Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdina Roger Cobb je válečný veterán a spisovatel. Po úspěšné hororové knize se už rok snaží napsat své zážitky z války ve Vietnamu. Po smrti své tety se nastěhuje do jejího domu, kde kdysi při návštěvě tety záhadně zmizel Rogerův syn, v domnění, že tam bude mít klid a dokončí svou knihu. Roger postupně začne zjišťovat, že s domem není něco v pořádku, až se nakonec ukáže, že Rogerův mrtvý kamarád z války jeho syna vězní a snaží skrz strašidelný dům pomstít. (jonyyy)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Béčko ako sa patrí. Dve veci ho držia nad vodou, aby ho vlna sračiek nestiahla na dno nudy. Hlavne sú to samozrejme masky. Tie sú fakt podarené, škoda že scén s nimi nie je veľa. Druhá vec je celkom svieži humor, ktorý sa nijak nevnucuje a nie je trápny, no tiež ho tam nie je veľa. Ináč je to nudná americká sračička, no aspoň s krátkou stopážou... 60%. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ten mix hororu a komedie je tu popravdě takový zvláštní a místy nesourodý, ale i tak mě to celkem bavilo. Tedy, spíš jen jako záležitost na jedno zhlédnutí, ale i to se počítá. Má to nemalý počet dobrých nápadů, zajímavých scén a celkově je to prostě příjemná osmdesátková záležitost, takže to taky je i správně ujeté, naštěstí spíš funkčně než naopak. Silné 3* ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Od S. Miner(a) a S. S. Cunningham(a) jsem čekal daleko víc než jen nesourodej mix komedie a hororu, kde ani jedna stránka nefunguje tak jak má. Především díky efektům se tu najde pár světlejších chvilek, ale to k mé spokojenosti určitě nestačilo. Vše ještě nakonec dorazí přeslazenej Happy End(ovej) konec ze kterýho mi bylo doslova na blití. Nepochopím jak mohly vzniknout ještě další tři pokračování, když už první díl za moc nestál. Jestli jsou kvalitativně na stejný nebo horší úrovni tak potěš koště. Já to ale rozhodně zjišťovat nebudu. Jeden díl mi bohatě stačil. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda, že se ty skvělé echt osmdesátkové sekvence tak často střídali se sekvencemi nudnými a přehnaně komediálními. protože občas až zůstával rozum stát na co to vlastně koukám. Přitom to mohla být docela fajn podívaná. Jako ne že bych si nějak zvlášť stěžoval, ale občas to bylo až moc přes míru. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Dům“ bazíruje mezi komedií a hororem, ale ta linie není moc dobře stanovena. Jako kdyby se tyhle prvky chvílemi vylučovaly a celkově se příliš dobře neslučují. To ale nic nemění na tom, že to je film, kde je spousta zajímavých nápadů a ještě zajímavějších provedení, kdy triková stránka je velmi povedená. Asi se ale přece jen budete více usmívat. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Dennis Franz sa zúčastnil konkurzu na postavu Cheta Parkera, ktorú nakoniec získal Michael Ensign. (beso74)
  • Světová premiéra se uskutečnila 27. února 1986. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama