Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (51)

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

Ach ten Lindelof, je to trochu love-hate relationship. Nebudu dělat ukvapený závěry, ale zatím je to podivnej svět, kterej zatím nedává moc smysl, ale v pohodě, chápu, je to komplexní alternativní historie, odpovědi přijdou (nebo taky ne, protože Lindelof). Se slzou v oku jsem vzpomínala na Snyderův bobdylanovský otvírák, protože watchmenovský vesmír fakt není jednoduchej a trochu kontextu by pro orientaci neuškodilo. Nejvíc mě ale vytočil strategicky totálně nesmyslný útok na ranč, protože to byl takovej bullshit, a to jen kvůli vizuálu a těm živejm (no po chvíli už teda mrtvejm) štítům. Bude to teďka takový HBO trademark, nesmyslný bojový scény (mrk mrk, GoT)? Jedno je ale jasný, Nicole Kassell je i tak hustá režisérka a Regina King je největší badass a už se těším na všechny ty halloweenský kostýmy a cosplaye! ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lindelof mi po Cowboys & Aliens, Premetheusovi (Lost radšej rátať nebudem - musel by som na ARO pre zlyhanie orgánov s permanentnou sračku s grcaním) dojebal aj môj najoblúbenejší comics. Snyderovi Watchmeni boli pre každého, ale "doba sa zmenila" ako spieva Dylan v úvode filmu - nech žije korektnosť s Planétou O-PÍČ! Veď čo by to bolo dneska za produkciu, keby sa nespomenulo lynčovanie negrov alebo židov?! Chýbal mi tam už len Black Panther a jeho "Waka-waka-wakanda forever"! Lindelof je proste taký showrunner jako ja kozmonaut! ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ťažko je mi hodnotiť po prvom dieli. Je to hlavne úplne iné, než by možno divák očakával v rámci pôvodnej predlohy alebo Snyderovho filmu. Je to nový fikčný svet, v ktorom fungujú nové pravidlá. Nie všetky sú ešte vysvetlené a nie všetko dáva zmysel ale akosi chcem vedieť viac. Jednak je to natočené dobre. Plynie to rýchlo, má to krásnu kameru a Reznor s Rossom sa zase predviedli. Čo sa týka postáv tam som zvedavý asi najviac. Mám veľký problém so ženskými hrdinkami a ich motiváciami. Uvidíme. Každopádne je to iné ako som čakal a práve tým mi to príde zaujímavé. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám problém se stylizací a kostýmy. Princip držáků zbraní by bylo dobré vysvětlit a vůbec tady několik věcí působí dost nelogicky i na paralelní realitu. Tématicky to ale vypadá zajímavě, rasové problémy level 2.0. jen chybí zásadní propojení s historií Watchmen, pár zmínek o transdimenzionálním monstru a problik Manhattana jsou sakra málo. Jsem zvědavý co dál. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuální koule Snyderova opusu to sice nemá, stejně tak promakanou estetiku i temný fikční svět se svými vlastními pravidly, ale pozor. Není to úplně daleko. Zdánlivě nereálný počin navázat tam, kde Snyder skončil se se svým filmem se podařil a vůbec to není špatné. Místy je to příjemný mix retra s modernou stejně jako o dekádu dříve, efekty slouží příběhu a ne naopak a je zcela zřejmé, že hlavní stavební kameny celého tohoto kolosu se snaží tvůrci seriálu ctít co možná nejvíce. Takže bude velmi zajímavé sledovat další díly. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama