Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Banda objeví podivného superteroristu. Vydají se ho chytit a zjistí, že se jedná o bratra Kimiko. (FrankSusta)

Recenze (22)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je nejnovější členkou Sedmičky a žene se na Ameriku jako bouřka. Stormfront. A nemá zrovna učesaný slovník. Wow, v Sedmičce nikdy tři ženy nebyly. Minulý strhující a temný návrat byl na palec nahoru. Druhý díl druhé série za ním dost zaostává a „pouze“ představuje, jak se vyvíjí osud zmizelé manželky Butchera a objevuje bratra Kimiko. Další postavy sice možná dostávají víc prostoru, ale nijak zajímavé to není. Stejně jako linie Deepa. Starlight má a bude mít sakra problém s A-Trainem. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Homelander sa snaží byť vzorný tatko. Deep bojuje so svojimi žiabrami a tým ako ho berie okolie. Annie sa musí postaviť zoči voči Atrainovi, ktorý sa prebúdza z kómy. Parta sa rozhodne chytiť jedného z teroristov výmenou za informácie. Prevedenie: Časť kde sa drvivú väčšinu deja nič nedeje, teda aspoň nič čo by stále za vyššie hodnotenie. Ku koncu trocha fádnej akcie s dojemným rodinným stretnutím ale inak nič zaujímavé. Druhá séria zatiaľ veľmi pozvolna napreduje ale nená taký ťah ako prvá. Dúfam že na konci budem milo prekvapený. Zatiaľ je to také nemastné neslané a na to pri tomto seriály teda nie som vôbec zvyknutý. 62% ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tempo se o něco zpomalilo, za to se nechal prostor postavám, aby se dokázali více prokreslit. Ideální symbióza. Nový přírůstek v podobě Stormfront přinesl správně oživení. Každý se nějak formuje a posouvá. Zkrátka jednotlivci vás zaujmou. Mají totiž tvář. Nejsou to jen podivné figurky na šachovnici o dvou barvách. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, znovu se mi potvrdilo, že víra je úplně zbytečná. Druhá epizoda mě totiž dost zklamala, protože jsem místo spousty dobře propracované akce a pořádné dávky cynismu a černého humoru dostal podivnost, která se snažila ve všech svých dějových liniích jen hrát divákovi na city. Toho Rybího chlapce by měli milosrdně utratit, už by netrpěl on ani já. Malé bezvýznamné plus přidávám za Talking Heads v závěru. 3*+ ()

vinducha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když už to nějaké hloupé vemeno přeloží a připraví pro dabing celé , tak proč docela zásadní rozhovor mezi Kimiko a bratrem , který zabere cca 20 řádků nepřeloží nebo neotitulkuje. Nakop bych ho jak německou helmu blba. Naštěstí si to aspoň může člověk přečíst v titulkách, z titulky.com o čem se bavili. A to samé na začátku s02e03 , nepochopim takhle lajdácky odvedenou práci. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Na konci epizody hraje písnička „Psycho Killer“ od Talking Heads. (NiWi)

Reklama

Reklama