Reklama

Reklama

Dnes večer nás na Vought Plus čeká poslední kolo #AmerickéhoSuperhrdiny. Zbývají tři soutěžící, ale pouze dva se dostanou do #Sedmičky. Vybere si Starlight svou bývalou lásku Supersonica? Nebo se do věže Sedmičky bude stěhovat někdo jiný? Dívejte se na šokující poslední díl, který vám přináší mražené pokrmy Lean Lady od Voughtu: Tam kde vše chutná super! (Prime Video)

(více)

Recenze (22)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nastavená laťka z prvních dvou dílů pokračuje a to bez jakýchkoliv výkyvů či polevování, což je oproti 2. sérii ten nejpodstatnější rozdíl. PS: Ta plastika je u Erin Moriarty stále více viditelná a když si jí srovnáte s 1. sérií, je až neuvěřitelné jak Vám to změní vzhled. V tomto případě je to spíše downgrade. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se nám konečně na scéně aspoň trochu objevuje Soldier Boy. A musím konstatovat, že takovýho samojeba jsem ještě neviděl (krom Captaina Americy (sorry, ale vždycky mi takovej přišel). Pobavil mě však nejen on, ale i zbytek Payback, obzvlášť Black Noir mluvící a bez masky... jeden z důvodů proč se na epizodu dozajista podívat. Jinak to bohužel ztrácí na síle... ale i tak se bavím a těším se na příští pátek na další díl, jelikož už teď to je pro mě série roku! ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada je neskutečná jízda. Homelander znovu dokazuje jak šílenou páku má na všechny, protože když s ním nebudete souhlasit, jednoduše vás ve vteřině odpraví na onen svět a nikdo s tím nebude moci nic udělat. Minulost též dokazuje svou důležitost. Všichni mají nějakou agendu. Lži, manipulace, satira a lidská hamižnost. Tady se jede naplno. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím přiznat, že se mi tentokrát nadšení jaksi vyhnulo. Chvílemi jsem měl totiž pocit, že se tvůrci trochu zacyklili (hlavně Starlight vs Homelander), musel jsem si vyslechnout děsně cool dialogy o tom, kdo komu co lízal a kdo komu a jak hluboko co strkal, což mě věru neobohatilo, a nejvíc mě tak bavila vzpomínková pasáž s idioty z Paybacku. / Poučení: Není kocovina jako kocovina. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Banda nabrala naspäť starých členov a idú overiť informácie od agentky FBI o zbrani, ktorá by mala nadobro odpratať zo scény Homelandera. Ten sa zas pre istotu úplne odtrhol z reťaze a ničí všetko čo mu prišlo do cesty. Starlight musí zahrať divadielko aby boli fanúšikovia ukojený. Prevedenie: Najviac bavia spomienky na Kambodžu a na Payback, čo je asi ešte väčšia parta debilov ako Sedmička. Ale čo sa mi páčilo úplne najviac je, že seriál búra zabehnuté konvencie. V roku 2022 kedy tento diel uzrel svetlo sveta a všetci nosíme dúhové vlajky  chceme aby každá socha bola z čierneho mramoru. Súťaž do radov Sedmičky, vyhrali dvaja biely chlapci pred Černoškou a Arabkou. To je v dnešnom svete neodpustiteľné a páči sa mi že tvorcovia to majú zdatne na háku. 92% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Ve vojenském táboře zazní píseň „Rock You Like A Hurricane“ od Scorpions. (Duoscop)

Reklama

Reklama