Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

První série tohoto odvážného akčního seriálu, odehrávajícího se během brutálních válek Tong v sanfranciské čínské čtvrti ve 2. polovině 19. století, sleduje Ah Sahma, zázračné dítě bojových umění, který má za úkol najít svoji sestru, ale stává se sekerou pro jeden mocný gang v čínské čtvrti. (HanzoBureshi)

Recenze (18)

Kritickej 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10 Velmi spokojené tři hvězdy. Těch scénáristických přešlapů je ale příliš. Oproti Banshee je to ale pořád mistrovské dílo. Nicméně mimózní pátý díl, divně rozlizlá dějová linka s policejním nováčkem, WTF milostná linka... Ale celkově mě to určitě bavilo a druhé řadě dám šanci; pokud mi každou epizodu naservirují kvalitní fight a děj se ještě víc nerozpadne, zůstanu věrným divákem. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jason Tibin je tá správna držka na tú správnu postavu. Hlavný hrdina to dosť "hrá", je príliš nad vecou súčasnostnika. Páči sa mi postava írskeho predáka, a.k.a. írskeho Lenina. Zobrazenie starého Chinatownu zo San Francisca sa mi veľmi páči, vidieť že to mala pod rukou celý čas mafia a už vtedy bolo neskoro riešiť akékoľvek spory o opiove cesty. ()

Reklama

Plechy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpočátku jsem nevěděl, zda si mnohé postavy oblíbím a k tomu mi seriál přišel trochu rozpačitý. Ovšem pátá epizoda, stejně tak zvláštní jako úžasná, mé obavy zahnala a od páté epizody má první série neskutečný spád. Bojové scény jsou zpracované na jedničku a nedokázal jsem si pomoci, než se občas tetelit nad tím, s jakou elegancí Ah Sahm (hlavní postava) drtí své protivníky. Už dlouho zde nebyl tak skvělý akční seriál jako je právě Warrior. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sezóna seriálu nebyla špatná, jen se mi zdála být poněkud nevyrovnaná, například pátá epizoda byla úplným úletem a na ostatní děj neměla absolutně žádný vliv, zatímco jiné díly neměly daleko k dokonalosti.Trochu mě mrzelo, ze se tvůrci nedokázali vyhnout klišoidům tolik typickým pro tuto tématiku, ani úplně zbytečné mezirasové romantice, bez níž by se příběh úplně obešel. Akční scény se ale tvůrcům podařily na výbornou, hlavní dějová linie mě hodně bavila a na další řadu se určitě podívám. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cinemax to opět dokázal, nezkouší to často, ale čekání se vyplatilo! Od dob Banshee už uplynulo pár let a já si hrozně přál seriál v tomhle duchu. Pilot mě namlsal perfektní choreografií početných rvaček (opravdu jak podle Bruce Lee) a jsem hrozně rád, že se tvůrcům podařilo udržet stanovené tempo a v následujících týdnech bylo na HBO GO (děkuji) na co koukat..A ještě větší radost mám, že odklepli už i druhou sezónu. Pro milovníky poloasijské produkce a oldschoolové filmařiny povinnost... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (2)

  • Písnička, která hraje ke konci epizody, je „Little Green Bag“ od George Bakera. (Duoscop)

Reklama

Reklama