Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Sharon Pogueová po těžké autohavárii zachrání život řidiče, jehož manželka a syn při srážce zahynuli. Po roce se uzdravený řidič „Catch“ stane strážným andělem své zachránkyně a při služebním střetu s gangstery jí rovněž zachrání život. Mezi Catchem a Sharon se začíná tvořit citové pouto, které komplikuje Catchova minulost, s níž se nevyrovnal a odmítá se Sharon svěřit. Překonat nelehké začátky nepomáhá ani citové trauma Sharon z narušeného vztahu s otcem, jehož kvůli násilí na matce dostala kdysi do vězení. Šťastné lásce Sharon a Catche brání bolest z nemožnosti překonat psychické bariéry, zejména Catchův pocit viny a nenahraditelné ztráty. Sharon ale o svou lásku bojuje… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Jordan 

všechny recenze uživatele

romantická dráma nie je môj srdcový žáner, aj keď aj v rámci neho sa môžu vykryštalizovať kvalitné tituly, ale ak vo filme s touto predispozíciou figureje Jennifer Lopez, tak naozaj neočakávam nič iné, ako americké sladidlo - a veru nič iné mi ani nebolo ponúknuté. Caviezel je síce sympaťák, ale jeho záhadnosť naberá vo svetle nového vzťahu s policajtkou, ktorej obsadenie sa minulo účelu, ak chcel autor ukázať, aké ojedinelé a ťažké je byť ženou v policajnom zbore (čomu úvod filmu nasvedčuje), skôr rozmery nepríjemnej a otravnej než vskutku "mysterióznej" a príťaýlivej. Koniec sa mi vonkoncom nepáčil, ostatne, dopozeral som sa až k nemu, a to vďaka mnohým fyzickým danostiam hlavnej protagonistky. ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Po druhém shlédnutí jsem zvednul hodnocení na 2 * . JLo mě vlastně příjemně překvapila, že sem tam dovede i hrát. V první polovině této americké sračky se něco odehrává a šlo by z toho i vytěžit středně zajímavý příběh. Druhá polovina je melodramatická snůška hloupých keců, viz scéna na hřbitově, no to by se jeden i mnozí poblili. Proč ten film vlastně mám, je jasné. Jlo není umělkyně, je to portorikánská číča na kterou je příjemné se dívat, zvlášť když celý den musím sledovat 150 hnusných smradlavých dementů v práci. Ti také hrají role podle zpackaného scénáře jako v tomto případě Jlo. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Takový divný filmeček jen co je pravda. Jennifer Lopez byla sexy i v policejní uniformě, ale tady mělo jít především o samotný dramatický příběh, který se místy neskutečně zadrhával. Dokonce to mělo ze startu i zajímavou atmosféru, ovšem postupem času se všechno tak nějak zabalilo do romantického hávu, bez kterého bych se klidně obešel. Přece jenom jsem očekával akčnější podívanou a lepší výkon Caviezela – ten se tady zrovna moc nepředřel. S odřenýma ušima tomu dám průměr. ()

Skunkiee 

všechny recenze uživatele

Nejdříve se chci pozastavit u samotného názvu, v originále Andělské oči a v českém vydání naprosto zavádějící název Policajtka. Dále zařazení filmu do kategorie Mysteriózní, já bych spíše řekl psychologický....Ale k filmu... Drama policajtky (špatně hrající J.Lopez) kterou před smrtí zachrání odněkud se vynořující tajemný cizinec, kterého skvěle hraje Jim Caviezel. Přítelkyně řekla že vypadá jako člověk který může být jak bezdomovcem ze skládky, tak i záhadným boháčem, což je podle mě dobré přirovnání. Proti všem předpokladům se oba sblíží a přitom Sharon naprosto pochopitelně začne zajímat o neznámého, kdo vůbec je. A celý film spěje k velmi zajímavému rozuzlení. Je to oproti ačnímu úvodu pomalu plynoucí snímek s mnoha myšlenkami a symboly. A mě se to zamýšlení velice líbilo. Mezi ústředním párem to příjemně jiskřilo, některé scény byly úsměvné, jiné smutné, sentimentální, ale ne přehnaně. Viděl jsem už dvakrát a pokaždé jsem nebyl zklamán. ()

Simako 

všechny recenze uživatele

No sladáček, ale co! Jennifer je sice hezká žena, ale prachbýdná pseudoherečka! Začátek mě trošku zmátl, myslel jsem, že to bude dobrý film, bohůžel:)) Mimochodem, jestli tohle je nejsexy zadeček, tak já ten svůj můžu půjčit, tak co "halyvůde"! Za dva:) Mimochodem ten James Caviezel, ten to taky hral moc pekne, to byla hruza!!! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Počas celého filmu môžeme vidieť šálky s názvom "Tully's coffee", ale žiadna takáto reštaurácia ani bar sa v Chicagu, kde sa dej odohráva, nenachádza. (Raccoon.city)
  • Pieseň, ktorú Catch (James Caviezel) a flautista hrajú v nočnom klube, je "Nature Boy" od Nata 'King' Colea. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama