Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dolph Lundgren a Bill Bellamy září v Policajtu ze školky 2, pokračování klasické komedie s Arnoldem Schwarzeneggerem. Kvůli ukradenému disku s tajnými daty musí nejdrsnější agent FBI (Lundgren) v utajení proniknout do školky, kde ho čeká dosud nejtěžší úkol: učit třídu plnou neposedných předškoláků. Policajt ze školky 2 je akcí nabitá komedie, kterou si zamiluje celá rodina! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

horor2 

všechny recenze uživatele

Náhodou moc milé překvapení! Čekal jsem sračku jak bič a dostal jsem příjemnou zábavu, navíc po dlouhé době slušný film s Dolphíkem, čehož se cení, vzhledem k tomu v čem dodnes hraje. Kromě Postradatelných ( tam je perfektní ) :-) Samozřejmě na kvalitu prvního dílu to nemá, ale jako pokračování si myslím hodně dobré coby komedie lízlá trochou akcí. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Originál s Arnoldem byl těžkej průser, jak mohl asi skončit remake (pokračování) s Lundgenem? To nikomu není blbý, že skoro šedesátiletej skoroděda tu má románek s třicetiletou učitelkou? Dolph sice vypadá solidně, ale bylo to fakt nutný? Každý si musí nějak vydělat na nájem, ale to není někde v šuplíku nějaký scénář, ve kterým by mohl Lundgren někoho odkráglovat? ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Při sledování těchto filmů si vždy znovu a znovu říkám proč? Aby herci (většinou v zasloužených uvozovkách) a veškeré to specifické osazenstvo mikrosvěta filmového průmyslu neztrácelo pracovní návyky? Aby bylo jak vyplnit televizní pásma, které sledují jen zoufalci a aspiranti lobotomie? Aby mafie vyprala peníze? Ještě pár takových srágor a začnu být paranoidní. Lundgren sám si svůj důchod představoval asi trochu jinak, na druhou stranu asi lepší než u pásu ve výrobě :-) 20% ()

Lockdown 

všechny recenze uživatele

Už to bude 26 let co se tehdy ještě mladý charismatický Arný pokoušel ukočírovat malé děti ve školce. Do dvojky už místo něho nastoupil švédský bijec Lundgren. Ten se však ve své roli na rozdíl od Arnýho vyloženě trápí, navíc člověk si ho přeci jen jako učitele moc představit nedokáže. Co se týče vtipů, zasmál jsem se asi dvakrát a romantická vložka mi přišla úplně zbytečná. Suma sumárum bych tendle film nenazval vyloženě odpadem, ale spíše horší kopírkou jedničky s hodně nuceným, místy až trapným humorem. 15% ()

Thalin 

všechny recenze uživatele

Vlastně dost zbytečný film, který jede podle vzorce z jedničky. Hrozně předvídatelné a místy dost přestřelené. Vážně bych chtěla vidět třídu plnou pětiletých cukr free fašistů, který budou dělat učiteli přednášku o lepku a chytat hromadný záchvat hysterie při použití slova burák nebo naopak šílený záchvat aktivity po dvou sušenkách. Když se člověk podívá na videa o vaření nebo nakupování z Ameriky, tak se tomu věří jen horko těžko. Dolph tu působí hrozně prkenně a nuceně. Tady se jen ždímá první díl, ale není to ani vtipné, ani nostalgické. Drtivou většinu filmu na to jen člověk kouká se zvednutým obočím a vrtěním hlavy. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • V čase 1:31:41, když Zac Reed (Dolph Lundgren) přehodí gaunera přes rameno a ten sebou opět plácne do vody, je zřetelně vidět, že se mu vyhrnula košile, když se ale na něj kamera otočí znovu, košili má zasunutou do kalhot. (Proste..Jana)
  • Při řádění děti v jeho první den ve školce ma agent Reed (D. Lundgren) umazanou košili modrou barvou s fleky na prsou, v následujícím záběru při příjezdu do domu má však na košili žluté fleky namísto modrých. (SsgtJira)

Související novinky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

03.01.2016

Máme na krku nový rok, a tak je nejvyšší čas si připomenout jeden z nejdivnějších letošních sequelů. Ano, jak už jste odtušili z titulku, jedná se o Policajta ze školky 2, ve kterém se bohužel… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno