Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (51)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zakomplexovná liberálna americká nula menom Lindolof vytvorila svet, v ktorej sa spájajú všetký úvahy liberálneho fašistického odpadu z USA do jedného. Čierna policajná šéfke rozkope bieleho muža v policajnej cele, na stene je historická snímka bejzbalového týmu zloženého z hráčov čiernej farby pleti a aby bol kontext zmýšľania tohto úbohého rasistického odpadu spoločnosti dokreslený, vo filme sú rasistami iba belosi. Nehovoriac o fakte, koniec patrarchátu, čierna mamba policajtka rozmláti ktoréhokoľvek belocha. Traumu zo svojho dvojmilimetrového liberálneho chvostíka si americký liberálny fašista rieši ešte v momente, keď sa komunistický Vietnam uvádza ako členský štát Spojených štátov neoliberálnonacistických. Úbohé, bez možnosti obľúbiť si či zapamätať jedinú postavu, uviazlo to na hranici medzi pokusom o steampunk a tým, že úbožiak Damon Lindelof vlastne nevie, či viac neznáša to že je amík alebo beloch. Strašná fraška. ()

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár věcí mi tam dost nesedí, jako ten amaterskej útok na ranč. No, ale nechme na hlavě, vždyť se jedná teprva o pilot a možná se nám to ještě všechno osvětlí. Vizuál je parádní, postav zatím taky dost, Don Johnson byl jako oběť jasnej už od první půlky. Reznor s Rossem to vyšponovali na čtvrtou hvězdu. Ale od teď už budu jen přísnej. ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele

Pro mě prozatím obrovské zklamání. Po velice povedené Umbrella akademy a excelentím The Boys jsem si říkal, že Watchmen pojedou v nastavených kolejích.... Šeredně jsem se ale zmílil. Unavené, pomalé, nudné, divné postavy bez špetky charizmatu.Prostě těžký podprůměr. Dám tomu šanci, už jen proto že film považuji za jeden z nejlepších komixových předělávek. za mě v tuhle chvíli 41% ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Vizuální orgie Zacka Snydera jsou ta tam, teď nastupuje éra chytrých odkazů a nastavování zrcadel současné společnosti od Damona Lindelofa. Je to jiný, neméně tak boží, má to luxusní obsazení, návykovej soundtrack dvojce Reznor / Ross a jak už je u HBO standard, prvotřídní režii. Hlavně mi ale konečně nemusí být líto, že Pozůstalí skončili. Noví Watchmeni totiž jako by jim z oka vypadli. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám problém se stylizací a kostýmy. Princip držáků zbraní by bylo dobré vysvětlit a vůbec tady několik věcí působí dost nelogicky i na paralelní realitu. Tématicky to ale vypadá zajímavě, rasové problémy level 2.0. jen chybí zásadní propojení s historií Watchmen, pár zmínek o transdimenzionálním monstru a problik Manhattana jsou sakra málo. Jsem zvědavý co dál. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama