pobaví a překvapí maximálně v 10% případů (například povolání znásilňovače). Následuje dlouhé nic, do čehož Dejdar chrlí jeden vtip o Norrisovi za druhým a ostatní herci se jen pitvoří a chovají hloupě. Vzhledem k dalším dílům (a ukázkám na ně) není o co stát. I ta Ulice poskytuje při svém 3629 dílu větší zábavu, než tohle. Však si to někdy zkuste porovnat... ()

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

Není to možná tak trapné, co do hereckého řemesla, ale především velice nevtipné. Hromada vtipů průhledných jako sklo, které navíc vycházejí z těch nejstrašlivějších stereotypů a jsou zde naroubované za každou cenu do sledu bizarních scének s náznakem jakéhosi děje o nejpozitivnější město. Postavy se chovají do jednoho absolutně dementně a co víc jsou obsazeny velice bizarním spolkem, dnes spíše béčkových celebrit - ještě horší než Léto s gentlemanem. Obsazení Leoše Nohy je mi zároveň velká záhada. To že dala Nova víc peněz na to, aby to aspoň nějak vypadalo vem čert. Kdyby raději ty peníze vložila do nějakého lepšího scénáře a pořád nerecyklovala, ale jaké jste si publikum vychovali, takové ho máte. Zábava se dá vytvořit i kvalitně, a to i pro velkou masu lidí, což například MOST! dokázal docela zdatně (ačkoliv jsem si vědom, že stereotypy tam jsou také přítomny, ale velice jinak uchopeny). V případě Kameňáku nelze jinak než být znechucen a to i s přihlédnutím k nějakému troškovskému originu, v nemž se také nedalo mluvit o propracovaném ději, ale provedení bylo o trošku vkusnější a vtipy převedeny obratněji (ano, opravdu si to myslím!) a minimálně ve třetím díle původní série se jednalo dokonce o snesitelný film, ale všechno po tom, se ubralo jen ke snaze parazitovat na původních filmech. 5% ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zase až tak zlý..furt lepší než poslední kameňáky. Líbila se mi podstatná část vtipů a celkově jsem si všiml že scénář není nějaká příběhová bomba nýbrž zfilmování vtipů,ať už ohraných či dobrých. Za mě 60%,ale myslím si že to půjde každým dílem níž a níž přesto si myslím že 20% je trošku moc málo pro poměrně dobrej pilotňák. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama