Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (153)

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Som taký naivný, že dávam stále na pocity? Lenže tie z tohto filmu jednoducho boli topkové! Chytilo ma to za srdce tak veľmi, že som to vôbec nečakal. Krásny film s mnohými silnými momentkami, kde Vám aj tá hnusná čivava je roztomilá, a viete, že takých psov by ste brali hneď :). Čert zober, že to takto v reálnom živote nefunguje... Bolo to rodinné, bolo to drobet romantické a dramatické, bolo to mierne fantasy... bolo to najmä krásne :). Výsledok sa počíta, a ten ma dostal naplno! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $16miliónovTržby USA $22,546,590Tržby Celosvetovo $78,238,273Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,850,346Tržby za predaj DVD v USA $2,071,039║ Tak kde prvý diel skončil nadviaže pokračovanie. V celku to ani nie je zlý nápad a putovanie psím "duchovným" svetom má svoje čaro aj na druhý krát. Roztomilé, dojemné. /60%/ ()

Reklama

applause 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film byl pro mě oříšek, jelikož jsem napřed četla knížku, tak jsem věděla, jak bude děj probíhat a brečela uz dopředu. Něco bylo trochu jinak, ale zpracování dle knižní předlohy se mi moc líbilo. Řekla bych, že to bylo srovnatelné s prvním dílem. Určitě to chci vidět ještě několikrát. Brečela jsem až do konce titulek. Doporučuji. ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Jestli něco tomuhle filmu jde, tak je to ždímání emocí na maximum. Je to sice důstojné pokračování jedničky, bohužel jejích kvalit u mě nedosahuje. Máme tu totiž jenom jeden příběh o Eathnově nevlastní vnučce, který sice za srdce chytne, ale nepřišlo mi to nějak úchvatný a silný jako různorodé příběhy v předchozím díle (především ten s policistou byl TOP). Jestli někoho ale musím postavit na piedestal, je to ultra sympaťák Henry Lau, kterýmu jsem přál to nejlepší od začátku dokonce. Konec dojme o tom žádná, ale střízlivým okem je to zkrátka o parník slabší než jednička. Proto 3 hvězdy. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

To byl zas takovej doják, až to snad ani hezký není. Želví slzy tekly nezadržitelně proudem... Emoční ždímačka, tfuj. Stejně jako v prvním dílu, i tady nechybí vtip a chemie. Chápu, že někomu to nemusí být po chuti, že po dokonalé jedničce přišlo pokračování, jenže žijeme v době, kdy sequel a remake je víc než něco originálního. A já sakra budu mít radši výborně natočená pokračování výborných filmů, než těch průměrných. Dvojka psího výletu neztrácí snad nic ze svého kouzelného já, nabízí spoustu nového a není to jen opakovačka toho, co už tu bylo. Nakonec bych rád vyzdvihl casting, Dennis Quaid opět skvěle a mám ho radši a radši, smutný výměna v roli Hannah v dané situaci nemohla dopadnout lépe, ale největší gól byl casting CJ, protože jak výběr malé Cassie z Antmana nebo už "velké" Káti Prescottů se povedl víc než na jedničku, doufám že obě tyhle herečky uvidím častěji. A takhle dobře zahrát mrchu a někoho, koho budete nenávidět, to se podobně jako Betty Gilpin také nepovede vždycky. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Plemená psov, ktorými Bailey je v každom živote, sú starší svätobernardský/austrálsky ovčiak, sučka bígla menom Molly, samec anglického mastifa menom Big Dog a Yorkshirský teriér menom Max. (Arsenal83)

Reklama

Reklama