Reklama

Reklama

Rambo: Poslední krev

  • USA Rambo: Last Blood (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

John Rambo se konečně vrátil domů. Usadil se na ranči v Arizoně a své běsy zabijácké minulosti se snaží vyhnat klidným životem kovboje v americkém zapadákově. Najde i pár lidí, které má rád a na kterých mu záleží. Má šanci dojít i smíření. A právě obyčejný pocit, že má konečně pro co žít, ho nelítostně vrátí tam, odkud se snaží utéct. Do světa zabíjení. Dcera jeho dávného přítele totiž nedbá na výstrahy a vydá se za hranice do Mexika, kde ji unese místní mafie. Únosy dívek pro nucenou prostituci provádí zločinci v Mexiku celkem běžně, v tomhle případě ale měli obrovskou smůlu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (854)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jenda dospěl do stavu kdy nelze poznat, kterou půlku huby má vlastně ochrnutou, protože celá vypadá jako zmuchlaný sáček od svačiny. A to věc je dobrá! Konečně za krasavce. No, k ději - když už nějak, někde a od někoho sežene jakési lidské jedince, co s ním jsou ochotni koexistovat a tolerovat jeho zálibu v krtkování (já vážně netuším, proč se tam motala ta bába), musí se do toho nasrat (momentálně politicky korektně akceptovatelný) nepřítel. Snad nevyzradím příliš když napíši, že se jedná o obchodníky s bílým masem, původem kdesi od Teotihuacánu. Ty nemá nikdo rád a projdou jako bedasové jak u Gréty, tak i muslimů a translidí, tedy je může Honásek kydlit dle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Dělá to s láskou a poctivě, proto čtyři hvězdičky. Alogismy z úcty ke kultu vynechám. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Rambovi bolo najlepšie za reaganovskej éry, pri boji za americké ideály. Doba sa posunula a v súčasnosti už nemá bez podpory šikovných tvorcov, čo ponúknuť.Stallone si aj napriek tomu za svoju snahu aspoň malý palec hore zaslúži. Akurát nabudúce by si mal dávať väčší pozor, koho si na svoje srdcové projekty najíma. A pritom jeho koncept nie je úplne márny. Stávka na minimalizmus jednotky nie je zlý ťah a Logan alebo niektoré eastwoodovky ukazujú, že kúsky s podobne starými akčnými hrdinami môžu fungovať. 6/10 ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Udělat z Rambovy rozlučky mix 96 hodin a Sám doma zní hodně šíleně, ale nakonec to kupodivu funguje docela obstojně! Zápletka i motivace dávají smysl, dvojice záporáků je ok, děj i tempo solidně gradují, akce je po vzoru jedničky spíš zemitá než absurdně velkolepá (brutalita a krev samozřejmě nechybí) a Sly je i po sedmdesátce pořád frajer, jenž budí respekt i soucit. Vzniknout Poslední krev nemusela, ale její existence mě vlastně nikterak neuráží. Každopádně od toho ale nečekejte podobné dech beroucí zjevení, jakým byla před jedenácti lety kulervoucí čtyřka. 60 % ()

movie 

všechny recenze uživatele

Sly, který tady začíná vypadat, jakoby ho někdo protlačil mlínkem na maso a pak ho narval do střívka, si zde plní svoje divoké gore fest fantazie. Tohle je určitě nejbrutálnější varianta na SÁM DOMA, jakou jsem zatím měl možnost vidět. Mohl bych si sice stěžovat, že je tu Rambo vyrtžen ze svého přirozeného prostředí a že Rambo bez rákosí a džungle není Rambo, ale já jeho kovbosjkou variantu pokorně příjmu. Největší medvědí služba fanservisu tak je (stejně jako u předchozího dílu z roku 2008) absolutní ignorance hlavního hudebního tématu Jerryho Goldsmithe. A přátelé - za dva roky: další díl už je na cestě. Nemohu říct, že mě to zcela naplňuje, ale myslím, že ještě pár let vydržím sledovat kam Stallone kráčí, protože je to docela divná pěšina. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Člověk si občas říká, zda-li Sylvester Stallone jenom potřebuje prachy nebo zkrátka pořád má potřebu sobě (či komukoliv jinému) dokazovat, že na to stále má. A samozřejmě, že má. I přes svůj pokročilý věk se drží ve vynikající kondici a nejspíše sám tuší, že i přes rumory je toto poslední film. A já jsem rád, že pokud něco, tak rozhodně není chudokrevný a kdo si v dětství představoval Sám doma s R ratingem, tak toto jsme dostali. Rambo až komicky masakruje vše, co mu přijde pod ruku a skutečně dobře se na to dívá a rychle to uteče. Než k tomu však dojde, musí nutně dojít na mexický příběhový oblouk, který mi přišel stokrát ohraný a nezajímavý a beru jej jako nutnou vatu k následujícímu masakru. Ale ani v první hodině jsem se nenudil a v druhém skvěle bavil...7/10 PS : na konci nás čeká hezky sestříhaný medailonek, neodcházejte. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (25)

  • Počas záverečného masakru v tuneloch hrá z reproduktorov skladba "Five to One" od americkej skupiny Doors. (Casador)
  • Prvý zostrih filmu mali možnosť vidieť ľudia zo štúdia Lionsgate už 5. 4. 2019. (Paldiny)

Související novinky

Zlaté maliny 2020 – nominace

Zlaté maliny 2020 – nominace

09.02.2020

Tradičně se Zlaté maliny aka ceny pro nejhorší filmy roku udílí noc před Oscary. Letos tomu tak není, pořadatelé se dosud ani nerozhodli, kdy ceremoniál vlastně proběhne, místo toho však dnešek… (více)

Sylvester Stallone se chopí korejské detektivky

Sylvester Stallone se chopí korejské detektivky

08.05.2019

Produkční společnost Sylvestera Stallonea (Rambo, Rocky) Balboa Productions získala práva na remake jihokorejského thrilleru The Gangster, the Cop, the Devil, jenž bude debutovat letos na filmovém… (více)

Opuštěný Rambo projekt stále žije

Opuštěný Rambo projekt stále žije

19.10.2018

Sylvester Stallone (Plán útěku, Creed) momentálně natáčí pátého Ramba, který se bude odehrávat v Americe a stárnoucí hrdina John Rambo ve filmu bude válčit s mexickým kartelem. Kdybychom se ale… (více)

Reklama

Reklama