Reklama

Reklama

VOD (1)

Spenser zrovna vyšel z vězení, ale vyšetřování zvrácené vraždy ho znovu přivádí do bostonského podsvětí. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (215)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Hawk is the name of the motherfucker with the shotgun. Spencer does your taxes..“ Pátý počin akceové společnosti Wahlberg & Berg překvapil nezvyklou umírněností druhého jmenovaného v akci i zpomalených záběrech škemrajících o emoce a díky osvědčenému Helgelandovi tam dokázal dostat i zábavné buddy-movie ingredience. Škoda až příliš naivního směřování příběhu a přepáleného konce, kdy už to rejža asi nemohl vydržet, nicméně ani jednou jsem neměl chuť přepnout to na Bruins a to je myslím dobré vysvědčení.. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být docela zajímavé a nadprůměrné, ale buď Péťa Berg nebo ta dvojka tupých scénáristů neskutečně pohřbili nadějnou zápletku, až jsem občas nechápal, jakým způsobem je možné pokazit film. Celé to bylo jak Cimrmanova předehra k operetě Proso, kde se v tzv. frustrační kompozici střídá neustálé očekávání s následným zklamáním. Nakonec z toho vylezla celkem obyčejná hra na policajty a zloděje s dost otřesným zakončením. Wahlberg standardně stylový, ostatní těžce kazili dojem. 50% ()

Reklama

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Tvl, seriál Boži mlýny, jen americky naivnější a roztahaný na dvě hodiny. Postavy se chovají jako pitomci, hlavně nad guys, a i když se mluví o tom, jak je jich v tom zapleteno spousta lidí, nakonec se někde na placku porve sedm chlapů. Akce po celý film nikde pořádně žádná. Bojím se bojím naznačeného druhého dílu s očišťováním jména hodného hasiče. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem přistoupil k pozitivnějšímu hodnocení, ale čekal jsem podstatně něco jiného. Samozřejmě musely být vyvozeny důsledky z neuspokojivých (Wahl)Bergových čísel z kin několika posledních filmů, ale proč tvůrci přistoupili k ohýbání látky, z nichž fanoušci knih pravděpodobně nebudou příliš spokojení, to úplně nevím. Naopak si myslím, že Peter Berg bude jedním z dalších tvůrců, jemuž se bude na Netflixu dařit a Mark Wahlberg vždy odehraje svůj standard, tady už to je o preferencích. Já Markyho Marka můžu a jsem tak nakonec spokojenější, ale že by to byl nějaký odvaz, ať už vizuálně či akčně, se rozhodně říct nedá a rozhodně Spensera (a nikoliv Spencera) kvalifikuji na slabší z oněch 5 společných filmů. Snad se příště zadaří lépe. PS : Winston Duke je sympaťák a snaží se nakopnout kariéru zuby nehty. Přeji mu to, ale i pokud se nezadaří, mám větší nehvězdné oblíbence. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane absolútne vážna policajná dráma o skorumpovanosti polície, prepojenia polície a politikov na mafiu s niekoľkými veľmi krutými vraždami, kde je nám skutočne zle z toho, ako to v Bostone chodí a ako sme bezmocní. Na strane druhej akčná komédia s neohroziteľným hrdinom, "Batmanom", ktorému pomáha Robin a stará sa o neho Alfred, aby do toho občas niečo povedala aj Catwoman a s Batmanom si sem tam zašpásovala na pánskych záchodkoch. Obe verzie sami o sebe skvele fungujú, len je škoda, že tvorcovia neuprednostnili jednu z nich. Wahlberg je pre takéto úlohy ako stvorený, ale skvele sú obsadení úplne všetci. Škoda tej nevyhranenosti štýlu a žánru, hodnotenie mohlo ísť potom pokojne aj na maximum. 70% ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Cerrone se jako zkušený zápasník také spolupodílel na choregrafii bojových scén a vypomohl i jako kaskadér při automobilových honičkách. „Nemůžu uvěřit, že mi za to ještě zaplatili,“ rozplýval se Kovboj, který je známým milovníkem adrenalinu. [Zdroj: fights.cz] (Duoscop)
  • Natáčelo se v americkém státě Massachusetts. (Rominator)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Streamovací služby platí hercům obří částky

Streamovací služby platí hercům obří částky

21.08.2021

Filmové i televizní odvětví před časem začalo ve velkém migrovat na streamovací služby, důvodů pro to je pak spousta, jeden z nejzásadnějších jsou ale definitivně peníze. Právě těmi totiž služby jako… (více)

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

29.05.2021

Nejspíš se to dalo čekat, v poslední době se to totiž daří všem větším filmům od Netflixu a jen to ukazuje, že marketingově má streamovací gigant vše dobře pohlídané. Každopádně zombie novinku… (více)

Reklama

Reklama