Reklama

Reklama

VOD (1)

Spenser zrovna vyšel z vězení, ale vyšetřování zvrácené vraždy ho znovu přivádí do bostonského podsvětí. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (215)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Berg s Wahlbergem mají zřejmě nastaveného hlídacího psa na všechny scénáře, kde figuruje postava bostonského policisty. Tentokrát k tomu Berg přistupuje trochu jinak a nesnaží se o kdovíjak drsný thriller, ale spíše kriminálku odlehčenou lehkým ritchiovským způsobem. Jako vždy se ale jedná o klasický bergovský průměr, který Vás neurazí, ale další den si už na film nevzpomenete. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu,že parádní 22.míle má tady na stránkách jen 63 procent, jsem byl naprosto v klidu,zda se mi film bude líbit.Jo.líbil.Nějaká akce,oblíbenej herec,trocha vtipu,a i přes průměrnej scénář,a ne zrovna správně nabroušený padouchy,z kterejch by šel strach,je to povedená taškařice.zcela v pohodě.80%. ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Ani drama, ani buddymovie, alebo aj to aj to, ide o uhol pohladu, pretoze koncepcne film preslapuje a nevie, co by vlastne chcel byt. Za vela moze nepodareny scenar, ale aj nerozhodnost rezisera, co je v uplnom opaku Bergovych predchadzajucich filmov, ktore mali v zasade jasny tah na branu a najma poznali svoje miesto. Spenser Confidential je tak divny mismas s absolutne prepalenou stopazou a za mna popri Battleship najhorsi Bergov film. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Peter Berg a Mark Wahlberg sa opäť spojili, aby nám priniesli ďalší spoločný film "Spenser Confidential". A musím povedať, že tentokrát som s ich spoluprácou spokojnejší, než naposledy pri "Mile 22". Tentokrát tu máme jednoduchší príbeh s postavami, ktoré vieme veľmi rýchlo identifikovať a ide to trošku viac nalinajkovane. Viac-menej je to napísaný scenár spôsobom ako idú hollywoodske filmy s podobou zápletkou. Ale v tomto prípade mi to našťastie nevadí. Lebo celkom som bol zvedavý ako ďaleko to nakoniec celé zájde a ako sa to celé pospája. Mark Wahlberg je mi sympatický v role Spensera a očividne vníma jednotlivé akcie skoro až ako poslanie, aby pomáhal ľuďom, ktorí to potrebujú, alebo boli nespravodlivo obvinení a podobne. Najmä ak cíti, že to tak je. A dokonca to na konci vyzerá, že by chcel Peter Berg urobiť s týmito postavami aj pokračovanie. Ak je to tak, v pohode. Nemám s tým nijaké vážne problémy. Najmä ak to bude zábavná akcia ako v tomto prípade. Hoci občas som mal pocit, že komédia filmu je trošku zvláštna. Nie je tam scénka, ktorá by bola vyslovene divná, no potom sú tu scénky, ktoré pôsobia ako keby boli strihnuté z iného filmu a len sa sem nejako dostali. Najmä ten sex na toaletách. Je to komické a tie dialógy k tomu, no reálne si nemyslím, že to bola scénka, ktorú sme nejako výrazne potrebovali vo filme. Napriek tomu, že Cissy si teda svoju rolu užíva a dáva do toho maximum. Úvod trošku rozvláčny a málo zaujímavý, no od momentu ako sa Spenser dozvie o vražde a sebevražde, všetko sa posúva lepším smerom. Od filmu som nečakal, že bude nejaký prevratný alebo originálny. Stačilo mi, že ma to bavilo sledovať. Takže ak máte chuť na jednoduchú a zábavnú akciu, čeknite si to. Myslím si, že film splní vaše očakávania. Hodnotenie: B ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak pod názvem téhle Spravedlnosti podle Wahlberga jednoznačně chybí žánr komedie! Spenser je mega suverén a jednoduše umí zlehka chodit přes mrtvoly! Mám rád tyhle nekompromisní borce co si jdou za svým a neumí uhnout. A během toho co si Mára razí heslo "žádný sraní", divák najednou zjištuje fakt, jak senzačně to uteklo. Za mě žádný hluchý místo, a i když se v poslední době takových flákot ve filmovým světě servíruje spousty, já to můžu plnejma! Je to prostě další žůžo akční zábavná jednohouba pro fajn večír. 70% ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • „Ta nejnebezpečnější věc, kterou jsem kdy ve filmu dělal, bylo bojování se Cerronem. Kovboj nikdy v životě zápasení nepředstíral, takže jsem mu říkal, že mě kope docela tvrdě,“ prohlásil Mark Wahlberg, jaké bylo natáčení s Donaldem „Cowboy“ Cerronem. (Duoscop)
  • Natáčelo se v americkém státě Massachusetts. (Rominator)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Streamovací služby platí hercům obří částky

Streamovací služby platí hercům obří částky

21.08.2021

Filmové i televizní odvětví před časem začalo ve velkém migrovat na streamovací služby, důvodů pro to je pak spousta, jeden z nejzásadnějších jsou ale definitivně peníze. Právě těmi totiž služby jako… (více)

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

29.05.2021

Nejspíš se to dalo čekat, v poslední době se to totiž daří všem větším filmům od Netflixu a jen to ukazuje, že marketingově má streamovací gigant vše dobře pohlídané. Každopádně zombie novinku… (více)

Reklama

Reklama