Reklama

Reklama

Nicky Larson: Agent amatér

  • Slovensko Nicky Larson: Agent amatér (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nicky Larson (Philippe Lacheau) je mimořádný soukromý detektiv, který se proslavil také jako neporazitelný pouliční bojovník či neomylný odstřelovač. Často bývá pověřován řešením úkolů, s nimiž si nedokáže poradit nikdo jiný na světě. Za pomoci své partnerky Laury (Elodie Fontanová) nabízí zákazníkům výjimečné služby, přičemž všechny jsou víceméně velmi nebezpečné. Ale i takový slavný profesionál jako Larson má jisté osobní nedostatky - často podléhá obzvláště silné náklonnosti k něžnému pohlaví, což nejen ohrožuje výsledky jeho práce, ale i šíleně zlobí jeho partnerku Lauru. Jeden z jeho významných klientů ho jednoho dne pověří náročným úkolem: je třeba zajistit bezpečnost vznešeného Kupidova parfému, vůně, která udělá každého, kdo jej použije, absolutně neodolatelným. V důsledku chvilkové Larsonovy nepozornosti však legendární parfém padne do rukou zločincům. Nicky Larson musí božský parfém získat zpět a regenerovat jeho skvělé vlastnosti, což však zdaleka nebude jednoduché ... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (76)

necisty 

všechny recenze uživatele

Tuhle bandu miluju, ale musím uznat, že tento počin je zatím jejich nejslabší. Sice se stále nasmějete a má to i kvalitní visuál, ale co se týče námětu, tak šlápli vedle. Já chápu, že si to chtěli zkusit - v jejich postavení bych udělal to samé, ale budu radši, když se budou dál držet bláznivých "romantických" komedií. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jestli někdo dokáže v současnosti vytvořit komedii,která navazuje na tradici toho nejlepšího co ve Francii vznikalo a navíc nemá tendenci uchylovat se k lacinému humoru,pak je to právě Philippe Lacheau.Ani NIcky Larson není výjimka a podobně jako jeho ostatní kousky šlape jak má.Samozřejmě ani tentokrát si neodpustil něco lehce na hraně,ale funkční humor stále vítězí.Velkým plusem Lacheauových filmů je pak nejen velmi dobrá technická stránka,ale i to, že fungují nejen jako komedie,ale při odmyšlení si humoru by fungovaly i v rámci jiných žánrů.Larson by třeba díky slušným akčním scénám a celkem klasické zápletce v pohodě fungoval jako polobéčkový akčňák,jaké nám servíruje třeba Luc Besson.A to v dnešní době zase není úplně málo...75% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jediné negatívum vidím na tomto filmíku, a to je Elodie Fontan. Krásna dlhovlasá blondínka z Čo sme komu urobili alebo Alibi na mieru sa zmenila na divne červeno zafarbenú krátkovlasú pani, čo jej uberá na atraktivite a pridáva na rokoch. Ale inak dobrá komédia, presne ten francúzsky štýl, ktorý mi sedí a ani napriek výrazne sexuálne zameranej postave tu vtipy nie sú zbytočne prehnané. Apropo, asi aj vďaka tomu sa tu podarilo dotiahnuť Pamelu Anderson, ktorá by po Kupidovom parféme po päťdesiatke najviac prahla. Ako paródia na nadržaného Jamesa Bonda celkom fajn. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Tentokrát Lacheau uplně nevymýšlel vyloženě svuj projekt a nechal inspirovat japonskou komixovou předlohou. Ale i přesto dokázal nakroutit fakt vtipnou akční komedii s vlastnim rukopisem. Jako vždycky u jeho bijáků se na rating u vtípků příliš nehledí (nahota, sexismus apod.), což je velice příjemnym zpestřenim v poslední době stále korektnější žánrový konkurence. Hned u několika vtípků jsem se pořádně od srdce zasmál a akční scény se taky vcelku povedly. Hluchejch míst moc neni a obě žánrový polohy (komedie a akce) solidně fungujou. V rámci žánru rozhodně solidní nadprůměr, čtyři hvězdy. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Našlapaná akční komedie, která se v rámci žánru řadí k tomu nejlepšímu za několik posledních let. Nicméně jak už tady někdo napsal, je to tak vyvážené a dobré, že to místy trochu ztrácí glanc a není  tu žádná scéna nebo sekvence, která by diváka vystřelila z ponožek. Každopádně mě asi nejvíc pobavila videoherní scéna z vrakoviště a boží bylo i kachňátko. Herecky vše OK a to včetně bůhvíkde vykopané a oživené Pamely Anderson. Vůbec bych se nezlobil, kdybych se s Nickym potkal i v budoucnu. 80% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (24)

  • Na samom konci priamo za Laurou (Élodie Fontan) a Nickym (Philippe Lacheau), ktorí si to nevšimnú cez obrazovku, preletí vrana a zakráka. Vrana sa často objavuje v ázijských anime, pričom zdôrazňuje momenty osamelosti postáv. (Raccoon.city)
  • Élodie Fontan (Laura) spomína na natáčanie: "Dala som postave Laury trochu jemnosti. Chcel som, aby bola s Nickym (Philippe Lacheau) veľmi milujúca a veľmi ochranárska, pravdepodobne viac ako v animovanom seriáli. Vlastne si myslím, že som ju obmäkčila a urobila vyváženejšou." (Raccoon.city)
  • Keď sa Laura (Élodie Fontan) na konci filmu nasprejuje Cupidovým parfumom, hudba je podobná skladbe Hansa Zimmera „Injection“ s Lisou Gerrard, ktorá bola použitá v Mission Impossible 2 (2000). Vo filme ide aj o červenú tekutinu (vírus), ktorá sa podobne prezentuje v priehľadnej tube, ktorá má tiež svoj protijed, ako aj obetovanie jednej z dvoch postáv v podobnej scéne. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama