Reklama

Reklama

Město podivínů

  • Česko Freaks (festivalový název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sedmiletá Chloe, která žije s otcem zavřená v domě, žije ve strachu a fascinaci z vnějšího světa. Protože je jiná než ostatní, je pro svět nebezpečná a svět zase pro ni. Aspoň tak jí to bylo řečeno. Přes zákaz otce jednoho dne vyjde z domu k autu starého zmrzlináře. Stařec je jejím dědečkem a věří, že jeho dcera, Chloeina matka nezemřela, ale žije. Chloe brzy přichází na to, že pravda není tak jednoduchá. Zjišťuje, že otec má v něčem pravdu, když se probudí její schopnost telepatie. Nebezpečí je opravdu reálné. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (232)

bourec 

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvězda je za tu dětskou hvězdičku,která podala famózní výkon.Jinak máma letadlo,táta bublifukář,holka mozkovej trojskej kůň,a děda hrál škatulata ,hejbejte se.Vypečená rodina.Jinak ale kravina ,u který jsem asi stopadesátkrát usnul.Pořád sem hledal to mysterio,napětí,a vono furt kokos.Dobře mě tady lakujete s tim hodnocením,cipískové.Běžte do řiti.10%. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem narazil úplnou náhodou. Ale nakonec jsem rád, protože mi to sedlo víc než jsem původně čekal. Celkem mě ale překvapuje zdejší hodnocení. Být v červených číslech si tenhle snímek podle mě zaslouží ale spíš mě udivuje, že ačkoliv je Freaks takovým "divnofilmem", že oslovil tolik lidí. Normálně bych napsal, že je to film, kterej osloví jen minimum diváků ale v tomhle případě bych se evidentně mýlil. Jedna věc je ale jistá. Čím míň bude divák o filmu vědět než se na něho začne koukat tím líp pro něho. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Působilo to na mě, jako pilotní seriál na nové X-Meny :o) Začátek solidní, napínavá podívaná, která se mění v závěru v šílenou jízdu. Film táhne úžasná, roztomilá Lexy Kolker (věřím, že o ní ještě dost uslyšíme), které jsem věřil každou vteřinu hraní a to moc děti v hlavních rolích nemusím. Dost dobrý, originální Scífko. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Alespoň jednou za rok výjde film, od kterého nikdo nic moc nečeká, ale ve výsledku je příjemným překvapením a Freaks byť za menší peníz, tak přináší mnoho muziky. Nádherně vymyšlené mystérium, které je od začátku podivné, znepokojivé, tajnůstkářské, ale zároveň i napínavé a zábavné. Film nastolí několik zajímavých otázek a v průběhu filmu je postupně zodpovídá nečekanými a nápaditými zvraty. Herecký výkon malé Lexy Kolker je snad nejlepší dětský herecký výkon po Jacobu Tremblayovi z Roomu a finále je nečekaně dost akční i krvavé. Pokud by film měl dejme tomu o 20 milionů větší rozpočet, tak všichni sedíme nyní v kině a tleskáme, ale třeba se toho dočkáme u případného sequelu! Čím méně vítě, tím lépe pro Vás. Nejlepší mysterióso letošního roku. 8.5/10. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Film, který ze začátku vypadá jako nízkorozpočtová břečka, hraje na strunu thrilleru a napíná tím, že nevíme, co se to vlastně děje, a nakonec servíruje celkem slušnou, bizarní jízdu. Nicméně je tu hromada ale. Nejvíc mě otravovala dětská hrdinka, která se chovala až bipolárně - jednou chtěla otce zabít, potom zase ne, pak se spolčila s dědou, toho později taky nesnášela, ale stále nesnášela i svého otce. Vlastně nevěděla, co chce. Dost částí filmu se zbytečně táhlo. Ale říkám, koukatelný nadprůměr, ke kterému nemůžu říct víc, protože všechno by byl spoiler. Jen řeknu, že veškeré moje teorie, které jsem na začátku měl, byly s přehledem vyvráceny. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 8. září 2018. (rafix)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia. (MikaelSVK)

Související novinky

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

18.02.2019

6. ročník festivalu science fiction filmů a kultury letos v únoru a březnu postupně zavítá do 4 českých měst. Těšit se můžete na mezigalaktické novinky i legendy žánru, které si znovu vychutnáte na… (více)

Reklama

Reklama