Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Becca se objeví na Butcherově prahu a žádá ho o pomoc. Banda se rozhodne Butcherovi pomoct a spolu se Starlight se konečně postaví proti Homelanderovi a Stormfront. Ale věci se rychle zvrtnou, a to velmi špatně. (mikki089)

Recenze (37)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tušil jsem, že Stormfront do konce sezóny bude ze hry, protože Kripke začíná aplikovat klasický přístup snad všech seriálů - představme na začátku nové řady novou postavou, kterou na konci série zabijeme, abychom nemuseli zabít někoho ze staré Bandy. Taktéž mě nebaví, jak se všechny hříchy Bandy a Starlight, které byly mimochodem komunikované do světa, jen tak mávnutím kouzelného proutku shodí ze stolu. Nedává to absolutní smysl a působí to směšně a nereálně. Tam, kde dříve seriál vsázel na skutečnost a nějakou hmatatelnost s naším světem, nyní selhává. ()

Recenzon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5 hvězd okamžitě. Antony Starr předvádí jeden z nejlepších hereckých výkonů, co jsem kdy viděl a roli psychopata hraje naprosto perfektně a musím také pochválit Karla Urbana, kterému jsem smutek a nenávist v očích neskutečně věřil. Jinak díl šílenej a rozjetej neskutečným tempem. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku jsem Kripkemu zase tolik nefandil ani nevěřil, že tenhle seriál opravdu dokáže vypilovat do pozice silné konkurence nejdiskutovanějších výtvorů SVOD platforem, on to ale opravdu dovedl a najednou jsou i u mě The Boys seriálem, kde jsem za tu pro mě stále ještě nadcházející třetí sérii sakra rád. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná to vyústění přišlo trochu zrychlené. Kvůli rozpočtu nebyla finální boss bitva nijak epická, ale přinesla skvělou ukázku girl power. Dopadlo to přesně tak, aby mohla třetí sezóna plynule navazovat a někdo se pro to už nehodil. S tím nemám sebemenší problém. Některé věci ale byli zkratkovité. Každopádně seriál bude pokračovat dál a z toho mám radost. Season 2 - 80%. ()

ReproBoy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, ale jo. Kdyby byly všechny díly, jako ten poslední (a předchozí dva), tak říkám, že to má kvality první serie.Bohužel první minimalně tři díly byly ukňourané a já vůbec nevěděl, co si mám myslet. Pak to šlo pomalu nahoru a to finále se mi až na pár debilit fakt líbilo. POkud mám hodnotit jen ten poslední díl, tak dávám 90,0001%, takže 5*, protože jiný takový don´t be a cunt serial tu není a asi ani nebude. Škoda, že místo tupých dialogů toho Stormfront nepustila více a Hjuí trochu nezmoudřel. Prostě, ta druhá serie mě nezklamala, asi tím koncem, ale čekal jsem od toho něco víc. Mám stejnej pocit jako při posledním dílu MOST!u, kdy mi ten konec přišel nakonec okej, ale čekal jsem něco uplně jinýho. Druhá serie 70%, tenhle díl jak jsem psal, 90,00001% . ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Ke konci epizody hraje píseň „God Only Knows“ od The Beach Boys. (Duoscop)

Reklama

Reklama