Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Theresa Osborneová najde jednoho dne na pláži láhev se vzkazem od neznámého muže, který nemůže zapomenout na zemřelou manželku. Dopis ji okouzlí, a tak se s ním svěří v redakci novin Chicago Tribune, kde pracuje. Po jeho zveřejnění se dočká nečekaného čtenářského ohlasu. Theresa se pustí do pátrání a zjistí, že autorem by mohl být Garret Blake, který se živí opravami a stavbou jachet v jedné rybářské vesnici. Vypraví se tam a seznámí se nejen s ním, ale také s jeho otcem Dodgem. Na společné večeři chce Garretovi prozradit, proč přijela, ale místo toho mu vypráví o rozchodu s manželem. Garret zase vzpomíná na svou Catherine, která zemřela před dvěma roky. Během následujících dnů se Theresa stane svědkem sporu Garreta s rodinou Catherine, která chce její obrazy. Sama se s ním nepohodne, když ji přistihne, jak se dotýká pietně uchovávaných památek na Catherine. Později se však usmíří, a Garret dokonce přijede za Theresou do Chicaga. Seznámí se s Theresiným synem Jasonem a stráví s ní romantickou noc. Jenže ráno objeví dopisy z láhve a také list, který napsala krátce před smrtí jeho žena. Cítí se podveden a odejde... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Už to skončilo? Co? Ne? Cooo... hele, na romantickej cajdák jsou prostě dvě hodiny MOC! A můžeme se dojímat jak chceme. Vzkaz v lahvi jsem nechala v tv běžet jednak proto, že ho (bůh ví proč) považuju za klasiku, ještě jsem ho neviděla, chtěla si po Yellowstone dát zase Costnera, potěšil mě Paul Newman a hlavně mě učarovala krásná Robin Wright. No... někomu po kýblu nudy vypjatej dojemnej konec stačí, ale já se do této skupiny tentokrát neřadím. 2,5* ()

zuzinka2 

všechny recenze uživatele

Skoro celou dobu docela příjemný romantický film, který by si zasloužil happyend. Ten konec mi prostě k celkovýmu charakteru filmu neseděl. Jinak mi občas přišlo, že je tam až příliš romantických klišé. Ale herecké výkony byly skvělé, hlavně se mi líbila vedlejší role Paula Newmena, který podává nejlepší výkon filmu. Kousek za ním je opět skvělá Robin Wright Penn, které to s Costnerem slušelo. Celkem docela silné tři hvězdičky. ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele

Holkám se to líbí, přesto že je to straaašně dlouhé a staaašně dojemné. A mě se to nakonec líbí taky, Kevin Kostěj je v pohodě a do tohohle dojáku se přesně hodí, Kevin jako milovník by byl určitě mnohem úspěšnější i v dalších filmech. Menší nádhernou roli otce tu má Paul Newman. Zvláštností toho filmu je, že se Kevin obětuje v moři pro záchranu někoho jiného podobně jako v mladších Záchranářích (2006). 70% ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Za prvé, s manželkou sme sa pri tomto filme pohádali. Aj preto dám nízke hodnotenie. Ako sama uviedla pri "Tranzformeroch" sa nám to nestáva. Len pre úplnosť, film Transformers ani žiadnu jeho odnož nikdy nevidela. Jednu hviezdu dám za herecký výkon Paula Newmana, pol hviezdy za to že Costner je desný sympaťák a pol hviezdy za jej krásne vlasy. Ostatok ohodnotím stručne slovami - K O K O T I N A. Už len fakt, že kvantum novinárov v štýle CSI pátralo po autorovi správy vo fľaši uráža moju prirodzenú inteligenciu. Moja manželka a s ňou všetky ženy by mi teraz pravdepodobne povedali, že žiadnu nemám (aj v tom môže byť pes zakopaný), každopádne ťahalo sa to ako hlien a jednalo sa o umelo vykonštruované citové vydieranie a ženy prosím, nerýpte sa mužom vo veciach, najmä ak viete, že sú po blízkych zosnulých. Ďakujem. ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si zase jednou uvědomila, jak důležité pro celkový dojem z filmu může být aktuální rozpoložení diváka. Když jsem Vzkaz v láhvi viděla naposledy, nijak zvlášť mě neoslovil, prostě jen další romantické, trochu klišoidní drama. Tentokrát mě to ale dokázalo vtáhnout a velmi jsem si film užila. Už mi to nepřipadalo tak přehnaně sentimentální, bavila mě chemie mezi ústřední dvojicí, dobře se tam vyjímal i šarmantní Paul Newman. Bylo zajímavé (a příjemné) pozorovat Robin Wright jako citlivou romantickou ženu, když ji má člověk zažitou jako drsnou nelítostnou paní Underwoodovou z House of Cards. Pěkný film, u něhož bych tedy ale dost snesla happy end. 75 %. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Děj filmu se odehrává v Chicagu (nachází se ve státě Illinois při pobřeží Michiganského jezera) a na bariérových ostrovech Outer Banks u pobřeží Severní Karolíny a jihovýchodní Virginie, na východním pobřeží USA. (noelcoward73)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné knihy Nicholase Sparkse (Dlee)

Reklama

Reklama