Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (4)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavním nosičem humoru jsou hlavně komentátoři, kteří však střílí jednu hlášku za druhou, takže je po většinu času čemu se smát. Každopádně je třeba ještě trochu zapracovat na situacích na place, které někdy pokulhávají. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když nám konečně dorazila druhá sezóna extrémně neotřelého seriálu, je třeba ohodnotit každou jeho část zvlášť. V porovnávní s nápady letošní řady je ta první jistojistě lepší a poutavější, Štěpán se v ní dostává do různorodých nepříjemných situací a většina jeho příhod a nehod se netočí pouze kolem komplikovaného vztahu s jeho přítelkyní. Většinu těchto už před dvěma roky viděných kraťasů jsem si i rád zopakoval teďko v televizi. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Některé epizody jsou sice fajn, ale maximálně tak na pousmání. Bohužel tu jsou i ty, které jsou naprosto trapné a ty ten seriál shazují dost dolů. Podrobnější hodnocení mám v komentářích k jednotlivým epizodám. Za první sérii dávám slabé 3* ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sezóna je za námi a průměrně mi z toho vyšly pouhé dvě hvězdy. Nejprve jsem si musel zvyknout stěžejní bod celého seriálu a to dva moderátory komentující strasti hlavního hrdiny. To se nakonec povedlo a vlastně to byli oni, kdo to celé držel alespoň trochu nad hladinou. Na co jsem si  ale nezvykl za celou dobu byl Vašek Marhold….je mi líto, ale fakt NE! Problém číslo dvě, témata jednotlivých zápletek. Pominuli dejme několik snesitelných epizod, tak těch výkalů a nosních hlenů na mne bylo až přespříliš. A když už to tedy musí být, tak i s tímto „materiálem“ se dá pracovat lépe. Jinak Petr Marek super, Boková se Suchánkem na pohodu o Marholdovi jsme se už bavili a tak poslední žlutá karta tady čeká na pány scenáristy.  Celkově je fajn, že jde zase o něco jiného, než jsme zvyklí třeba z televizní obrazovky, ale že bude následovat i druhá řada, tak to mne vyloženě překvapilo. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (7)

  • Po závěrečných titulcích sledujeme nepovedenou scénu. (SONY_)

Reklama

Reklama