Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dolph Lundgren a Bill Bellamy září v Policajtu ze školky 2, pokračování klasické komedie s Arnoldem Schwarzeneggerem. Kvůli ukradenému disku s tajnými daty musí nejdrsnější agent FBI (Lundgren) v utajení proniknout do školky, kde ho čeká dosud nejtěžší úkol: učit třídu plnou neposedných předškoláků. Policajt ze školky 2 je akcí nabitá komedie, kterou si zamiluje celá rodina! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Tohle už nemělo dnes vzniknout. Reitmanova látka patřila do devadesátek a Šváca si s tím poradil tehdy bravůrně. Po hromadě let a vrásek nějak současné děti neví co s Lundgrenem a Lundgren neví, co se sebou. Darla Taylor oháklá jak porno učitelka se zálibou ve starších mužích? Snad aspoň ty děti se bavili při natáčení. 15% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Při sledování těchto filmů si vždy znovu a znovu říkám proč? Aby herci (většinou v zasloužených uvozovkách) a veškeré to specifické osazenstvo mikrosvěta filmového průmyslu neztrácelo pracovní návyky? Aby bylo jak vyplnit televizní pásma, které sledují jen zoufalci a aspiranti lobotomie? Aby mafie vyprala peníze? Ještě pár takových srágor a začnu být paranoidní. Lundgren sám si svůj důchod představoval asi trochu jinak, na druhou stranu asi lepší než u pásu ve výrobě :-) 20% ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Pominuli fakt, že Lundgren na rozdíl od Arnolda v sobě nemá ani zbla komediálního talentu, že hereckou mimiku má na úrovni plodu v prvním trimestru těhotenství, tak mi nejvíce vadil hloupoučký scénář a velmi laciné zpracování. (vyšetřovnu FBI napadlo deset chlápků se zbraněmi a nikde ani noha-haha). Jako pozitivní vnímám ukázku dnešní doby v podobě tzv. korektních školek, až stupidně přehnaný důraz na stravování a meditaci. Jako celek dosti slabé. Prvnímu dílu nesahá ani po paty. Za mne 35%. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pokračování Policajta ze školky je na stejné úrovni jako první díl, což ovšem není zrovna dvakrát pochvala, neboť i Arnoldův školkový tajtrlík stál za starou bačkoru. Tentokrát jde tedy sice už o skutečně nefalšované, co nejlacinější béčko, nicméně samotná zápletka je podobně nevýrazná, nenápaditá a v podstatě i stejně nudná, humor je též vesměs nefunkční, jen zde je podán snad ještě více infantilněji, o což se ovšem překvapivě nestarají malí caparti, ale většina dospělých postav ve vedlejších rolích, neboť jde o sbírku skutečně hrozných hereckých kreatur, které patří do těch nejbrakovějších produkcí. Na druhou stranu, Lundgren mi jako ztrapňující se policajt ve školce nepřijde zas až tak trapný a toporný jako právě ten Arnoldův, je sympatičtější, uvolněnější a především přirozenější. Akce tu je jinak minimum a když se přeci jen dostane ke slovu, tak hraničí někde na pomezí směšnosti a křečovitosti, takže jinými slovy katastrofa. Jinak nevím co k tomuto pokračování dodat, jeho zbytečnost je prostě neoddiskutovatelná, nepřináší absolutně nic, čím by si zasloužilo jakoukoliv pozornost, nicméně přežít se to, hlavně díky sympatickému Lundgrenovi, s jistou dávkou tolerantnosti dá. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Film je prakticky remake původního filmu. Těží to ze známé značky a na to láká i pamětní diváky, je to jinak zbytečný film. K tomu otravné pasáže s hrající hudbou, celkem nuda, plno rádoby humoru, který není k smíchu. Pamětníci se na fim podívají tak jako tak ze zvědavosti, aby zjistili, že toto remake stačí z té zvědavosti vidět maximálně jednou. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • V čase 1:31:41, když Zac Reed (Dolph Lundgren) přehodí gaunera přes rameno a ten sebou opět plácne do vody, je zřetelně vidět, že se mu vyhrnula košile, když se ale na něj kamera otočí znovu, košili má zasunutou do kalhot. (Proste..Jana)

Související novinky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

03.01.2016

Máme na krku nový rok, a tak je nejvyšší čas si připomenout jeden z nejdivnějších letošních sequelů. Ano, jak už jste odtušili z titulku, jedná se o Policajta ze školky 2, ve kterém se bohužel… (více)

Reklama

Reklama